çıkmazdayım nolur yardımı olun

Anladığım kadarıyla boşanamayacaksınız,henüz 2 aylık evlilikte şiddet görmeniz korkunç bişey.
Bana göre şiddet gördüğünüz için boşanmalısınız.Emin olun bunun devamı gelecektir.
Belki şimdi gözü korkar,bir süre size el kaldırmaz.Ne zamanki birlikte olursunuz,veya hamile kalırsınız,sizin ondan vazgeçmeniz dahada zorlaşır tekrar şiddet görmeye başlarsınız.
Şiddet eğilimli insanların kendilerini frenleme sebepleri kaybetme korkusu.Bu korku azaldıkça iyice zıvanadan çıkarlar.
İyi düşünmenizi ve eşinizi iyi gözlemlemenizi öneririm.

Abla meselesine gelince ;,ister 28 yaşında olur,ister 35 yaşında ,siz abla ile birlikte yaşamayı,onun çalışmadığı gerçeğini evlenirken kabul ettiyseniz şuan bu konuda haklı olduğunuzu düşünmüyorum.
Ailelerini kaybettiklerinde birbirlerini aile kabul edip,elele verip zor günlerini aşmışlar.Birbirlerine bu kadar düşkün olmaları çok normal.Eğer size anormal geliyorsa bunu evlenmeden önce kabul etmemeliydiniz.

lisedeyken arkadaşımın birinin annesi babası yoktu.onlar da bir kaza da ölmüşlerdi.4 kız kardeşlerdi ve biri evliydi.üçü birlikte yaşıyorlardı.birbirlerine o kadar düşkünlerdi ki.birbirlerini kırmamak,incitmemek için çabalıyorlardı.çünkü hayat onları yeterince incitmişti.annesi babası olmaya kardeşler birbirlerine daha düşkün oluyor:34:

şimdi ablası sizinle kalabilir normal fakat sizle anlaşamıyorsa olmaz ki, eşiniz çıkmazda kalmış ablasını da kovmak istemiyor size de vajinusmusu yenecek desteği veremiyor belli ki, bu sorunları da dayak atarak geçiştirmeye çalışıyor,siz susacaksınız en azından onun da kafası rahat edecek, sorunlar bu şekilde çözülmez, güçsüz bir erkek bunu yapar bence, ama boşan bence diyemem çünkü 2aylıksın bir sürü problem var birbirinize dahi alışamamışsınız boşanmak çok erken olabilir. Sana tavsiyem boşanma fikrini şimdilik aklından çıkar, ablası gelince rahat olamayacaksın biliyorum eminim zor günler seni bekliyor olacak o sebeple o gelinceye kadar eşinle iyi geçin beni yanlış anladın ablana kötü birşey demek istemedim de, sonucta sizin birbirinizden başka kimseniz yok biliyorum ama seni mutlu edemediğim için kendime de kızıyorum herşeye sinirleniyorum de, ablanın başımın üstünde yeri var yoksa diye konus, o da senden özür dileyecektir emin ol ablası eve gelince onla konuş, bizim böyle bir problemimiz var ve ben bunu yenmeye çalışıyorum eşimle başbaşa kalmak istediğimde bana yardımcı olurmusun de bence olacaktır akşamları odasına çekilecektir eminim, kötü bir insan değilse, sorununu paylaşmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum, sonucta onunda kardeşi mutsuz olsun istemez, o da sana destek olur belki bilemeyiz ki. bunları dene derim
bir de erkekler gerçekleri direkt yüzlerine söylediğinizde ne yazıkki kaldıramıyorlar biraz alttan alttan söylemek lazım yoksa yıllardır şişirilen egoları aniden sönerse kabak da sizin başınıza patlar, zamanla direkt söylemenize de alışacaktır fakat yeni evlisiniz her sorununuzu anlayışla karşılaması küçük bir ihtimal, daha yumuşak ve eşinizin neye ne kadar tepki vereceğini ölçerek konuşun, sınırlarını bilir ona göre davranırsınız, sınırları sizi aşıyorsa da boşanmaktan başka çare yok tabi.mesela ablan orda kalsa nolur değilde ablan benle yaşamaktan rahatsız olmaz dimi aşkım diyebilirsiniz yada sen şimdi paylaşılmayan erkek olcaksın yandın diyebilirsiniz, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler doğrudur unutmayın :)

ben ablası geldiğinde ona biz eşimle daha ilişkiye giremedik bize müsama göster nasıl diyeyim diyememki zaten bende kıza gelmesn demedim sadece bu vaji. sorunumuz geçsin öyle gelsin demiştim ama kocam ablasını sevmediğimi gelmesini istemediğimi sürekli yineliyor öyle hisediyormus bende istemesem bastan sana derdim dedim anlattım güzelce ben yokken o vardı hem nereye gidecek dedim ben allahtan korkuyorum zaten dısarı atamam ama cok üzgünüm eşim beni ters anladı defalarca anlatsamda en son haddede dayanamadıgımdan ne bu ya herkesin ablası kardesi var nedir bu perimi padişahmı dedim üstüme geldi el kol hareketleri hararetlendi bende sus dedim susmadı üstüme yürüdü ellerini tuttugumdada benim kollarımdan tuttu sıktırdı yere ittirdi sınraki günlerde anladı hatasını ama genede korkuyorum aynı olay tekrarlanır diye bundan sonra ne ablan ne ailen hakkında konusmayacam dedim cunku konustukca münakasa ediyoruz umarım tekrarlanmaz cok özr diledi agladı yalvardı bende yeni evliyiz diyerek bosanmaktan vazgectim ama inş. tekrarlanmaz. cunku insanın zoruna gidiyo senelerdir cık sev badireler atlat evlen sonucu hüsran olsun cok zor. umarım düzeliriz :( yorum yazanlara teşekkür ediyorum. Allah heoimizin yardımcısı olsun.

ben ablası geldiğinde ona biz eşimle daha ilişkiye giremedik bize müsama göster nasıl diyeyim diyememki zaten bende kıza gelmesn demedim sadece bu vaji. sorunumuz geçsin öyle gelsin demiştim ama kocam ablasını sevmediğimi gelmesini istemediğimi sürekli yineliyor öyle hisediyormus bende istemesem bastan sana derdim dedim anlattım güzelce ben yokken o vardı hem nereye gidecek dedim ben allahtan korkuyorum zaten dısarı atamam ama cok üzgünüm eşim beni ters anladı defalarca anlatsamda en son haddede dayanamadıgımdan ne bu ya herkesin ablası kardesi var nedir bu perimi padişahmı dedim üstüme geldi el kol hareketleri hararetlendi bende sus dedim susmadı üstüme yürüdü ellerini tuttugumdada benim kollarımdan tuttu sıktırdı yere ittirdi sınraki günlerde anladı hatasını ama genede korkuyorum aynı olay tekrarlanır diye bundan sonra ne ablan ne ailen hakkında konusmayacam dedim cunku konustukca münakasa ediyoruz umarım tekrarlanmaz cok özr diledi agladı yalvardı bende yeni evliyiz diyerek bosanmaktan vazgectim ama inş. tekrarlanmaz. cunku insanın zoruna gidiyo senelerdir cık sev badireler atlat evlen sonucu hüsran olsun cok zor. umarım düzeliriz :( yorum yazanlara teşekkür ediyorum. Allah heoimizin yardımcısı olsun.

evlılıkte erkeklerin karısının tarafında olmaları bıraz zamn alıyor. en az bır 5 yıl . bu beş yıl cok sıkıntılı gecıyor .kavga gurultu anamda anam kardesımde kardesım .

ilk zaman eşim bana derdıkı "sen kımsın ya onlar benım kardesım ben onlarla aynı karında yatıım" (ne agır bır laf )ben aglar zırlardım(hala dun gıbı kulagımdadır unutmadım) . neden benı anlamıyor derdım. ama asla sıddet olmadı.

şimdi eşim diyorki bir sen varsın hayatımda ...kardes aradım yok ana aradaım yok :14::14::14: bızımkıler sadece maddı guc gorduler esımı ve hiç destek olmadılar çok kötülük ettıler.

tabıkı 4.5 yıl oldu .

sana sunu söylüyecegım ki siz zaten sorunlu baslamıssınz evlılıge vajınusmus cıddı bır sorun . abla yanında oda cıddı bır problem. ve dayak asla çözüm olmayan sey.

sana önerim eşinle dısarı cık konus bır arkadsınz kuzenınız varsa onlardan yardım ıste detayı anlat. konus ve sorun çözülmezse ayrıl. zamn gectıkce vajınusmus sızı gerecek , evde dedıgıne göre kıskanc görümce senı gerecek ve kavga artacak daha ne kavgalar olacak sımdı senı ıten adam ozamn agzını yuzunu patlatır.

ha öyle evlılk gecmıyormu teyzem 45 yasında son 10 yıla kadar cok sıddet gordu cocugum var dedı ayrılamadı. sımdı cocukları unıversıtede . mutlular? yasananlar unutlurmu asla unutulmaz . yılar gectı en guzel yıllar kavga gurultu hır gür le. şimdide hastalık mastalık ugrasıytor

sendende anladıgım görümcenle cok zorr. sert bır sekılde eşinle konus. yoksa cook ezılırsın

Valla bence çıkmazda falan değilsiniz..
Çıkış kapınız çok acık ve net : Boşanmak ..

Zira şartlarınız tamamen boşanmaya musaıt.
-Karısı cınsellıkten korkuyor dıye '' sey yapamıyorsun '' dıyen bir öküz
-En mahrem zamanlarda evde olmaması gereken düşüncesiz bır gorumce !
-Bu görümce yuzunden dayak yiyen bir kadın ..
-Ve 2 aylık bir evlilik ..

Burdan bakınca aklıma geldı : evlılıgın 1,5 ayında kocasından tokat yıyen bır arkadasım vardı.
Aramış ağlamıştı , ona o gun : hemen esyalarını toplayıp evı terk etmesını soylemıstım..
Oda tepkı gostermıs cok yenı evlı oldugunu falan soylemıstı ..
Şimdi 5 yıllık evlıler dayak artık evlılıklerı ıcın rutın bır sey oldu cıktı ..
Boşanmadıgına bın pişman dolasıyor zıra evladım var artık cok gec dıyor , kendını caresız hıssedıyor..

Sizin için de bu tablo cok uzak deıl bence ..
Bir kere karısına vuran adamın eli bir daha inmez ..
Vurdu ve siz hala yanındasınız , neden vazgecsın ki ..

zaten ben calısıyorum kendi ayaklarım üzerindeyim asklı basındayım ama aklı basında kac kadın var ülkemizde şiddete magruz kalmıyor
eşimi cok seviyordum ama bu siddetinden sonra sogudum bugunde agladı yalvardı yakardı konusmadım yemek bile yapmadım kendi yeedi bişeyler gene ynı yataga yatmıcam ceksin cezasını ne yapsamda affedilmez ama napayım hatasını anlarda değişir diye ümit ediyorum.vajinismus durumumu ilk ay ögrendiğinde cok anlayıslıydı abla konusu acılınca agzı kötüleşti ne yani ablama abla gelme biz daha sey yapamadık nasıl diyim dedi buda beni kırdı ben kendim isteyerek bunu yapmıyorumki dedim evt haklısın dyio birde böle konusuyor celişki. ablasını her konuda benden üstün tutuyo. en son keşke benle evlenmeseydn ablanla mutlu mesut yasasaydın dedim bişey demedi

bi kari kocaya cok agir laflar bunlar ya,uzuldum
Allah yardimcin olsun caim ya ne diyebilirmki

bana biraz abartiyosunuz gibi geldi. yani farkinda olmadan çok hassassınız ya kolunuzu tutmuş sanırım sadece. ne bi tokat ne bi yumruk bişey yazmamişsiniz.bunun için de boşanilmazç şimdi tekrar okduum da dövmek başka el kol hareketi yapmak başka bilemedim :S:26:

Son düzenleme:
sizin çalışıp kendinizi geçindiriyor olmanız o tanımadığınız ve hakaret ettiğiniz insanın da aynı şartlara sahip olduğu anlamına gelmez. psikolojik koşullardan tutun da mesleğine, işin şartlarına, bulunduğu semtin koşullarına kadar binlerce parametre var. Hiç tanımadığınız bir insan için bu sözleri sarfetmeniz hoş değil. Bu arkadaşın durumu için yorum yapılabilir. istemiyorsa aynı evde yaşamyı en baştan bunu söylemeliydi. şartlar değişti şu anda istemiyorum diyorsa ona göre hayatını yönlendirmeli. biraz hoşgörü lütfen.

sahsin kendisine yonelik hakaret sarfetmedim dikkat ederseniz. ben "ben zamaninda cok calistim simdi evde oturup zengin kocayla evlenicem"diyebilen birinin psikolojik ya da fizyolojik sebeplerle calisamaz durumda oldugunu dusunmuyorum acikcasi. tamamen tembellikten. calismak isteyen herkosulda calisir benimle ayni sartlara sahip olmasi gerekmez. ben acikcasi hala o bayanin evde oturmasi icin bi sebep goremiyorum.

evet konu sahibinin onu istemedigini bastan soylemesi gerekirdi lakin benim takildigim konu soz konusu kadinin evde yatip bir de ustune ustluk cocuk yapamazsiniz diyerek konu sahibinin evliligine karismasi.

yani siz neden bu kisinin calismiyor olusunu savunmaya gectiniz bilemiyorum ama benim sozum butun calismayanlara degil. evinde isini yapan cocuguna bakan...vs kisiye benim sozum yok ama kadin gelmis 28 yasina, her ne kadar kardesi de olsa kurulu bir aileye yamamis kendini ve yattigi yerden de o ailenin gidisatina mudahil. oluyor.. buna benim hosgoruyle bakmam ne yazik ki mumkun degil, gitsin calissin ya da evlensin kendi evini gecindirsin, tersi bana vok mantiksiz geliyor.

bana biraz abartiyosunuz gibi geldi. yani farkinda olmadan çok hassassınız ya kolunuzu tutmuş sanırım sadece. ne bi tokat ne bi yumruk bişey yazmamişsiniz.bunun için de boşanilmazç şimdi tekrar okduum da dövmek başka el kol hareketi yapmak başka bilemedim :S:26:

sanirim konu sahibini gorumcesisiniz:53: ne demek kolunuzu tutmus ya? kadin kolumu sikti ve beni yere ittirdi, kollarim morluk icinde diyor okumadinz mi yazdiklarini????? bu siddetin alasidir.

evlılıkte erkeklerin karısının tarafında olmaları bıraz zamn alıyor. en az bır 5 yıl . bu beş yıl cok sıkıntılı gecıyor .kavga gurultu anamda anam kardesımde kardesım .

ilk zaman eşim bana derdıkı "sen kımsın ya onlar benım kardesım ben onlarla aynı karında yatıım" (ne agır bır laf )ben aglar zırlardım(hala dun gıbı kulagımdadır unutmadım) . neden benı anlamıyor derdım. ama asla sıddet olmadı.

şimdi eşim diyorki bir sen varsın hayatımda ...kardes aradım yok ana aradaım yok :14::14::14: bızımkıler sadece maddı guc gorduler esımı ve hiç destek olmadılar çok kötülük ettıler.

tabıkı 4.5 yıl oldu .

sana sunu söylüyecegım ki siz zaten sorunlu baslamıssınz evlılıge vajınusmus cıddı bır sorun . abla yanında oda cıddı bır problem. ve dayak asla çözüm olmayan sey.

sana önerim eşinle dısarı cık konus bır arkadsınz kuzenınız varsa onlardan yardım ıste detayı anlat. konus ve sorun çözülmezse ayrıl. zamn gectıkce vajınusmus sızı gerecek , evde dedıgıne göre kıskanc görümce senı gerecek ve kavga artacak daha ne kavgalar olacak sımdı senı ıten adam ozamn agzını yuzunu patlatır.

ha öyle evlılk gecmıyormu teyzem 45 yasında son 10 yıla kadar cok sıddet gordu cocugum var dedı ayrılamadı. sımdı cocukları unıversıtede . mutlular? yasananlar unutlurmu asla unutulmaz . yılar gectı en guzel yıllar kavga gurultu hır gür le. şimdide hastalık mastalık ugrasıytor

sendende anladıgım görümcenle cok zorr. sert bır sekılde eşinle konus. yoksa cook ezılırsın

tam benım yazacaklarımı yazmısssın eslerın bazı seylerı gormelerı zaman alıo gercekten bu zamanda ınsanı mahvedıo neler yasanıo neler gecıo bende ıkı senelık evlıyım ne kavgalar yasadık ama bınde bırı bıle bızden kaynaklanmadı hep onun aılesı ıle ılgılı sorunlardandı ama artık fark edıyorum esımdekı farkı oda bazı seylerı gormeye basladı senıde bu zor gunler beklıo ama bence sabret esının ustune gıtme sende hırslnırsan bazı erkekler hemen sıddete bas vururlar sen herseyı alttan alttan yapmalısın onunda bazı seylerı kendılıgınden gormesını beklemelısın bole gıdersen hep herseyın senden kaynaklandıgını kardesının cok ıı oldugunu ama senın onu ıstemedıgınden bole seyler yaptıgını dusunur canım benım bın dusun bır yap

Back
X