cikmazdayim :(

Psikolojinin iyi oldugunu hissetmeden cocuk dusunme, lütfen.. Hamilelik, dogum, cocuk basli basina onemli sorumluluklar, psikolojisi ağır.. Hem depresyon hem bu psikoloji, cok daha zor olur senin icin.. Allah korusun.. Once psikolojik yardima yonelmelisin..

psikolojik destek almak istemiyorun çünkü çaresi yok sadece bu zoraki hayattan kurtulursam psikolojim düzelecek
Zaten cogu kisi inanmaz psikolojik destegin ise yarayacagina.. Onemli olan sorunlardan ziyade, senin sorunlara bakış açındır.. Belki iyi bi psikolog/psikiyatr bakış açını değiştirebilir, bu kadar mutsuz hissetmeyebilirsin Allah in izniyle.. Ancak bu hayattan kurtulursam mutlu olurum diyorsun, sonra bosanamam mecburum diyorsun; şu koşullarda en mantikli olan psikolojik yardim almak.. Kimseye de duyurma, herkes bi yorum yapip canını sıkmasın, git anlat bakalim, hic degilse denemis ol..

artik istemiyorum esim cok iyi birisi olsa bile bana her imkani sağlasa herseyi yapsa dahi istemiyorum hicbir şekilde onunla mutlu olmak istemiyorum evliligi sürdürmek istemiyorum daha doğrusu
Neden boşanamıyorsunuz anlayamıyorum madem böyle düşünüyorsunuz. Aileniz istemiyor
Yazmışsınız, ozaman bir iş bulup kendi ayaklarınız üstünde duracak ve boşanacaksınız, yazık değil mi hayatınızı böyle mutsuz heba edeceksiniz. Sakın çocuk yapmayın bu psikoloji ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…