Her seferinde ayrılmakla tehdit ediyor bir dahaki sefere kendinizi tutun ve defol git deyin hatta bavulunu ondan önce toplayın emin olun gitmez...
Ama siz diretin yine kovun bu sefer işimi düzelticem söz veriyorum der olayınır çözülür..
Tesekur ederim yorumlariniz icin hanimlar. Boyleolmasini oda istemezdi eminim, yani isi yonunden. Ama bi yerden sonra birakmasi gerektigini yediremiyormu artik kendine acaba. Ama ben olsam evliligimi riske atacagima boyle bi isi birakirdim, yani dusunmezdm bile herhalde. O erkek oldugu icin onun tarafindanda dusunmeye calisiyorum ve anlayis gosterebilsemde, bunca yildan sonra insan birakir be diyorum. Bu arada esimin piskolojik problemleri oldugunuda dusunuyorum. Doktora gidersen belki sakinlestirici kullanirsin dedim ama ise yaramadi. Gel beraber gidelim dedim oda olmadi. Ailesiylede arasi bozuk ve kardesiyle. Fazla oyle aile sevgisi gormemis biri aslinda. Kardesiylede mesela gorusmezler. Problemli bi hayati var yani. Ama nekadar problem olsada cozume gitmek gerekmezmi? Bi buldugun cozum ise yaramadiysa baska cozumler aranmazmi? Bide esim gercekten yillardir problemli. Hani cok cok iyi oldugu gunler vardi tabi ama piskolojik problemlerinin oldugunu belirten hareketleride olurdu. Ama ne bilim belki duzelir belki beraber duzeltiriz zanettim Off ya cok karisigim. Simdi eve gidince yine hic bisey olmamis gibi davrancak kesin. Bir kac gundur iyiyiz ya, keske hep boyle olsa ve o kotu gunleri hic yasamamis olmus olsaydik. O laflari felan soylememis olsaydi keske. Nekadar mutlu bir aile olurduk diyorum. Belki cocugumuz bile olurdu. Cok hayal etmistim sevgiliyken evlendigimizi felan. Ama iste boyle oldu