çıkmazdayım yardımcı olurmusunuz arkadaslar

Konuyu okuyup yorum yaoicaktim ki adam seni iki kere aleni besbelli aldatmis bunu bile bile seviyorum yazdiktan sonra yorum yapcak bisey yok kadinlar eger aldatiliyorsa ve bunu bilip hala kocami seviyorum diyebiliyorsa demek ki o kadinda var bi sorun biraz gurur biraz onur..ha sunu anlarim beni iki kere aldatti ayrilmayi denedim gitcek yerim yok sahip cikanim yok 1 yasinda cocukla ne yapayim o lanet adami cekiyorum dese uzulucem tuh yaa allah yardimcisi olsun adamida islah etsin dicem ama aldatilip sonrada olsun yaa kocami seviyorum diyen kadina zerre saygim yok ne deyim 2 kere aldatilmak sevginin bitmesine yetmemis belki bi 5-6 kere daha yakalarsan sevgin biter hos alismis kudurmustan beterdir oda ayri mevzu

Nereeden başlamalı bilmiyorum aslında ama bildiğim şu ki sen karalı bir kadınsın.Hiçkimseye muhtac olmamak için eşinin o yaptıklarından sonra başını dik tutup devlete sığınmışsın.Burdaki bircok kadına örnek davranış .Helal.
İkinci olarak sen bu kararlılığını hayatını daha güzel yaşamak adına kullan ve boşan.Çünkü aldatma affedilecek birsey değil kaldıki sen defalarca maruz kaldın.
Eşin bukadar yaptığına bakmayıp onu küçğk düşürdüğüne mi kızıyor yani.eşin ciddi sorunlu.Defolsun ....olup gitsin.

çok sinir bozucularmış.öyle bi ailenin içine girmek istemem.ne yapsan ne etsen her zaman huzursuz olacaksın onlar yuzunden.eşinle konuşup onlarla arasına mesafe koymasına iste.olmaz diyorsa paşam kendi bilir.evden ayrıl da aklı başına gelsin.şu fesat kv ve görumcelerden nefret ediyorum ya.allah ıslah etsin onları..

Böyle bir adamla nasıl gelecek düşünebilirsiniz?
Ne denir bilmemki, üzer bu adam, üzmeye devam eder sizi..

Bu kafayla gidersen yasadiklarin yasayacaklarinin garantisidir nasil hala inaniyorsunuz zorluyorum yok aklim almiyor sen zaten affedip donmussun neyse bir ay sonra kurumdan yazmassin ins.

Nasıl böyle noktasız virgülsüz yazabiliyorsunuz hiç anlamıyorum? Kafamız karışsın anlamayalım diye mi?

Sizin iliski yalamaya donmus adam aldatiyo sen affediyosun aldatiyo sen affediyosun
E adam napsin nasilsa affediyo yine aldatayim diyor
Bu boyle gider kendi kendine bunu niye yapiyorsun yazik.

Beni sevdigini aldatmadigini soyluyor en son ki kadinla sadece telfnda posetini unuttugu icin o kadar konustugunu syluyor ben sevdigim icin affettim ama gozumle gormedim bosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…