Çıkmazdayım, ne yapacağım????

ailenin rızasını almadan yaptığın nşkah geçersiz
3 gün kocanla ayrı (bak birliktelik demiyorum) ayrı yatarsan nikah düşer

nereden tutsan nikahlı değilsin kendine bahane arayıp durma da yol al
daha ne kadar dayak yemeyi düşünüyorsun
millat kocasını dayak atıyor diye boşuyor sen sevgiline yol verememişsin :KK51:

Tamam adam pisikopat. Ama sen de bu yazdıklarına göre mozaşistsin.
Nikah mevzusuna girmiyorum bile.

İmam nikahı mı?? Nasıl yaptınız Allah aşkına?
Nasıl kabul edersiniz böyle bir şeyi resmi nikah olmadan??
Nikah geçerli veya geçersiz sorun bu değil.. Sorun ailenize bunu nasıl yaptınız??
Ayrıca 3 kere boşadıysa zaten nikah sona ermiş. Ayrılın ve bir daha asla görüşmeyin.
Onun ailesi nasıl izin verdi peki böyle bir şeye?? Ya da gerçekten evlenseniz mutlu olacağınızı düşünüyor musunuz??
Hissettiğim şey acıma demişsin ama acınacak olan sensin bence. Seni döven ve ailene saygısı olayan kişiyle beraber olmayı mı reva görüyorsun kendine??
*Gerçi senin zaten ailene saygın olsa asla kabul etmezdin bunu. Ayrılma, ömrünün sonuna kadar çek desek yapacaksın sanırım

Kizin ailesinin haberi olmadan nikah gecerli olmaz diye biliyorum.. imam nikahi duayla oldu bittiye gelmez sartlari var.. ayrica bana dusmez belki ama size siddet uygulayan bi insani lutfen sevmeye devam etmeyin.. bu ise dur diyecek ben yokum diyebilecek gucu versin Rabbim size...

Ayrıl hemen ailene anlat arkanda duracaklardır ama ailene ne kadar pişman olduğunu hissettir... Aile gibisi yok. Nikahın zaten geçerli değil. Baban birlikte olmadığınıza inanmayabilir. Çünkü dini nikah bunun için kıyılır oldu bu aralar. Gerçi geçerliliği yok!!!

23 yasindasn okula gidiosun cahil biri olmamalisin
neden böyle seylere göz yumuosun
sana siddet uyguluo sen ne diye bu adamlasin
millet evli coluk cocukla kac yilik eslerini bosuyo dayak yüzünden
sen daha sevgilinden ayrilamiosun yazik günah sana
seni bu yasa getiren ailenede yazik
hic mi bise ögrenemedin bukadar mi acizsin
bas tekmeyi birdahada hayatina alma okulunu oku hayatini kur böyle sacma sapan insanlarada ömrünüzü feda etmeyin

günahhhh sizede ailenizede

evlilik yok tabi ama bir kadın bir nikaha bağlıyken başka biriyle nikahlanamayacağı için nikah düşmeden ayrılıp ileride başkasıuyla evlenirse nikah geçersiz kadın da zina etmiş oluyor. yani aramızda hiçbir bağ olmadan bitsin istiyorum ayrılıp nikah dursun istemiyorum o yüzden bu kadar üstünde durdum
:KK70::KK70: Kafa almiyo heralde.

ya haklısınız gerçekten ama bitmemiş bir nikah için bitmiş gibi de davranamazdım. bitti mi bitmedi mi geçerli miydi onu bile bilmiyorum öğrenicem ama şu an yolumu çizemiyorum ben
Bikere dini nikahlıyken 4 ay eşiyle cinsel münasebet olmazsa kadının boşanma hakkı var diye biliyorum. Sen de ilişki yaşamadık dediğine göre dinen senin boşama hakkın var. Ayrıca adam nikahsız görüşmek dinen uygun değil diyor ama küfür dayak herşey var. Onların günahını düşünmüyor heralde. Zaten baştan ailenize duyurmadığınız için bile geçersiz sayılır nikahınız. Adam dinine düşkün inançlı bir insan falan değil dini işine geldiği gibi kullanıyor resmen..

kesin olarak nikah yok mu ya nasıl emin olabilirim. bunu ona nasıl söyleyeceğim
ayrıca burada alacağın bilgilerin çoğu kulaktan duyma şeyler olacaktır. Aç bir ilmihal evliliğin şartlarını geçerliliğini oku anlarsın. Onu yapamıyorsan yaz internete dini nikah şartları diye bilgi sahibi olursun.

ailem öğrenemez çünkü sevgilimin ailesini tanıyor. hatta sevgilimin ailesi bizi tembihledi sakın ağzınızdan kaçırmayın bu nikahı biz senin ailenle kötü olmak istemiyoruz diye. bunu kesinlikle göze alamazlar eminim
ailesi göze alamayabilir ama adam anlattığınız gibi çirkef bir insansa herşey diyebilir ailenize. Birlikte olduk bile diyebilir.

iki erkek şahit vardı maddi değeri olan hiçbir şey verilmedi anlaştık ama verilmedi etrafımızdaki kişiler nikahtaki şahitler dahil 10 kişi ya biliyor ya bilmiyor
Mihir illa nikah anında verilecek diye bir şart yok boşanırken de verilebilir. Anlaşmaya varmış olmanız ve hocanın size bunu sorması önemli olan.

Seni döven bir adamlâ ne işin var arkadaşım. Kurtulsana ondan. Sen bir dişi olarak ; bir gül gibi parlayacagina yapraklarını yoldurup duruyorsun. Acıma kimseye , sana vurarken deni somururken o sana acıyor mu. öyle adama alışsan ne olacak. Çok yanlışlardasin arkadaşım. Çooook .sen ona bos ol de. Kadının da imam nikahindan boşanma hakkı var. Yada sen bir sonraki kavganizda bahane et ayrıl. Bol bol da dua et. Allahım de beni kurtar peşimde olmasın. Benden uzak olsun diye. İnşallah yazdıklarımı ciddiye alırsın.

yahu kardeşim okumuş etmiş insansın.işin içinde defalarca şiddet var.hala imam nikahı derdindesin.bedenini ve kadınlığını bu kadar yerlerde süründürme artık.sen boşa olsun bitsin..

Kusura bakmayın da sizde de var yani.Adam 3.kez boş ol dediğinde ; gidipte sinirlenince söylenen geçersizmiş deyip devam etmek neyin kafası acaba?
Haaaa ayrıca aileniz bilmeden yapılan gizli nikah zaten olmaz.
Bu kadar dayak yiyipte tekrar tekrar başa dönmeniz çok saçma.

Kaç sayfalardir dini nikah konuşuluyor. Ve benim konu sahibinin tavrına sinirlerim bozuluyor. Mune Mune dini içerikli konular yasak değil mi acaba ?

Ailene soylerse soylesin, psikopat bu beni karisi olarak goruyordu manyak manyak imam nikahi yaptik dye soylerim diyerek beni tehdit ediyordu, psikolojimi bozmustu nikah falan yok ortada deli bu takmis bana dersin gecer gider. Nikah yapmis olsak birlikte olurdu bu benle zorlada olsa yakami kurtaramazdim ben manyak miyik haberiniz olmadan dini nikah yapayım vs dersin süsler puslersin işte. Neyle kanıtlayacak sonuçta imzalı belge mi verdin devlette kaydin mi var ne yani? Ailesi de beni gelin diye istiyorlar bunlar ailece cildirmis dersin anne-babasi bizimde haberimiz var derlerse. Ayrilmak istiyorum birakmamam icin yaptilar bunu size soyleyerek benle zorla evlenmeyi amacliyordu dersin.

Bunuda yeni duyuyorum, sevgiliyken imam nikahi yapmayi helede erkek istemis?! Korkmusmu namusuna laf gelicek diye, töbee.
Imam nikahini bi iyice arastir derim, benim bildigim bu sekilde gecerli olmuyo.

Back
X