cikmazdayim :(

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
bilmiyorum nerden baslayacagimi ne yazacagimi beynim duruyor sanki hiçbir şey düşünemiyorum beni bilen bilir bilmeyenler icin kisaca anlatiyim kendimi evliyim iki bucuk yaşında kızım var zamanında şiddet tam aldatma olmasa da sözleriyle gururumu inciten cok sey yasadim sonra herseyden vazgectim sadece benim icin evlilik sabah kalk temizlik yemek icmek aksam uyu hicbir seyden zevk alamiyordum eşim anladi yaptığı hatayı. düzeltmeye calisti hala da öyle eskisi gibi degil ama artik benim icimden hicbirsey yapmak gelmiyor sevgi bitmiş icimde sirf burda bosanamadigim icin yemek yapıyorum iste icimden gelmese de birlikte uyuyoruz iste anlayacaginiz gereken seyleri yapıyorum artik bunlar beni.yoruyor zorla birsey yaptiriyorlar mis gibi vücudum ruhum yoruluyor gece ölü gibi uyuyorum annem surekli ikinci cocuk olsun düzelir diyor bide onun psikolojisini düşünemiyorum kalbim sıkışıyor düşündükçe aslında istemiyorum ikinci çocuğu ama bir yandan kizima haksızlık yapmış gibi olacam onu kardessiz birakacam bende istiyorum bir yandan çünkü bu hayata oyle böyle Devam edecem en azindan birtane daha olsun diyorum bir yandan cekip gitmek istiyorum kimseye haber vermeden bir yandan ilerde hic istemedigim hayata devam edecegim için kendime zarar verecem diye düşünceler çekiyor aklimdan ne yapacagimi bilmiyorum simdiden cevaplar icin teşekkür ederim iyi akşamlar

Belki geçiş dönemidir hemen ikinci çocugu bu pskolojıde yapmayın pskılojık destek alın boşanmayı kafanızdan geçiriyorsanız ikinci çocuk yapılmamalı

Eşiniz düzeltmeye çalışmış madem siz de bir deneyin. Hatasız kul olmaz yapmış hatasını ve artık düzeltme çabasındaysa bir şans verin gece sarılın eşinize çocuğunuzla vakit geçirin akşam güzel karşılayın deneyin kurtulabilir belki evliliğiniz... olmuyorsa da kesinlikle 2.cocuk yapmayın. Kaçmanıza da gerek yok işe girin boşanın. Ölümler kaçışlar hiç bir zaman çözüm değildir

kendinizi iyi hissetmeden ikinci çocuğu yapmayın, psikolojik destek alın bence, neden boşanamıyorsunuz

Bence sen herşeyden önce psikolojik destek almalısın diğer mevzularını da biliyorum çünkü. Ve bence şu vaziyette eşinden yada bi başkasından psikolojin düzelmediği sürece hiçbir manada memnun kalamazsın.. Niyetinin iyi olduğuna şüphem yok eşinide seni bu psikolojiye soktuğu için kınıyorum Allah yardımcın olsun inşallah.

Merhaba. Öncelikle imkanınız varsa bir psikologla görüşmeniz sizin için oldukça faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sonrasına gelecek olursam, evli olmamama rağmen elimden geldiğince kendimi sizin yerinize koyuyorum. Bir çocuk daha dünyaya getirmekten ziyade, önce evliliğinizi devam ettirme kararı aldıysanız önce bu yolda eşinizi affetmeye çalışın derim. Eşinizle zaman zaman yalnız kalmak, bu meseleleri konuşmak size daha iyi gelebilir bu aşamada. Yalnız kalıp vakit geçirdikçe, içiniz bu şahsa biraz daha yumuşayabilir diye düşünüyorum. Fakat bu aşamada çocuk yapmak biraz ertelenmeli diye düşünüyorum. Her şeu gönlünüzce olsun..

annem surekli ikinci cocuk olsun düzelir diyor
Şu eskilerin verebileceği tek akıl şu ha. Başka akıl veremiyorlar. Kimin düzeldiği görülmüş en azılı aldatan adamlar ölmeye yakın düzeliyor mesela kime masal anlatıyor şu eski nesil kadınlar bilmem...

Merhaba. Öncelikle imkanınız varsa bir psikologla görüşmeniz sizin için oldukça faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sonrasına gelecek olursam, evli olmamama rağmen elimden geldiğince kendimi sizin yerinize koyuyorum. Bir çocuk daha dünyaya getirmekten ziyade, önce evliliğinizi devam ettirme kararı aldıysanız önce bu yolda eşinizi affetmeye çalışın derim. Eşinizle zaman zaman yalnız kalmak, bu meseleleri konuşmak size daha iyi gelebilir bu aşamada. Yalnız kalıp vakit geçirdikçe, içiniz bu şahsa biraz daha yumuşayabilir diye düşünüyorum. Fakat bu aşamada çocuk yapmak biraz ertelenmeli diye düşünüyorum. Her şeu gönlünüzce olsun..

Bu kadar mutsuzsan neden kendine bunu yapiyosun? Heleki sevgim yok diyosun mecburi bir hayat sürüyorum diyosun ikinci cocuk düşünüyorsun. Hele ki bu psikolojide kesinle yapma. Bu denli mutsuz ve zevk almıyorsan yaşadığın hayattan bir psikolojik destek al. Iyi gelecektir.
Kendine zman ayır. Seni mutlu edecek seyler yap. Annenin söylediğini asla dogru bulmuyorum arkadaşım. Mutsuz bie evde ikinci bir bebk dünyaya getirme. Allah yardımcın olsun

psikolojik destek almak istemiyorun çünkü çaresi yok sadece bu zoraki hayattan kurtulursam psikolojim düzelecek

belki eşin kabul ederse beraber terapiye gitseniz
artik istemiyorum esim cok iyi birisi olsa bile bana her imkani sağlasa herseyi yapsa dahi istemiyorum hicbir şekilde onunla mutlu olmak istemiyorum evliligi sürdürmek istemiyorum daha doğrusu

psikolojik destek almak istemiyorun çünkü çaresi yok sadece bu zoraki hayattan kurtulursam psikolojim düzelecek
"Çaresi yok" demeyin lütfen, hayatta çaresiz bırakılan hiçbir şey yoktur diye düşünüyorum. Madem ki psikolog fikrini istemiyorsunuz, o zaman eşinizle bu yaptığı seyler konusunda tekrar tekrar konusmakta fayda var. Siz ona bu şekilde içinizi döktükçe, yükünüz biraz daha hafifleyecektir tahminimce. Bir işe girip çalışma şansınız varsa bu da size iyi gelecektir.

Anladigima göre ailen destek degil.
Eger gelirin yoksa kendine önce bir iş bul. Hem kafan dağılır hemde evdeki kisir döngüyü kırmış olursun.

Lütfen bir psikologa görün. Bunu hem kendin için hemde çocuğun icin yap.

Ben kendim bir " evlilik kurtarma" çocuğu olarak şunu demek istiyorum: annem babam sonunda ayrildi. İkiside beni cok seven insanlardi. Benim cocuklugum mutlu gecdi, ayrilmalarina rağmen. Ablam ben olmasaydim belki şuanda yaşamazdı ( annem ve babam cok erken vefat erdiler ve bu ablamın kendi lafi. Bana sorcak olursan aynisi gecerli tabi. ) demek istedigim iyiki doğmuşum. İyiki annem bunu yapmış. Yapmamış olsaydi ablam şuanda tek başına olurdu.

Uzatmadan... olan anneme oldu. Boşandı, savaşdi ve başardı. İki çocuğu gül gibi büyütdü. Benim icin annem anne değil tam bir ANADIR. Derlerya yemedi yedirdi giymedi giydirdi.

Yani en önemlisi senin sağlığın ve verdiğin mücadele. Birin doyduğu yerde ikinci doyar, bende doydum (hatda tombul oldum :) )

Ama eğer annem çökük olsaydi eminimki biz sefil rezil olurduk.

Lütfen kalk ve sirkelen. Kendine gel. Güçlü ol.

Geri eve dönmesin, bize yük olmasın, "namusumuza" laf getirmesin de ama öz evlatları ne çekmiş umurlarında değil.

Kuş kafalı insanlar.

Samira sakın bu dar beyinlilerin aklıyla iş yapma. Kendine yatırım yap, inşallah zamanla seni ayakta tutacak bir işin de olur.

Samire sen mutsuzsun
Annenler adam olmaz ama sen duzelebilirsin..
Bu mutsuzluga bu zoraki hayata bir cocuk daha getirme ...

Bir çocuk daha sadece sıkıntı verir böyle kötü bir evliliğe.
Eskilerde bile görülmemiş ki çocuğun evliliği düzelttiği hele ki bu devirde mümkün değil,tam tersi felakete yol açar.
Kardeşsiz olup da ah kardeşim niye yok diye hayıflanan kimseyi de görmedim,hepsi gayet memnun halinden.
Eşiniz pişman olmuş ama gereken özeni göstermemiş bu konu üstüne ki hala iyi değilsiniz.Gerekli konuşmayı yapıp üstüne özür dileyip,ilgi seviyesini yükseltmezse,size kendinizi harika hissettirmezse ısınmaz zaten içiniz ona.Ben tüm dediklerimden sonra ,ondan öfkemi çıkarttım ve tamam dedim başlayabiliriz tekrar.
Boşanmayı aslında siz istiyor musunuz da aileniz karşı çıkıyor,ayrıca ne hakla?
Sizin ne istediğiniz önemli,aslında ne yapmak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…