ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Konu sahibi eşi istemediği halde annesi ile görüştüğü icin hamile haliyle şiddet gördü. Önceki konusu buyduEski konularınızı bilmiyorum. Aileniz arkanızda değilse, çalışmıyorsanız, üstelik hamileyseniz önce kendinizi garantiye alıp sonra bu adımları atmanız gerekmez miydi?
Kadın derneklerine, sosyal yardım kuruluşlarına, belediyelere falan başvurun bari. Birinden bişey çıkar belki.
Bu durumda tamam demeni tavsiye ederim. Gelsin odaları ayırın. Doğumunu yap bebeğin ilk zamanlardaki sorumluluğunu tek sırtlama o da yapsın. Bir işbirliği gibi gör. Kendine bir hedef koy bebek belli bir döneme geldiğinde işe başla Kv baksın bir süre politik ol az para biriktir bir anda tekmeyi vurursun.Ben ogretmenim meslegim var arkadaslar cok severek isteyerek evlendim zaten su an bebekten dolayi calisamiyorum dogurmak uzereyim. Eve almiyorum diye kopek kartlari iptal ettirmis. Zaten kv de kaliyor o da. Burnum surtsun affedeyim diye butuj yollari kapatiyolar. Eve almami, ayri odalarda yatmayi teklif ediyor. Annesi ile haber gondermis kendisini engellemistim.
Kv ye o bebegin yuzunu gostermicem de asiri intikam alasim vae hirs doluyum yaBu durumda tamam demeni tavsiye ederim. Gelsin odaları ayırın. Doğumunu yap bebeğin ilk zamanlardaki sorumluluğunu tek sırtlama o da yapsın. Bir işbirliği gibi gör. Kendine bir hedef koy bebek belli bir döneme geldiğinde işe başla Kv baksın bir süre politik ol az para biriktir bir anda tekmeyi vurursun.
Şuan beş kuruşum yok diyorsun planlı hareket et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?