- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
ailem razi degil kesinlikle kabul etmiyorlar
bosanmak istiyorum bu gidişle daha kötü şeyler olacak diye korkuyorum yukarida da dedim cok iyi olsun beni havalarda ucursun ağzıyla kuş tutsun artik istemiyorumBir çocuk daha sadece sıkıntı verir böyle kötü bir evliliğe.
Eskilerde bile görülmemiş ki çocuğun evliliği düzelttiği hele ki bu devirde mümkün değil,tam tersi felakete yol açar.
Kardeşsiz olup da ah kardeşim niye yok diye hayıflanan kimseyi de görmedim,hepsi gayet memnun halinden.
Eşiniz pişman olmuş ama gereken özeni göstermemiş bu konu üstüne ki hala iyi değilsiniz.Gerekli konuşmayı yapıp üstüne özür dileyip,ilgi seviyesini yükseltmezse,size kendinizi harika hissettirmezse ısınmaz zaten içiniz ona.Ben tüm dediklerimden sonra ,ondan öfkemi çıkarttım ve tamam dedim başlayabiliriz tekrar.
Boşanmayı aslında siz istiyor musunuz da aileniz karşı çıkıyor,ayrıca ne hakla?
Sizin ne istediğiniz önemli,aslında ne yapmak istiyorsunuz?
O zaman biraz gücü toplayıp ailene öyle ya da böyle anlatmalısın.bosanmak istiyorum bu gidişle daha kötü şeyler olacak diye korkuyorum yukarida da dedim cok iyi olsun beni havalarda ucursun ağzıyla kuş tutsun artik istemiyorum
Bu evden gelinlikle çıktın ancak kefenle girersin zihniyeti yani... Kaç yüzyıl daha geçmesi gerek acaba bu zihniyetin değişmesi için?
evet orasi öyle iste baba evinde gunyuzu görmedim belki evlenip kurtulurum düşüncesi oldu ve yalnis yaptigimin farkına vardimSizin icin degil ama burda her gun gordugumuz 20 yasinda evlilik meraklisi kizlar icin yaziyorum.
Daha bosanip bosanmayacagina ailesi karar verecek olan insanlar lutfen evlenmesin. Insan once kendine yetmeli. Kendini mutlu etmeli ki baskasini hayatina alip ona da mutluluk verebilsin. Daha kendi kararini veremeyen kisiler evlenince bakin neler oluyor.
sanmıyorum cahil insanları ikna edemem2.cocugu dusunmeyin..
Calismiyorsunuz sanirim. İse baslayamaz misiniz
artik ben ailemden umidi kestim hiçbir beklentim yok burda en büyük işkenceyi görsem de agzimi acip tek kelime etmem onlar kizlarini ölüme terk ettiler çünkü bende onlari rabbime havale ediyorumO zaman biraz gücü toplayıp ailene öyle ya da böyle anlatmalısın.
Senin canın onların keyiflerinden daha önemli.
İş bulman ve hayatta ayakta kalabilmen lazım,bunu yapabilirsen ki inan hiç zor değil,ailen de bir zaman sonra alışır.
Allah kolaylık versin,hayırlısını versin.
Sevmediğin birinin yanında nefes almak bile işkence ki uyumayı düşünemiyorum bile.
insallahBoşanman gerek ama boşanmayacaksın. Hayatını sevmeye çalış o zaman.
aslinda benim sorunum çocuk degil bosana bilsem iki cocuklada bosanirim çocuk yapıp evliligi düzeltmek de degil sadece kizima kardes olsun diyorum bide tek çocuk benim icin az en azindan iki cocugum olsun diyorum yanimda duranZaten bi cocugunuz var.duzelcek olan oylede duzelir.sanki simdiki baskasinin cocugu gibi.
Evliligin ilk zamanlari benim de cok tartismali gecti.ailemin akli cikiyo cocuk olcak diye.simdi bile desemki hamileyim akillari cikar:)))
İstiyosan dusun ama evlilik duzelirmi diye sakin dusunme.birken iki olcak bu sefer hepten alt ust olursun.
sizce buyuk nedenler ne sizin icin olesiye kadar dövmek mi yoksa bicaklanmak mi insan sevmedigi icin bosanamaz miHer şeyde Hemen boşan diyenlere deli oluyorum. boşan yoruma da her zaman tutuyor ilginç bir şekilde. aynı şeyleri onlar yaşasa hemen hemen boşanmayı düşünürler mi acaba. ayrı anne babası olan çocukların durumunu düşünüyor musunuz. tam ne yaşadığınızı bilmiyorum ama pişman olmuşsa şans verin. boşanmak için çok büyük nedenler lazım. Hemen karar verilecek bir şey de değil bence. Tekrar çocuğa gelince bence zamanı değil.
Çok yakınım aynı şekilde boşandı şimdi pişman eski eşi istemiyor artık . Belli hassas birisiniz bazı insanlar küçük sorunlar çok büyük geliyor sizde bunu hissettim bende öyleyim maalesef ama ben hep çabalıyorum hatta bazen sevmediğimi sanmama rağmen.sizce buyuk nedenler ne sizin icin olesiye kadar dövmek mi yoksa bicaklanmak mi insan sevmedigi icin bosanamaz mi
aslında pek kucuk nedenler degil benimkiÇok yakınım aynı şekilde boşandı şimdi pişman eski eşi istemiyor artık . Belli hassas birisiniz bazı insanlar küçük sorunlar çok büyük geliyor sizde bunu hissettim bende öyleyim maalesef ama ben hep çabalıyorum hatta bazen sevmediğimi sanmama rağmen.
İlk yıllar kim sorun yaşamıyor ki hemen pes etmeyi kendinize yakıştırmayın. Ben özellikle ilk aylar çok sorun yaşadım ailesi yüzünden şimdi umrumda değiller böyle daha iyiyiz eşimde zamanla her şeyi gördü. yine de siz bilirsiniz ne diyim ne yaşadığınızı bilmiyorum allah yardımcınız olsun.aslında pek kucuk nedenler degil benimki
sizce buyuk nedenler ne sizin icin olesiye kadar dövmek mi yoksa bicaklanmak mi insan sevmedigi icin bosanamaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?