çıkmazdayim kizlar nolursunuz yardm edin ?

İlk "diktirme" lafı geçtiği an tekmeyi koymuşsun, sorumsuz olduğunu anlamışsın. Aferin demişTİM.
Sonra ikinci girişi oluyunca, yeniden de seviştiğinizi duyunca kusura bakma ama bu sana müstehak olmuş. İlkte üzüldüm, ikincide ise zerre üzülmedim. Resmen şansın olmuş, verilmiş sadakan varmış ilk söylediğinde kurtulmuşsun hemde zar da zarar görmemiş. Şimdi bile bile lades demişsin. Ne diyeyim? 3 kuruşluk insanları ömrüne musallat edip, bedenini bu kadar ucuz görmeye devam et.

Tebrik ederim adam kendini memnun edip sonrada başından savmak istedikçe sen eline tekrar tekrar koz vermişsin. Nasıl miden aldı acaba. Adam senin bir objeden başka bir şey olarak görmüyor. Bari bundan sonra biraz akıllılık yap ve kendi hayatına bak. Daha 21 yaşındasın ve bu adamdan öncede 3 yıl sevgilim oldu demişsin. Bu ne hız? Sevgilin olmazsa ölmezsin korkma

Bu çocuk sizi kullanıyor bu kadar basit. Birde kendi isteğinizle olmuş pişman olacak Şeyler neden yapıyorsunuz ki hayat sizin hayatınız yaptığınız şeylerin arkasında durun biraz.

bu genç kızlara neler oluyor ayol
buyuk çoğunluğu universite okuyor,kendine güvenleri var iş güç sahibi ama acaip kendilerini ezdirme meraklısı
nasıl senin tatiline gezmene karışan bir insan özünde iyi olur anlamıyorum
baskı var hakaret var daha ne olsun özünde iyiymiş pehhhh
yiyim onun iyiliğini özünde iyi olmasa karın deşen cekmi olacaktı
anneniz babanızı karıştırmazsınız elin oğlu hayatı zhir eder
yapmayın gözünüzü seveyim ya kendinize bu eziyeti yapmayınn nolur

birde şunu anlamıyorum diktirince sorumluluğu üstünden attığınımı düşünüyor ne sığ bir beyin
yaptığının arkasında duramayan bir adam bundan sonra hiç bir yol olmaz ondan

Bide yaşınız küçük dendiği zaman yok ben 21 oldum dersiniz böbürlene böbürlene ama hatayıda yapınca etrafınızda yol göstericek adam ararsınız hata üstünede hata yaparsınız bırakın aşk meşk sex işlerini önünüze bakın okuyun yapılan emekleri lütfen boşa çıkarmayın bir anne olarak söylüyorum belki yaptığım yorum acımasız gelicek duymak istediğiniz türde değil ama bu hataları okadar çok yapan varki hatanın neresinden dönersen kârdır çok geç sayılmaz bence...

Aklını başına topla derim. Ayrılamıyorum nedir ya. Öyle birisiyle hayat sürer mi zararın neresinden dönülse kâr değil mi. Ve kusura bakmayın en tiksinç ilişki türü de bu yani iki tarafın da 21 yaşında olması. Hani ikiniz de 26 olursunuz ya da sen 21 o 26 filan biraz daha frekans tutturulur ama 21 yaşındaki bir kız 21 yaşındaki günümüz erkeğiyle yapamaz. Gerçi sen de yaşına göre pek olgun durmuyorsun ama.

Ah be güzel kardeşim...yaşın ne başın ne daha böyle işlerle uğraşıyorsun.

Ben seni aldatsam da sen benden ayrilamazsin nedir nasıl bir egodur o... Hemen ayrılın hatta mideniz kaldırabiliyorsa ondan ayrılmadan başkasıyla görüşün, ne bu ya yok ben aldatirim moduna girmeler. Kimsin ki sen

Ne diktirmesi.. diktirince vicdaniniz rahatmi edecek anlamadim ben.. ve hala neden onunla berabersiniz onuda anlamadim.. vurun tekmeyi gitsin ne hali varsa gorsun ..

Satırlarca yazdım ama sildim...Şimdi yine bir o kadar yazabilirim.
Öncelikle bu kadar gurursuz olamazsınız.Bir erkeğin bu kadar saçma yaklaşımını kabulleniyor olamazsınız.
Bir defa değil,defalarca hata yapıp kendinizi mağdur bıraktığınız için hatalısınız...
Şu laftan nefret ediyorum:Ondan kopamıyorum,çaresizim,vs...
İnsan istedi mi her şeyi yapar,yapamıyorum,edemiyorum diyip pes etmek kolayına kaçmak işin.Yaptığınız hatayla yüz yüze geleceksiniz bu birrrr...
Ne demek yaa ben seni aldatsam bile sen benden ayrılamazsın?Sizce bunu söyleyen erkek gerçekten sizi sevme ihtimali ne kadar?Benim gözümde sıfır...bu ikiiii ("Diktirelim" laflarına girersem küfredebilirim,hiç girmiyorum)
Kendi iyiliğiniz için içiniz kan ağlasa da kurtar kendini ondan...Senden ona hayır yok,sana hakaretler yağdıran,lanet okuyan bencilden kopar kendini..bu üççç...
Adam akıllı iyi bir psikoloji destek almalısın,bu dörtttt...

Cocuk psikopat. Seni kolesi yapip yanda baskalariyla faaliyet gosterecek ve seninle evlenmeyecek. Ne kadar erken basindan atarsan o kadar az zarar gorursun. Universite'de hayatin ve cevrendeki insanlar cok degisik olacak. Bu dokuntuyle baslama! Haydi kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…