- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi hidden paradise
-
İnanmak istiyorsun ama inanmıyorsun kendini kandırıyorsun sadeceAldatmadim diyor bnde inaniyrm
Aldatmadim diyor bnde inaniyrm
Besbelli aldatmış...ayrıca bütün erkekler bunu söylüyor hangisi kabul ederki bunu sen inanmak istediğine inaniyorsun benceAldatmadim diyor bnde inaniyrm
Beni sevdigini aldatmadigini soyluyor en son ki kadinla sadece telfnda posetini unuttugu icin o kadar konustugunu syluyor ben sevdigim icin affettim ama gozumle gormedim bosaBesbelli aldatmış...ayrıca bütün erkekler bunu söylüyor hangisi kabul ederki bunu sen inanmak istediğine inaniyorsun bence
Yarın birgün daha beterinede inanırım diyorsan devam et.ama emin ol sen affettikce o devam edecek
Konuyu okuyup yorum yaoicaktim ki adam seni iki kere aleni besbelli aldatmis bunu bile bile seviyorum yazdiktan sonra yorum yapcak bisey yok kadinlar eger aldatiliyorsa ve bunu bilip hala kocami seviyorum diyebiliyorsa demek ki o kadinda var bi sorun biraz gurur biraz onur..ha sunu anlarim beni iki kere aldatti ayrilmayi denedim gitcek yerim yok sahip cikanim yok 1 yasinda cocukla ne yapayim o lanet adami cekiyorum dese uzulucem tuh yaa allah yardimcisi olsun adamida islah etsin dicem ama aldatilip sonrada olsun yaa kocami seviyorum diyen kadina zerre saygim yok ne deyim 2 kere aldatilmak sevginin bitmesine yetmemis belki bi 5-6 kere daha yakalarsan sevgin biter hos alismis kudurmustan beterdir oda ayri mevzu
Beni sevdigini aldatmadigini soyluyor en son ki kadinla sadece telfnda posetini unuttugu icin o kadar konustugunu syluyor ben sevdigim icin affettim ama gozumle gormedim ailem bizi ayrildi bilsin diyor neden ben karimi seviyorum demiyor kafayi yemek uzereyim
Gozumle gormedigim icin inaniyorum sadece bu yuzdenBiraz daha sineye çekedurun,
Belki hevesini alır size döner.
Aldatmadım diyor inanıyorsunuz nasılsa.
Go
Gozumle gormedigim icin inaniyorum sadece bu yuzden
sizin tercihiniz hayırlı olsun.
bu arada biraz daha anlaşılır yazar, paragraflara dikkat ederseniz daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz belki
okurken benim beynım yandı çünkü[/QUO ksr bakmayin bi nefeste icimi döktüş gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?