çıkmazdayım nolur yardımı olun

öyle olmuyor işte kız calısmayacagım diyor kardeşide pek alaa memnun bu durumdan evlenmeyide simdilik düşünmüyor zengin kocada arıyor kendisini cok güzel sanıyor birde bana cocuk yapma ben gidene kadar diyor kardeşide gayet şakasına söylüyodur takma diyor hadi takmayayım ama eşim her ne olursa olsun görümcemi savunuyo o bir numara gözünde ben hiçbişeyim diediğimdede ne alakası var sen kafanı bulanıdırıyosun diyor en son haddide dövmesi oldu kollarımdan tuttu sıktırdı ittirdi yere :(

Barışır da vajinismusu yenersen,
görümcen ısrar etse hatta yalvarsa bile çocuk yapma bence.
Erteleyebildiğin kadar ertele.
Bu adamı yont,yola getir önce(ki takriben bi 5-10 seneni alır,düzelme garantili değil tabi)
çocuk çok sonra ki düşüncen olmalı...

Barışır da vajinismusu yenersen,
görümcen ısrar etse hatta yalvarsa bile çocuk yapma bence.
Erteleyebildiğin kadar ertele.
Bu adamı yont,yola getir önce(ki takriben bi 5-10 seneni alır,düzelme garantili değil tabi)
çocuk çok sonra ki düşüncen olmalı...

böyle insana cocukmu yapılır yaa en cok istediği seydi cocuk sahibi olmak sanırım olamıcam :(

öyle olmuyor işte kız calısmayacagım diyor kardeşide pek alaa memnun bu durumdan evlenmeyide simdilik düşünmüyor zengin kocada arıyor kendisini cok güzel sanıyor birde bana cocuk yapma ben gidene kadar diyor kardeşide gayet şakasına söylüyodur takma diyor hadi takmayayım ama eşim her ne olursa olsun görümcemi savunuyo o bir numara gözünde ben hiçbişeyim diediğimdede ne alakası var sen kafanı bulanıdırıyosun diyor en son haddide dövmesi oldu kollarımdan tuttu sıktırdı ittirdi yere :(

sinir oldum ya okudukça,
benide eşim anlamıyor ama bağırma bile bağırmıyor tartışırken.. kolundan tutup yere itecek ve ben ona bi şans daha vereceğim,YOKYA.
hemde evde evlenmeye niyeti olmayan bi görümce varken.
cinsellkte problem.
ne bilim arkadaşım yol yakınken dön bence,

Son düzenleme:
Canım buraya yazman iyi olmuş. Vajinismus topiğinden az çok biliyordum problemini.

Ama oraya da yazdığım gibi. Şiddete çok farklı bakıyorum ben. 1 yıllık evliyim. Eşimin bana karşı hiç öyle kızgın tavrı olmamasına rağmen başlarda onu uyarmıştım. İleride kavgalarımız olur, tartışmalarımız olur, şunu bil ki bana bir tokat dahi atsan anında biter demiştim. Bu konuda çok katıyım. Dayak erkeğin karşısındaki kadını susturmak için ezmesi, güç göstergesidir bana göre:20:

Yaşamadan konuşmak kolaydır elbet... Ama şu da bir gerçekki bir kere affettiğinde bir sonraki tartışmada tekrar ettiği çok oluyor şiddet olaylarının:19:

Öyle güzel açıklamışsınız ki, ekleyecek birşey kalmıyor.

Vajinismusu yense ne olacak ki?
Sorun o değil zaten,vajinusmusu da yense,
7/24 bulutların üstünde de dolaşsa adam aynı adam değil mi?
Bence özellikle uğraşma bu aralar vajinismus sorunuyla.
Çok kaba,çok çiğ bir adamla evli konu sahibi.
2 aylık evlilik de,kız kardeşi için karısını döven,hakaret edip,küfür eden bir adam bahsettiğimiz.
Ama ne desek boş,nasıl olsa tatlıya bağlıyacaklar.
Bu olay da tozlu raflarda ki yerini alacak...

Ben de vajinismus problemini çözdüm. Eşim daha ılımlı, daha anlayışlı biri haline geldi, o yüzden belki onun da eşi değişebilir diye söyledim.

Ayrıca eşi vajinismusu çözemediği için anlayışsız yaklaşıyor ve farkettirmeden de olsa eziyor. Vajinismusu çözüp ona ders verirse daha güçlü olur karşısında.

Bizim gibi hanımların toplandığı bir topik var, vajinismus topiği. Ve orada vajinismusu yendikten sonra boşanacağım yazan sonra da eşi kuzu gibi olup boşanmaktan vazgeçen hanımlar var.

Bunların hepsini bir arada toplayınca vajinismusu yenmesi ilişkiyi daha iyi bir noktaya sürükler diye düşündüm.

Haaa tabi böyle bir adam için değer mi asla :20:

Ben de vajinismus problemini çözdüm. Eşim daha ılımlı, daha anlayışlı biri haline geldi, o yüzden belki onun da eşi değişebilir diye söyledim.

Ayrıca eşi vajinismusu çözemediği için anlayışsız yaklaşıyor ve farkettirmeden de olsa eziyor. Vajinismusu çözüp ona ders verirse daha güçlü olur karşısında.

Bizim gibi hanımların toplandığı bir topik var, vajinismus topiği. Ve orada vajinismusu yendikten sonra boşanacağım yazan sonra da eşi kuzu gibi olup boşanmaktan vazgeçen hanımlar var.

Bunların hepsini bir arada toplayınca vajinismusu yenmesi ilişkiyi daha iyi bir noktaya sürükler diye düşündüm.

Haaa tabi böyle bir adam için değer mi asla :20:

Biliyorum arkadaşım,iyi biliyorum.
Bende bir dönem o topiği okuyordum.O sorunu da biliyorum,yarattığı huzursuzluğu da.
Ama bu noktada iş erkeğe düşüyor.Kim ister ki sevdiği adamla birlikte olamamayı.
Kaldı ki bu tek başına bir rahatsızlık değil,erkeğin rolü çok büyük,yaklaşımı,tavrı...
Anlatmak istediğim şey,konu sahibinin sorunu salt vajinismus değil işte...
Evlilik bu ya,bugün vajinismus olur yarın başka bir sorun.
Her sorun da böyle vahşileşip,psikoya bağlayacaksa eşi nerede kaldı bu birliktelik,evlilik?
Bunu aşsalar başka bir engel de tökezleyecekler.
Adamın tarzı belli,cümleye bak''sen şey yapamıyorsun diye kız eve gelmesin mi''
Hadsiz şey...
Yani demek istediğimi yazmışsın zaten,değer mi...
Bence değmez!

Biliyorum arkadaşım,iyi biliyorum.
Bende bir dönem o topiği okuyordum.O sorunu da biliyorum,yarattığı huzursuzluğu da.
Ama bu noktada iş erkeğe düşüyor.Kim ister ki sevdiği adamla birlikte olamamayı.
Kaldı ki bu tek başına bir rahatsızlık değil,erkeğin rolü çok büyük,yaklaşımı,tavrı...
Anlatmak istediğim şey,konu sahibinin sorunu salt vajinismus değil işte...
Evlilik bu ya,bugün vajinismus olur yarın başka bir sorun.
Her sorun da böyle vahşileşip,psikoya bağlayacaksa eşi nerede kaldı bu birliktelik,evlilik?
Bunu aşsalar başka bir engel de tökezleyecekler.
Adamın tarzı belli,cümleye bak''sen şey yapamıyorsun diye kız eve gelmesin mi''
Hadsiz şey...
Yani demek istediğimi yazmışsın zaten,değer mi...
Bence değmez!

Canım ben zaten boşanması taraftarıyım. Ama kendisi istemiyor. O yüzden de düzelebileceği yollar aramaya çalışıyorum. Yoksa şiddet gösteren, küfür eden erkekten uzak durmak lazım. Hiçbir şey haketmez onlar:20:

msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
O cicegi alin kafasina carpa carpa vurun!!
Ne anlayışsiz br erkek bu ya insan biraz anlayış gösterir cokmu lagzimmis ablasının gelmesi seni dövecek kadarmi??!! Nefret ediyorum böyle erkeklerden karısına el kaldıran erkenlerden. Bence tepkinizi açık ve net sekilde ortaya koyün hemen affetmeyin sürünsun biraz nedemekmis karısına el kaldırmak öğrensin!!!

ne denirki böyle bi durumda !!!!
balık baştan kokar derler arkadaşım bu iş en başından böyleyse sonraları daha kötü sonuçlar doğurur...
kendimi yerine koyarak fikrimi söylüyorum kesinlikle 2. bi şans vermeden BOŞANIRDIM dönüp arkama bile bakmazdım....
insanın anası babası bile evladına kıyamazken böylesine basit bi sebepten bana zarar vecek adamda kim oluyor!!!!!
yinede hakkında hayırlısı olsun

Canim sen bircok yeni evli bayanin uaptigi hatayi yapmissin ve esinin biricik kiz kardesinden esine
sikayet etmissin. Erkekler sen ne kadqr hakli olsan da ailesinden birnin haksizligini sana karsi kabul etmez tqbii istisnalar vardir mutlaka. Bundan sonra politik ol bence ve asla gorumceni kotuleme esine. Sen tedavi ol. Gorumcene de tez zamqnda bi es bulun.

nereden tutsak elimizde kalacak bir konu olmuş. görümceyle yaşamanız ayrı bir sorun, vajinusmus apayrı bir sorun derken, kocanız en son şiddete başvurarak resmen tüy dikmiş. son derece anlayış gerektiren bir konuda asla yapılmaması gerekeni yapmış. vajinusmus sorununu daha çözememişken size el kaldırdıktan sonra bir daha onunla nasıl aynı yatağa girecekseniz? gerçekten çok üzüldüm. umarım bir an önce toparlarsanız, unutursunuz diyemeyeceğim çünkü böyle bir şey unutamazsınız ama inşallah kısa zamanda daha iyi hissedersiniz. herkesin durumunun farklı olduğunun farkındayım, bir çoğumuza göre bu kaldırılamayacak bir olay ve direkt boşanma sebebi. ama boşanmak istemiyorsanız kocanızın hatasını anlaması açısından (ki böyle bir adam hatasını anlar mı onu bile bilmiyorum) koyabildiğiniz en sert tepkiyi ortaya koyun. kendinizi kötü hissetmemeniz için eşinizle ilgili kötü şeyler yazmak istemiyorum ama keşke insanlıktan biraz nasibini alsaymış.

Gerçekten dövdü mü? İnanmıyorum ya. Bence hemen boşanın 3. Sayfa haberlerinde görüyoruz bugün döven yarın öldürebilir de allah korusun.

2 kere olura diyerek gerçekten çok korkutmuşsunuz adamı

ve 2. elbet bir gün olacak gidecek misiniz? hiç sanmıyorum...

ayrıca vijinusmus olduğum için beni döven kocayla asla yatmazdım...

şimdi diyeceksiniz ki öyle değil,gayette öyle adam ne demiş sen şey yapamıyorsun diye! demiş yani açık açık sizi suçlamış,bde diyorsunuz ki anlayışlıdır.kendinizi kandırmayın lütfen gayette kaba bir kocanız var.

adam karısını dövünce çiçekle affedileceğini sanıyor.gerçekten çok anlayışlı canım

madem sorun yapacaktınız neden ablasıyla yaşamayı kabul ettiniz:50:

diğer arkadaşlara katılıyorum,bu son olmayacaktır:50:

canım, madem ikinci bir şans veriyorsun tekrarında kesinlikle affetmemen yerinde olacaktır.. senin adına üzüldüm, ve ne yalan söyleyeyim ben olsam ikinci bir şansı asla vermezdim... çünkü taviz tavizi doğurur:20:

Ya ben anlamıyorum bu haksızlığa da tahammül edemiyorum..
Adama evlenmeden önce verme, seni hafif kadın sanar, evlendikten sonra ilk gecede hemen ver yoksa gerginlesir, haklı adam be yaparsa.
Bu ne ya, bu ne çifte standart? Bu baskılar yüzünden kadınlar vajinismus denen ülkeyle uğraşıyor .
Yazıklar olsun bu zihniyete, bu haksizliga.
Belki konuşmak benim icin kolay ama ; ben bana bu konuda anlayış göstermeyen adamla devam etmem, kaldiki bir de şiddet . Asla ve asla. Kimse kimsenin kölesi degil. Kimse eziyet çekmek icin evlenmiyor.

Back
X