- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
Kızlar cok kötüyüm daha 2 aylık evliyiz eşimle cinsel birlikteliğimiz olamadı bende vajinismus oldugu için ugrasıyoruz elimden geleni yapıyorum ama istem dısı bir durum oldugundan olmadı neyse eşim anlayıslıydı ama ben artık iyice takmıs durumdaydım olsada rahatlasam diye cunku biz eşimle yalnız kalmıyoruz birde ablası var bizimle kalan ablam demiyo aramızda bir yas var ama genede ablası eşim 27 ablası 28 yasında anne babaları onlar lisedelerken ölmüşler hep birlikte yasamıslar diger kardeşler evlenince 2si kalmıs ee simdi benm eşimde benle evlendi kızı yalnız bırakmamk için bizle kalsın dedi bende üzldüm durumlarına tamam dedim ama nişanlılık döneminini son evresinde kızı iyice tanıdım resmen eşimi kıskanıyo ama eşim bunu kabul etmiyo bana neler neler söyledi laf soktu ben gene bişey demedim her neyse evlendik biz ablasıda diger kardeşine gitti yalnız bıraktı bizi bayramda gelicek bende eşime dedim ki askım keşke ablan gelmese en azından su vajinismus sorunumuz asılana dek gelmese dedim sen sey yapamıyorsun diye kıza ne dicem dedi ben bizim iyiliğimz için dedim yoksa gelsin banane dedim ama anlarmıs basladı saymaya bi sevemedinde işte arayacam gelmesin de ya anlatıyorum anlamıyor tabii sonra konustu konustu bagırdı küftetti en son bende dayanamadım neymiş bu kız ya perimi ne dedim ben karın değilmiyim benden önce o var herseyde o var dedim ben sadece sana derdimi acıyorum dedim sen beni yanlıs anlıyosun dememe kalkmadı üstüme yürüdü ve beiii dövdü
okadar kötüyümki anlatamam o ablası yüzünden dayak yedim ve bana yaptıklarını anlattgım zamanda hep ablasının öyle demek istememiştir sen yanlıs anlamıssındır demeleri hep onu koruması savunması bunları geçtim en son hadde dayaktı daha 2 aylık evliyiz ya bu nedir ona dedim 2.si tekrar ederse durmam giderim dedm ama cok üzülüyorum kac sene sev bekle eylee sonu böyle olsun kızlar napayım ben heee