çıkmazdayım yardımcı olurmusunuz arkadaslar

hidden paradise

Başlangıç:80.8 Güncel:69.5 Hedef:60
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
777
1.325
33
Esimle 2 yil once evlendik evlendikten 1 yıl sonra kocamin eski kiz arkadasindan facesine seninle bidaha isim olmaz Allah iki yakani bi araya getirmesin yalanci diye bi msj gordum ve bu kiza neler oldugunu anlatmasini istedim sende bir gun evleniceksin seninde basina gelebilir bak daha oglumuz bir haftalik dedim anlatti esimle iki kez birlikte oldugunu baksirinda ne yazdigina kadar syledi bnde cocugumu alip esimin beni aldattigini dusunerek kadin siginma evinde 2 ay kadar kaldim ve bosnma davasi actim sonra bu kiz bana ulasip soylediklerinin hepsinin yalan oldugunu ve helallk istedi bende esime geri dondum aradan 6 ay gecti esim servis soforlugune basladi ben dokumanlarindan en cok konustgu numryi telefnuma kaydettim bi kadindi arastirdim 2 cocuklu esimden 10 yas buyk bi kadin gece servise gidiyrdu esim bana arkadaslarimin yanindayim o yzden aramiyorum seni diyrdu her aradigimda teli kapatmak istiyrdu ama o kadinla 1bucuk saat konusmalari var dokumani cikarttim ve inkar etti aldim karsima sordum once bu kadini taniyrmsn dedim watsappta fotografni gosterdim hyr dedi numarasini gosterdim tanimiyrm dedi yanimda aricaksin simdi dedim kocasi cikti senin esin benim esimle bu kadar saat neler konusuyolar dedim elimde dokumanlar var esim sorunlarini anlatti dedi kadina sordum serviste posetimi unutmustum onun icin aradim peki bunlar ne dedim esime 1degil 5 degil kac tane arama ve msjlasmalar yikildim abla diyerek konustum dedi inanmadim aileside beni istemiyordu zaten o da beni ezdiriyordu ailesine bazi soylemlerinde yanimda olmuyrdu ve ben yine gittim bu kez oglum 9 aylikti ve suan 1yasinda yaklasik 3 ay kurumda kaldim bosaniyrz ama onu cok seviyorum hala yine affettim bu kez ablasi beni istemedigi icin bi kizla telefonda bni konusturdular kiz telde esin benin kizligimi aldi bana bekarim dedi ailesiyle tanistirdi bunlarin hesabini vericek dedi tekrar bir araya gelmeyelim diye iftira attilar kardesleri daha snra bana faceden ablasi onu gonder buraya sizin is olmaz gonder cabuk diye msj gonderdisadece ne sacmaliysn sen dedim esime syledim konustum dedi aradan biraz zaman gecti tekrar bi msj onu gonder yoksa onun gibi kardesimiz yok diye bu arada kardesimin evinde kaliyrz birlikteyz brnde bu kez sinirlendigim icn gorumcemin esine esinin erkek kardesine faceden yazdim yeter arik yaptiklari ne derdi varsa gelelim yuzleselim diye esimle bu yuzden tartistik sucum neden gorumcemin esinin erkek kardesinede yazmisim onu yerin dibine sokmusum isminin yaninda abi diye hitabim var ve ben esimle hala bi gelecek dusunuyrm acaba hatami yapiyrm dusunceleriniz benim icin onemli simdiden tesekkur ederim

Mutlu olduğunuzu hissediyor musunuz?

Özür dilerim ama mutlu gözükmüyorsunuz. Eşiniz sizi istemiyor muydu? Yazınızdan öyle anladım.

Sevgisiz hayat yürümüyor, insanlık ilişkileri de. Bu hayatın her yerinde böyle. Psikolojiniz nasıl kaldıracak bu durumları? Sürekli sizi istemeyen insanların sorumsuz, düşüncesiz hareketleri. Zor. Sevgi her şeye yetmiyor, düşünün bir kere? Bu şekilde olsun diye mi evlendiniz? Allah yardımcınız olsun.

Ben esimi cok seviyorum ailesi bni istemedikleri icin cok sorun yasiyoruz baska bi sehire gidelim dedim mesela bursaya duymuslar onun orada isi yok buraya gelsin hemen diye msj yazmislar beni disliyorlar bende bunu sindiremiyorum

Daha seviyorum afedeyimmi diyorsunuz ya ailesinin sizi dislamasini gectim kocaniz koca dglki bu gel gitler btsin bence btsn cocugunzada yazik sizde yazik

Yılan hikayesine dönmüş.

Hala bu adamı sevmek ve gelecek düşünmek... Allah yardımcınız olsun ne diyelim.

Ben esimi cok seviyorum ailesi bni istemedikleri icin cok sorun yasiyoruz baska bi sehire gidelim dedim mesela bursaya duymuslar onun orada isi yok buraya gelsin hemen diye msj yazmislar beni disliyorlar bende bunu sindiremiyorum
Aldatmış sizi,bu sorun değil mi? Ailesi mi sorun sadece?
İlkine inandınız diyelim ki bence eski kız arkadaşını zorla arattı size zira kadın size mesaj atmamış,eşinize atmiş yani size yalan söylemesi için bir sebep yok. Hadi bu tamam,affettiniz.
İkincide kadınla saatlerce konuşmus mesajlaşmış,inkar edince,tanımiyorum deyince kapandı mı konu hemen sizin için?
Hadi buda tamam diyelim ama bitti mi hayır.
Bu kez ailesi birini bulmus onunlada konuşmuş.
Sizin bu adamdan nefret etmeniz için daha ne yapması gerek?
Hala ailesi diyorsunuz ama ailesine gelene kadar eşinize bakın derim zira yine eşinize çıkıyor sorunların ucu. Kendi 3 kez başka kadınlarla konuşmamış gibi üste çıkıyor birde,size hesap soruyor. Sizde seviyorum diyorsunuz ya pes. Ne denir baska size bilemiyorum.

Evet ailesi yüzünden sorun yaşıyorsunuz, hı evet tabii, ben de Pamuk Prenses'im.

Adam bulduğu her kadınla evli bekar sizi aldatmış. Hala nesini seviyorsunuz hiç mi gururunuz kırılmadı???

He canım he. Ailesi, eşini silah zoruyla başka kadınların yanına gönderdi dimi. Eşinin hiç suçu yok.

Erorr..
Bu ne arkadas sen cok bile daynmissin. Sen kocani bizden daha iyi taniyorsundur fakat nacizane fikrim o sahistan sana koca olmaz baristin diyelim daha buyuk sorunlar seni bekliyor olacak bunu kendine ve cocuguna yapma. Bosanmalisin.

Bu kadar olaydan sonra esinizi hala seviyor olmaniz ve onunla bir gelecek dusunmeniz cok guclu oldugunuzu gosteriyor. Bu guclu kadin daha sonraki vukuatlara da cok rahat katlanir. Devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…