Ben sadece ilkim ve sonum olsun istiyorum cabalamak mutlu olmak istiyorumOoooo o zaman nesine mecbursun?
o halde sen de onun sana davrandığı gibi davran.kendini KULLANDIRMADAN.görüşmeye çağır kafede oturun hiç yokdan kavga çıkar terk et.arayınca küfret aşağıla.sonra sinirin geçince yine iyi davran falan...bir de böyle denemelisin bence.Vallahi sahte degil cidden mi problemliyim ?
Neden ayrılamıyorsun evladım?
Bölümünüz aynı mı?
Yapicam bunu en mantiklisi bu eger gercekten severse zaten geri dooner ama sevmiyosa ilerde zaten ayrilicazEeeeee ne olacak ki hele üniversiteye gitsen zaten anlarsın herkes kim kime dum duma.
Aynı bölümde büyük sınıflardan insanları bile zor görüyorsun. Herkes kendi bölümündeki insanla takılıyor, o çocuğu görmezsin bile. Ben lise arkadaşımla ayda 1 ancak derslerden zor zaman bulup buluşuyordum:))
Bu çocuk düzgün bir ayrılığı haketmiyor. Engelle her yerden kafan rahat olsun mal değilse ayrıldığınızı anlar herhal.
Ne diyim konu kilitSevdim guvendim yasamak istedim ama sonumu dusunemedim mantikli karar veremedim
Ya yapacagini sanmiyorum o kadarini zaten yaparsada cok tinlamam yatay gecisle giderimÜniversitede kimse kimseyi takmıyor zaten gidince görürsün. Dedikodu etmek için senin arkadaşlarını zorla arayıp buşması gerek.
Ama gittiğinde sen önce davran. ... diye bir manyak var, kafayı bana taktıydı uyduruyor, kuruyor iftira atıyor de.
Yapicam bunu en mantiklisi bu eger gercekten severse zaten geri dooner ama sevmiyosa ilerde zaten ayrilicaz
Sence ayrilsam ilerde basima bela olur mu ?
Cok haklisin aynen oyle davranicamo halde sen de onun sana davrandığı gibi davran.kendini KULLANDIRMADAN.görüşmeye çağır kafede oturun hiç yokdan kavga çıkar terk et.arayınca küfret aşağıla.sonra sinirin geçince yine iyi davran falan...bir de böyle denemelisin bence.
Ayri degiller ama rahatimdir rahat derken gece disaricikmalar falan degil normal bi rahatlikBirşey sorucam annen baban ayrı mı ya da rahat bir kız mısın ?
vallahi bende bulunmaz hint kumasi saniyodum ama cogu arkadasim cevrem nasil cekiyosun diyolar sizde oylesinizAyy bunun her yeri bela olsa kaç yazar?
Şeyine sahip çıkamayıp çıkamayıp kullanıyor seni.
Sonra da üstüme kalacak korkusuyla yan çiziyor.
Bas tekmeyi kıçına. İstemiyorum ulan seni defol de. Bak nasıl adam oluyor.
Ya hala seviyorsa diyorsun. Daha yolun başında böyle kararsız olursan Orda bir gün iyi bir gün tehditle yaşamaya hazırla kendini. Böyle birini sil at. Sizden olmaz,olursa psikopat bir ilişki olur.Yapicam bunu en mantiklisi bu eger gercekten severse zaten geri dooner ama sevmiyosa ilerde zaten ayrilicaz
Cok haklisin ben bu eziyetle iyi bi bolum kazanmissam ve bu adam beni insan yerine koymuyosa kendi dusunsun artik umrumda degilYa hala seviyorsa diyorsun. Daha yolun başında böyle kararsız olursan Orda bir gün iyi bir gün tehditle yaşamaya hazırla kendini. Böyle birini sil at. Sizden olmaz,olursa psikopat bir ilişki olur.
Bu yazdıklarımı ben kendine ve mesleğime yakıştıramadım ama olmaz be
Bir kadını bu konuda aşağılamak ve aşağılayana şans vermek sonra yine fırsat vermek, yok olmaz.
Dik dur, kararlı ol
Haydi bakalım.Cok haklisin ben bu eziyetle iyi bi bolum kazanmissam ve bu adam beni insan yerine koymuyosa kendi dusunsun artik umrumda degil
Tesekkur ederimmmHaydi bakalım.
Biraz kendine güven, kendine saygın olsun
Ve kararından dönme.okul hayatında
Başarılar.
Allah ikinizide isla etsin allah boyle gunahlardan korusun cocouklarimizi kinamiyorum ama cok üzücü yani siz onunla olsanizda başiniza bunu hep kakacak sen kendini bana hemen verdin baskasida olsa verirdin demekkki diye yada, kendini hemen bana teslim ettin diyecek ilerde kendinize deger verin genc kizlar umarim allha baska hatalar yapmayi engellesinBunlari aglayarak yaziyorum belki beni kinayicaksiniz salak diceksiniz ama ben artik bunaldim
Universiteye basliycam ama sevinemiyorum bile oyle cikmazdayim ki lafi uzatmadan konuya geciyim.
1 yillik bi iliskim var dersanede tanistik ilk gordugumden beri asiktim sevgili olduk yakinlastik normalde ondan once 3 yillik sevgilim vardi hersey musaitken onunla hicbisey yasamadim ama nolduysa bunda 2 ay sonra iliskiye girdik ilginc olan ben istedim bunu o istemedi aradan 1 hafta geri olan oldu ertesi gun bana diktirelim diye yalvardi dunyam basima yikildi nasil ya dedim bu adam beni seviyodu hani ? Bastim kicina tekmeyi ben kendimi bakire sanmiyodum bozuldu saniyodum yalvardi yakardi baristik tekrar iliskiye girdik kahretsin bu sefer cidden bozuldu megerse ilkinde esnekmis az kan geldi tam 1 hafta daha gecti bana ben bu sorumlulugu tasiyamam ayrilalim dedi bide giderken diktircez dedi herif maksat vicdanini rahatlatmak tamam dedim yazin yapariz bu sirada universiteye hazirlaniyorum dusunun.. Aradan 1 ay gecti yalvardi barisalim diye agladi yapamam sensiz diye salakligima doymayim kabul ettim iyiydik cok iyiydik sevdigimdi inandim cok sevdim kac defa iliskiye girdik ama bana durmadan her kavgada lanet okuyor insallah senden kurtulacam diyor seviyor ama kavgada boyle oluyor ve artik psikolojim bozuldu seni sevmiyorum dedi benimle ayni yeri yazdi beraber gidiyoruz cok cagresizim kopamiyorum pismanim ama mecburum ona bana gecen ben seni aldatsam bile sen benden ayrilamazsin diyor ben napicam nasil bi yol izliycem yardim edin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?