Diğer açtığınız konunuzada yazmıştım.Yine aynını yazacağım.Eşiniz gerçekten sizin onu aldattığınızı düşünseydi.Bu öfkeli ve şiddeti seven adam,sizi dövmekle bırakmazdı emin olun.Bir de üstüne aynı evde yaşayacakta,boşanmak için okulların kapanmasını bekleyecekte,falan filan.Kesinlikle hatasının farkında.Bunu bir kenara koyalım.Bu şekilde devam etmesinin iki sebebi var.İlki;sizden özür dilemesi gerektiğini biliyor ama;gururu buna elvermiyor olabilir.ikincisi ve bence gerçek sebep;kesinlikle hatalı ve kanunlar önünde isterseniz, onun ceza almasını ve tazminat ödemesini sağlayabileceğinizi biliyor.Yasal sürenin dolmasını bekliyor ve sizinle aynı evde yaşamaya devam ederek, aslında siz kendinizin suçlu olduğunu bir nevi kabul etmiş oluyorsunuz.İnanmayan güvenmeyen adamla işim yok diyip çıksanız,o zaman gerçek niyetini ortaya koyacaktır emin olun.Ezik ve bağımlı gibi davrandığınız sürece,boşanmasanız bile bu adam size bir ömür huzur ve değer vermez. Bunu bilin.Suçunuz yoksa suçlu gibi davranmayın,bunu ona da açıkça söyleyin.Ben suçlu değilim.Bu iftiranı kabul etmiyorum deyin.Gidecekse gitsin.Hiç taviz vermeyin.Hem iftiraya uğra, hem dayak ye,hemde alttan alan ol.İyiymiş valla.