Çıkmazdayım lütfen yardım edin..

Abisi ve nişanlım bir süreliğine bizim evde kalacakmış sadece bir süreliğine dedi bu süre ne kdar bilmiyorum ablanda neden kalınmıyor dediğimde ben kendi evimde kalmak istedim dedi
Farkindaysaniz bu is uzayabilir. Diger kardes ne kadar evinizde kalacak. Hani dügüne kadar idare ettiniz ya sonra? Bunu sordunuz mu?

Abisi ve nişanlım bir süreliğine bizim evde kalacakmış sadece bir süreliğine dedi bu süre ne kdar bilmiyorum ablanda neden kalınmıyor dediğimde ben kendi evimde kalmak istedim dedi
Evlendikten sonrada kalacak abisi.
Pardon da iki tane aygır gibi adam yeni eşyaların içine s*çacaklar kusura bakma da yani olcak iş var olmucak iş var böyle şey olur mu bi kaç ay orda kalcak bide gidip onların pisliğini temizliceksin evini benimseyemiceksin artık kabul etmiyorum de

Katılıyorum bırak yeni evliyi daha düğünü bile olmamış bu insanların

Bır surelıgıne dahı olsa ızın vermeyın. Bıraz dişli ol! Sözünü gecır. Ne münasebet yenı evlılerın evıne bır sure gıdılmez bıle. Abısı gelecekmış kalacakmış. Kımınle meselesı varsa çözsün yerınde otursun ya da defolsun gıtsın ev kıralasın. Ülkede ev kıtlıgımı var

Sana bir örnek vereyim arkadaşımın düğüne çok az bir zaman kala artık memleketine gidip oradaki düğün hazırlıklarına bakması gerkiyordu o hittikten sonra nişanlısının arkadaşı evlerine aldıkları televizyon büyük diye play station oynamaya gelecekti yani öyle bir planlama olduğunu duydu karşı çıktı nişanlısı ile kavga ettiler böyle olmaz burası yeni gelin evi daha düğünümüx bile olmadı diye

Yani anlayamadım ben.Kalmasi süresi falan değil derdim.Bence sizin derdiniz bu nisanlinizin evimde kalmak istedim lafı.Orasi onun evi değil sizin beraber yaşayacağınız ev degilmi .Bu kadar anlayışlı olmak zorunda mısınız.Bu anlayış degilki sınırlarını cignetmek.İlerde başka birşey olur gene susmanız beklenir yada sevdiğinizden susar buraya yazarsınız .Sizin beraber daha orurmadiginiz evde ne işi var abisinin.Size teşekkür edilmeyecek anlayışınız için.Demislerdi dersiniz.Evlenincede daha çok şey görür yaşarsınız .Nisanlinizin tavrı hoş değil.Son derece mahcup bir şekilde size diller dökmesi hatta bunu teklif bile etmemesi gerekirdi.Dugunu ertelerdim hatta aile sorunları ilerde sizi de etkiler çünkü nisanlinizin sorun çözme tarzı sizi etkisiz eleman yapmak üzerine kurulu.Benim fikrim bu sizi üzmek istemem benimde kızım var .Sevgi den önce onemsenmek lazım hatta abinin benim ne işim var orada demesi lazım .

Biraz önce sordu şok oldum ve hemen buraya yazmaya karar verdim çünkü 10 15 gündür zor günler geçiriyor hemen tepki veremedim çok çıkmazdayım gerçekten
Şimdiden böyleyse düğünden sonra daha fazlası olur arkadaşım. İzin verme. Düğünden sonrası için planları ne mesela bunu sor. Senle beraber mi yaşayacaklar. Gerekirse düğünü bile ertele.

Ben evimde diyen evimizde demeyen eş adayindan bir hayır gelmez fikrindeyim bu cidden işaret kim ne derse desin.Zaten bir yorum okudum daha öncede ablası ile ilgili problemler olmus aranızda .Siz bu ailenin sorunları ile bir Ömür uğraşırsınız nisanliniz da onların oğlu.Sonucta sizin hayatiniz İyi forumlar dilerim

Bana kalırsa daha büyük sorun var, evlendikten sonra da sizde kalabilir abisi. Öyle küçümsenecek bir mevzu değil. Bayağı beraber yaşarsınız demedi deme.

Müsaade etmeyin kesinlikle, bu iş daha çok uzar içinden çıkılmaz bir hal alır kabul ederseniz. Eşiniz kalsın evinizde tamam da diğer abisi neden kalıyor koloni mi bunlar?

Bunda düşünecek aptala yatacak bir durum yok,o abi uzun süre sizden çıkmaz balayı ilk hafta derken ablasına gider sonra idare ediver diye diye size yerleşir.Daha evlenmediğiniz adama hayır bile diyemiyorsunuz,evlilik olmayacak kavga eder diye aklınız çıkıyor ama asıl evlenince nasıl aklınızı alacaklar sizi nasıl mağdur edecekler az çok biliyoruz bol şans.....

Kimse oğlu huysuz diye evi terk etmez. Adam uyuşturucu bağımlısı olabilir, evdekilere şiddet uyguluyor olabilir, sabıkası olabilir. Siz iyice araştırın bence, altından başka bir şey çıkar kesin.
Ne münasebet, sizin evinize neden gidip sizden önce otursunlar. Hadi oturdular diyelim, amacı ne? Ergen çocuk mu bu 1 aylığına abisinden kaçıyor. Geç olmadan izin vermediğinizi söyleyin. Hiç de çekinmeyin, büyük abiden kaçacak kadar olaylar yaşayan aile gelinin evinde kalınmasını istememesini sallamaz ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…