• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım..

Ben boyle devam etmek istemiyorum dedigimde ya sen git yada ben gideyim dedi, ben gitmem burasi benim evim dedim (evi terkeden ben olmayayim diye) o zaman haftaya giderim dedi, bugun 1hafta doldu, pek gitcek gibi bi hali yok. Suanda da ayni odada oturuyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Giderse bitmiştir zaten. O kadar aldattigima inaniyoduysa o zaman gitseydi simdiye kadar. Bi de kavga ettigimiz ilk gun ben gidicem maas kartimi ver dedim (maas kartim ondaydi) vermemisti, babama demis ki yaza kadar bekleyelim.
Maas kartini aldin mi.. vermiyorsa ara bankayi kaybettum de iptal etsinler yenisini cikar... sifreyi de degistir... bosanmasan bile..

Ben boyle devam etmek istemiyorum dedigimde ya sen git yada ben gideyim dedi, ben gitmem burasi benim evim dedim (evi terkeden ben olmayayim diye) o zaman haftaya giderim dedi, bugun 1hafta doldu, pek gitcek gibi bi hali yok. Suanda da ayni odada oturuyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Giderse bitmiştir zaten. O kadar aldattigima inaniyoduysa o zaman gitseydi simdiye kadar. Bi de kavga ettigimiz ilk gun ben gidicem maas kartimi ver dedim (maas kartim ondaydi) vermemisti, babama demis ki yaza kadar bekleyelim.
O zaman,onunla açıkça konuşun.Eğer suçlu olduğuma inanıyorsan yazı beklemeye gerek yok.Senden şikayetçi olmayacağım yasal süreyi bekliyorsan bunun için beklemene gerek yok deyin.Bu işte babanızın yaklaşımı da bana tuhaf geldi.Neden sizin arkanızda durmadı ki?Babanızda sizi suçlu görmüş ve damat ne derse kabul etmiş demek ki.Eşinize son olarak yaşattığını yaşamadan ölmemesini ve hakkınızı helal etmediğinizi söyleyip geri çekilin.Daha birşey sormayında,konuşmayında.

Gerçekten çok üzülerek sormak istiyorum. Yaşadıklarınız hoş şeyler değil, Rabbim kimsenin başına vermesin. Usenmedim gittim eski konularınıza da baktım. Size o hakaretleri eden bir insan, sizi çocuğunuza kötü anlatan bi insan ve hala onu kaybetmek istemiyorsunuz! Çok ilginç. Ben olsaydım o adam şu an sürünüyordu. Nasıl kendinizi bu denli değersizleştiriyorsunuz?

Babanizi, kendi ailesini devreye sokmuş sizi rezil etmiş. Aileniz kim bilir nasıl üzüldü? Ve siz hala boşanırsam yalnız kalicam, her şey daha kötü olacak diyorsunuz. Ben gerçekten anlayamiyorum

Siz şu an yalnız olmadiginizı, o kişinin sizin eşiniz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz şu an yapayalnizsiniz o evde zaten

Ben hicbi sekilde aldatmadim ki. Mesajlari herkes gordu. Kendi abisi ailesi bile. Bunda bisi yok diyo onlar bile. Satis isindeyiz. İletisimimiz guclu olmasi gerekiyo. 5 senedir neredeyse ayni insanlarla calisiyorum ben. Valla bu olayi o kisiye soyleyemedim bile yani. Oha daha neler der ya ayip. Bu duruma düşün de bi görun. İftiraya ugramak nasil oluyomus.
Ben bu konuma düşmem ama eşim bir bayanla olan konuşmasını fazla samimilestirdi bizde boşanma aşamasına geldik ama boşanamadım ne yazık ki her Allah'ın günü pişman oluyorum oni bisanmadigim için o da sizin gibi mağduru oynuyor ben bir şey yapmadım iftara atıyorsun diyor gözümle gördüğüm şeye hepimiz çalışıyoruz kadınlı erkekli ortamlarda her seyin bir sınırı vardır bu siniri koyamiyorsaniz calışmayn o zaman

Ben bu konuma düşmem ama eşim bir bayanla olan konuşmasını fazla samimilestirdi bizde boşanma aşamasına geldik ama boşanamadım ne yazık ki her Allah'ın günü pişman oluyorum oni bisanmadigim için o da sizin gibi mağduru oynuyor ben bir şey yapmadım iftara atıyorsun diyor gözümle gördüğüm şeye hepimiz çalışıyoruz kadınlı erkekli ortamlarda her seyin bir sınırı vardır bu siniri koyamiyorsaniz calışmayn o zaman
Her ortamda kadin var erkek var kiminle nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ilerlemesine zaten ben izin vermem. Madem ki guvenmiyor, çalışmama izin vermesin carsafa soksun o zaman beni. Kavgamizdan sonra da aldigim maasi istemeyi biliyo madem o..pulukla kazandim o parayi, tamah etmesin o zaman? Hala para pesinde.. O..pu dedi ya bana hani. Nerde kaldi o dedigi? Kendi de inanmiyo da bakma iste b.k surdurmemek. Kendi öz kardesinin kocasindan bile kiskandi o zaman da siddet uygulamisti. Tovbe yarabbim o konu basli basina bi konu zaten. Paranoyak derecede kiskancligi.

Her ortamda kadin var erkek var kiminle nasil konusacagimi cok iyi biliyorum ilerlemesine zaten ben izin vermem. Madem ki guvenmiyor, çalışmama izin vermesin carsafa soksun o zaman beni. Kavgamizdan sonra da aldigim maasi istemeyi biliyo madem o..pulukla kazandim o parayi, tamah etmesin o zaman? Hala para pesinde.. O..pu dedi ya bana hani. Nerde kaldi o dedigi? Kendi de inanmiyo da bakma iste b.k surdurmemek. Kendi öz kardesinin kocasindan bile kiskandi o zaman da siddet uygulamisti. Tovbe yarabbim o konu basli basina bi konu zaten. Paranoyak derecede kiskancligi.
Şu yazdığını başka birinin mesajı gibi oku. Ne cevap yazardın bunu yazan kadına. O yazdığın cevabı uygulaman dileği ile ..

Şiddet göre göre,evliliğinizi sürdürmek
sizde alışkanlık olmuş.
Adam dövüyor,siz sineye çekiyorsunuz.
Bize laf düşmez bu durumda.

İşte bunlara rağmen, eşiniz bir adım atsa seve seve barışacaksınız ya insan hayret ediyor.

Ne cikmazindasin arkadaşım senelerdir bastırmış sizi onsuz yapamazsınız sanıyorsunuz. Git demiş size gidin madem görsün hanyayı konyayi biraz ciddi olduğunuzu onsuz da yapabileceginizi gosterin. En fazla iki ay mum olup kapiniza gelmezse ne olayim,tabi bu arada sizde onsuz yapabildiğiniz aslında ona ihtiyacınızın olmadığını fark edecek ve istemeyeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey kabugunuzu kırmak,bosanin demiyorum ama en azından evden gitmeyi deneyin.

İşte bunlara rağmen, eşiniz bir adım atsa seve seve barışacaksınız ya insan hayret ediyor.
Ben de kendime cok kiziyorum. Onu seviyorum demeye bile utanıyorum kendi kendime. Hersey cok gucume gidiyo. Hala hakliymis gibi burnundan kıl aldirmiyo. Yapmam gereken herseyi biliyorum ama bisey beni resmen tutuyo. Onda beni ceken ne var dusunuyorum da. Aliskanlik mi, sevgisi mi, iyi gunlerimize karsi ozlem mi, yoksa oglum mu, bi turlu çözemiyorum. Uzuluyorum. Haketmedim. Psikolojim darma duman. Her gun agliyorum. Bosanmaktan baska bi cozum yok ama elim bi turlu gidemiyo. Hala cok kötüyüm. Neden hala o diyorum kendime..

Ben de kendime cok kiziyorum. Onu seviyorum demeye bile utanıyorum kendi kendime. Hersey cok gucume gidiyo. Hala hakliymis gibi burnundan kıl aldirmiyo. Yapmam gereken herseyi biliyorum ama bisey beni resmen tutuyo. Onda beni ceken ne var dusunuyorum da. Aliskanlik mi, sevgisi mi, iyi gunlerimize karsi ozlem mi, yoksa oglum mu, bi turlu çözemiyorum. Uzuluyorum. Haketmedim. Psikolojim darma duman. Her gun agliyorum. Bosanmaktan baska bi cozum yok ama elim bi turlu gidemiyo. Hala cok kötüyüm. Neden hala o diyorum kendime..
Giden o olduğunda size çok daha pis koyacak bu durum. Adam dövüyor, sövüyor ve zerre kaybetme korkusu yok. Vardır bi B planı kafasında. Hem aşağılanan hem terk edilen siz olunca asıl o zaman pişman olacaksınız.

Giden o olduğunda size çok daha pis koyacak bu durum. Adam dövüyor, sövüyor ve zerre kaybetme korkusu yok. Vardır bi B planı kafasında. Hem aşağılanan hem terk edilen siz olunca asıl o zaman pişman olacaksınız.

Cok gitgeller yasiyorum. Gun içinde bile bi cok guclu hissediyorum herseyi yaparim diyorum, bazen de asiri derecede duygusala bagliyorum. Hala onu seviyorum falan diye. Hayatimi hic onsuz dusunmemistim. Ama bu maddi anlamda ayakta duramam olarak degil de duygusal manada. Boslukta hissedicem. Etrafimda esiyle mutlu, elele gezen, tatile piknige gidenleri gordukce artik o olmayacakmi diyorum. Esimi seviyodum ben ya. Nasil bu hale düştük.. Hala aglaya aglaya yaziyorum.
Cok canim yaniyoooo

Maasim oldugu gibi krediye gidiyo. Ayin 1-5i arasi herhangi bi gun yatiyo. Maasim yatinca ben para veremem bosanma davasi acicam deyip dava acmak istiyorum. Ama ne demek para veremem diye çıngar cikarir mi daha da mi kotu olur diye dusunuyorum

O istedigini soyleyecek, yapacak, sen susacaksin, sen de soyleyince kusecek bitti bu is diyecek. Yok oyle bi dunya. Kusura bakma da kocan kendini senden cok üstün goruyo. Ben olsam o eve gelmeden valizine bikac esya koyar daire kapisinin disina koyardim. Bu is oyle bitmez boyle biter diye. Agzinin ayari yokmus onun da. Laflarini olcup tartmayi ogren oyle gel diye de not yaz.:63::KK34::KK20:

Eskiden eşi küsen kişi için yazdığın mesaj. İş boşanmaya gelince burda atıp tutulduğı gibi olmuyor değil mi? Başkasının durumuna valize kapıya koyarım demekle başına gelince yapmak aynı değil.

Konunu az çok hatırlıyorum bayidekilerle lak lak gırgır yaparken mesjlarını eşin görmüştü sonrası şiddet ve hakaret olmuştu.
Mesajlaşmanın içeriğini bilmiyorum ama sanki sende kendinde biraz hata buluyor gibisin. Aksi taktirde darptan sonra halen bir şey beklemek bence normal değil.

Back
X