- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
öncelikle gizli imam nikahı olmaz.Merhaba iyi akşamlar herkese. Ben 23 yaşındayım 3 buçuk yıldır bir erkek arkadaşım var ve kendisi 'sözde' çok inançlıdır bu yüzden bu şekilde birlikteliğimizin doğru olmadığını düşündüğünden ilk yılımız dolduğunda imam nikahı yaptık. Kendisi çok sinirli, küfürbaz, dediği her şey olsun isteyen, asla hata kabul etmeyen, kadınları aşağılayan, annesine babasına bile saygısı olmayan, egosu çok yüksek psikopat biri. Bana defalarca şiddet uyguladı evde ve dışarıda. Ben çok pişmanım ailemin haberi yok. Görüştüğümüzden haberleri var fakat imam nikahından haberleri yok. Sevgilimin ailesinin haberi var onların yardımıyla yaptık bu nikahı. Birliktelik yaşamadık. Nikahlı olarak 2 yıl içinde defalarca büyük tartışmalar yaşadık defalarca şiddet uyguladı. Ne olduysa oldu ve tekrar tekrar barıştık şu anda ona karşı hissettiğim tek şey acıma duygusu ile alışkanlık. Basit tartışmalar büyüdü büyüdü ve iki kez farklı zamanlarda boş ol dedi ve son hakkını da geçen ay çok büyük bir tartışma sırasında beni döverken söyledi. Ben bir yerlerde okudum boşama öfkeyle söylenince olmuyor diye ve de şahit gerekiyor diye. Bunu söyledim ve tekrar bir şekilde bir araya geldik. Ben ne yapacağımı bilmiyorum şu anda. Bizim başta ailemin haberi olmadan yaptığımız nikah da geçerli miydi bilmem. Şimdi 3 kez boşadığı da geçerli mi bilmiyorum. Her şeyden önemlisi bu açtığım konu dini bir konu değil o yüzden kapatmayın gerçekten zor durumdayım ve asıl danışmak istediğim şey ben bundan sonra ne yapacağım lütfen yardım edin yol gösterin. Ailemin bunlardan haberleri yok ama benim için çok endişeliler. Okulum ve geleceğim konusunda çok endişeliler. 1 ay sonra önemli bir sınavım var ve odaklanamıyorum çalışmaya. Kendimi çok yaşlı yalnız yorgun hissediyorum. Lütfen yardım edin.
nikahın geçerli olmasının ilk şartı herkese ilan edilmesidir. yani aileden çevreden gizli nikah olmuyor.
o çok "inançlı" erkek bozması ve ailesi seni kandırmış.
nikah yok ki boşanma olsun.