çıkmazdayim kizlar nolursunuz yardm edin ?

Vallahi sahte degil cidden mi problemliyim ?
o halde sen de onun sana davrandığı gibi davran.kendini KULLANDIRMADAN.görüşmeye çağır kafede oturun hiç yokdan kavga çıkar terk et.arayınca küfret aşağıla.sonra sinirin geçince yine iyi davran falan...bir de böyle denemelisin bence.

Yapicam bunu en mantiklisi bu eger gercekten severse zaten geri dooner ama sevmiyosa ilerde zaten ayrilicaz

Ya yapacagini sanmiyorum o kadarini zaten yaparsada cok tinlamam yatay gecisle giderim

Yapicam bunu en mantiklisi bu eger gercekten severse zaten geri dooner ama sevmiyosa ilerde zaten ayrilicaz

Sana bunca hakaret eden biri geri dönerse saplantılı manyak değildir seviyordur öyle mi? Vallahi telefonumun ekranına yazık ettim boşuna aşındırdım.

vallahi bende bulunmaz hint kumasi saniyodum ama cogu arkadasim cevrem nasil cekiyosun diyolar sizde oylesiniz

Ya hala seviyorsa diyorsun. Daha yolun başında böyle kararsız olursan Orda bir gün iyi bir gün tehditle yaşamaya hazırla kendini. Böyle birini sil at. Sizden olmaz,olursa psikopat bir ilişki olur.
Bu yazdıklarımı ben kendine ve mesleğime yakıştıramadım ama olmaz be
Bir kadını bu konuda aşağılamak ve aşağılayana şans vermek sonra yine fırsat vermek, yok olmaz.
Dik dur, kararlı ol

Cok haklisin ben bu eziyetle iyi bi bolum kazanmissam ve bu adam beni insan yerine koymuyosa kendi dusunsun artik umrumda degil

Cok haklisin ben bu eziyetle iyi bi bolum kazanmissam ve bu adam beni insan yerine koymuyosa kendi dusunsun artik umrumda degil
Haydi bakalım.
Biraz kendine güven, kendine saygın olsun
Ve kararından dönme.okul hayatında
Başarılar.

Allah ikinizide isla etsin allah boyle gunahlardan korusun cocouklarimizi kinamiyorum ama cok üzücü yani siz onunla olsanizda başiniza bunu hep kakacak sen kendini bana hemen verdin baskasida olsa verirdin demekkki diye yada, kendini hemen bana teslim ettin diyecek ilerde kendinize deger verin genc kizlar umarim allha baska hatalar yapmayi engellesin

Yanlış adama güvenerek hata yapmışsın. Aynı yaşlardayız ben de bu sene üniversiteye başlıyorum. Ama nolursun asla ve asla görüşme bir daha onunla. Gerçekten o sana ilk başta diktirelim pişmanım ben bunun sorumluluğunu alamam dediği an basacaktın tekmeyi. Biraz kendine güvenin olsun nolur. Biriyle ilişki yaşadın diye kendini ona mecbur etme aşağılama kendini. Burda olumsuz yorumlar yapanlar olacaktır. Evet haksızsın evet yanlış yapmışsın. Ama bundan sonrasında doğruyu yapman için yazıyorum bunları.
Öncelikle kendini suçlamayı bırak suçluluk duygusu insanı mahveder ve yaşadıklarından ders çıkar. 2 ayda güvendiğin adamla bu tarz şeyler yaşama. Birine gerçekten güvenene kadar yaşama. Sana evlenmeden yapma diyenlerden değilim ancak bu kadar karaktersiz insanlara da 2 ayda güvenip ellerine "şimdi ben seni aldatsam da sen beni bırakamazsın" diyebilecekleri bir koz verme. Hele o adamın(!) yaptığı o kadar dönüşten sonraki yaptıkların üzgünüm ama gerçekten salaklık. O yüzden ders al. Onu hayatındn tamamen çıkar. Yüzüne bakma. Mümkünse aynı ortamda bulunma. Ve kendini bir suçlu olarak görme. Birşey yaptın madem arkasında dur. İlerde hayatına girecek insanlar için söylüyorum bunu. Olur da iş ciddiye binerse saklama diktirme gibi şeylere sakın bulaşma. Seni gerçekten sevecek olan insan bir zar parçasına bakmaz zaten. Ama bu demek değil ki önüne gelenle düşüp kalk. Yanlış anlaşılmasın mesajım. Sen beni anladın bence girdiğin güzel bölümün tadını çıkar derslerine bak ve bundan sonraki ilişkilerinde biraz daha fazla mantığını kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…