aynen, eşe acımak da nedir. siz ayrı varlıklar değilsiniz, siz birsiniz berabersiniz bütünsünüz. ne yapılıyorsa sizin için. eşiniz ya da konu sahibi kişi için değil. her şeyden önce biz olmak lazımTüm duygu kelimelerinize amenna ama şu
Acımak kelimesini kullanmayın ya acıdım yaptım falan ne kadar itici bisey.
Incelmis ipi kopmamasi icin durmadan dügüm atmanin bir faydasi olmaz o ip kopulmasi gereken yerden kopar.size saygisi kalmamis olmaliki agzina geleni saya biliyor. hatta ailenizi bile agzina alabiliyor. Bence dahada yipranmadan kendiniz icin bir karar alip bir an önce konusup bir cözüme varin.
Neden? Acimak kotu biseymi? Icim el vermiyor ve yinede veriyorum. Ben bu duyguya acimak diyorum, yanlis kelime kullandiysam bilemiyorum tabi. Yurt disinda yasiyorum yanlis kelime kullanmis olabilirimTüm duygu kelimelerinize amenna ama şu
Acımak kelimesini kullanmayın ya acıdım yaptım falan ne kadar itici bisey.
Biz oldugumuz icin hatta evlenmeden once bile biz olarak gordugum icin zaten buzamana kadar dayandim. ama iste biyerden sonra insan kendini enayi yerine konulmus gibi hissediyor. Para vermiycem diyorum ama sonra aciyip veriyorum icim el vermiyor o yuzden acidigimi soyledimaynen, eşe acımak da nedir. siz ayrı varlıklar değilsiniz, siz birsiniz berabersiniz bütünsünüz. ne yapılıyorsa sizin için. eşiniz ya da konu sahibi kişi için değil. her şeyden önce biz olmak lazım
Katılıyorum hatta o yorum da sadece bu baslık icın degıl cok denk geliyorum burdaaynen, eşe acımak da nedir. siz ayrı varlıklar değilsiniz, siz birsiniz berabersiniz bütünsünüz. ne yapılıyorsa sizin için. eşiniz ya da konu sahibi kişi için değil. her şeyden önce biz olmak lazım
Off bende son kez daha konusim diyorum ama nasil konuscami bilmiyorum. Ciddi oldugumu nasil anlatabilirim onaSanırım çalışıyorsunuz eee bu adama daha bağınız ne?? Sevgi her şeyi halletmiyor borç insanı her türlü yola sürükler kocanız borç içinde ve hala yaptığı işe devam ediyor siz kızınca da bavulunu toplar?? Çok ilginç yerinizde olsam bir kere de daha konuşur başka işe geçmesi için baskı yaparım baktım yok bildiğini okuyor alır bavulumu çıkarım
Niyetiniz kötü olmayabilir tabiki ama o kelime hos değil ne sizin ne de kimsenin size acıma olayı olamaz evet yurtdışındaysanız ondan olabilir.Neden? Acimak kotu biseymi? Icim el vermiyor ve yinede veriyorum. Ben bu duyguya acimak diyorum, yanlis kelime kullandiysam bilemiyorum tabi. Yurt disinda yasiyorum yanlis kelime kullanmis olabilirim
Arkadaslar yanlis anladiniz galiba. Esim para getirmeyen bi isle ugrasiyor ve surekli ben para veriyorum. Halbuki naska is yapabilir. Ben ona yine veririrm bu benim umrumda degil. Ama bile bilede para getirmeyen bi is yapinca kocaniz insan vermek istemiyor. Cok merhametli oldugum icinde dayanamiyorum bazen veriyorum genedeKatılıyorum hatta o yorum da sadece bu baslık icın degıl cok denk geliyorum burda
Şimdi oldu merhamet dediginiz içinden eşinizin ne yapıp yapmasıyla ilgili bi hprum yapmadm konu kelimeydi ve sanıyorum ki çözüldüArkadaslar yanlis anladiniz galiba. Esim para getirmeyen bi isle ugrasiyor ve surekli ben para veriyorum. Halbuki naska is yapabilir. Ben ona yine veririrm bu benim umrumda degil. Ama bile bilede para getirmeyen bi is yapinca kocaniz insan vermek istemiyor. Cok merhametli oldugum icinde dayanamiyorum bazen veriyorum genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?