- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
- Konu Sahibi Kitapcicegi
-
Farkindaysaniz bu is uzayabilir. Diger kardes ne kadar evinizde kalacak. Hani dügüne kadar idare ettiniz ya sonra? Bunu sordunuz mu?Abisi ve nişanlım bir süreliğine bizim evde kalacakmış sadece bir süreliğine dedi bu süre ne kdar bilmiyorum ablanda neden kalınmıyor dediğimde ben kendi evimde kalmak istedim dedi
Kesin bir süreliğinedir. Zaten ablası için sana cikisan bir nisanlin vardı yanlış hatırlamıyorsam hala niye ısrar ediyorsun bu herif ve aile için anlamıyorum yani.Sadece bir süreliğine kalınacakmış bu süre ne kadar bilmiyorum
Evlendikten sonrada kalacak abisi.Abisi ve nişanlım bir süreliğine bizim evde kalacakmış sadece bir süreliğine dedi bu süre ne kdar bilmiyorum ablanda neden kalınmıyor dediğimde ben kendi evimde kalmak istedim dedi
Katılıyorum bırak yeni evliyi daha düğünü bile olmamış bu insanlarınEvlendikten sonrada kalacak abisi.
Pardon da iki tane aygır gibi adam yeni eşyaların içine s*çacaklar kusura bakma da yani olcak iş var olmucak iş var böyle şey olur mu bi kaç ay orda kalcak bide gidip onların pisliğini temizliceksin evini benimseyemiceksin artık kabul etmiyorum de
Sana bir örnek vereyim arkadaşımın düğüne çok az bir zaman kala artık memleketine gidip oradaki düğün hazırlıklarına bakması gerkiyordu o hittikten sonra nişanlısının arkadaşı evlerine aldıkları televizyon büyük diye play station oynamaya gelecekti yani öyle bir planlama olduğunu duydu karşı çıktı nişanlısı ile kavga ettiler böyle olmaz burası yeni gelin evi daha düğünümüx bile olmadı diyeArkadaşlar çok büyük bir hengame içindeyim bir iki aydır düğün, ev derken çok yıprandım yoruldum bu süreçte. Daha önce birkaç soru daha sordum ama onların cevaplarını bile okuyacak durumda değilim o derece. Şimdi beni çok kötü etkileyen bir olay oldu.
Biz evimizi tuttuk düğüne 1 buçuk ay var birkaç eşyamizda gitti mobilya hariç. Şimdi olay şu nişanlımın çok aksi sorunlu bir abisi var sürekli kavga dövüş bu yüzden nişanlımın anne babası evi bırakıp başka bir şehre gideceklermiş abisinden uzaklaşmak için. Nişanlım ve diğer abisi onunla aynı evde kalmamak için de bizim tuttuğumuz gelin evimde kalacaklarmiş ve kimse bana bunu sormadı.. aynı şehirde yaşayan ablası var eşi ve kendisi yaşıyor çocukları yok onun yanında kalmak yerine bizim evde kalacaklarmış. 10 15 gündür de aile içinde bayağı büyük kavgalar olduğu için ben yok da diyemedim zaten fikrim de sorulmadı. Şimdi bu kadar zor durumdalarken olay çıkartmak istemiyorum sizce susmalı miyim yoksa istemiyorum demeliyim bunu ailem bilse bir sürü sorun çıkartır biliyorum ne yapacağım bilmiyorum akıl verin lütfen
Sana bir örnek vereyim arkadaşımın düğüne çok az bir zaman kala artık memleketine gidip oradaki düğün hazırlıklarına bakması gerkiyordu o hittikten sonra nişanlısının arkadaşı evlerine aldıkları televizyon büyük diye play station oynamaya gelecekti yani öyle bir planlama olduğunu duydu karşı çıktı nişanlısı ile kavga ettiler böyle olmaz burası yeni gelin evi daha düğünümüx bile olmadı diye ve gelen giden olmadı
Şimdiden böyleyse düğünden sonra daha fazlası olur arkadaşım. İzin verme. Düğünden sonrası için planları ne mesela bunu sor. Senle beraber mi yaşayacaklar. Gerekirse düğünü bile ertele.Biraz önce sordu şok oldum ve hemen buraya yazmaya karar verdim çünkü 10 15 gündür zor günler geçiriyor hemen tepki veremedim çok çıkmazdayım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?