Cikmazdayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten dugunume ailem de gelmedi ben de bunlar cok istekli diye kabul etmistim. Dusundukce aglayasim geliyor kalbim sikisiyor nelere eyvallah demisim.
Ah canım benim, zaten ailen arkanda olsa bunları yapabilirler mi? Ama sen dik dur. Sıkıştırma kalbini. Karnındaki masum her şeyi hissediyor, onun da kalbi sıkışıyor sen üzüldükçe. Doğuma kadar, hatta bebeğin kendini bilene kadar güçlü olmak zorundasın. Metanetli ol. Üzüntülerini ertele. Sakin kalmaya çalış. Senin üzülmen hiçbir şeyi değiştirmez bebeğini strese sokmaktan başka. Akıllı kadınsın, aklını ön planda tut hep.

Zaten dugunume ailem de gelmedi ben de bunlar cok istekli diye kabul etmistim. Dusundukce aglayasim geliyor kalbim sikisiyor nelere eyvallah demisim
Hamilelik hastalık değil ki. Koca sene neden çalışmadınız?
Ay deliricem ya. Anlatarak kendimi yoramayacahim arkadasim sana kendimi su durumda.

Okullar benimle calismak istedi de 6 aylik halimle ben calismadim sanki
Bu kadınların özel sektörde çektiği de ayrı bir dram. Ben de özelde çok daha fazla maaş alabileceğim bir mesleğe sahibim ama çocuk büyüyene kadar devlette devam ediyorum sırf bu yüzden .

Bu adamı eve alırsanız size tekrar zarar vermeyeceğinin garantisi yok. Ayrıca aldığınız darp raporunun da bir süresi var boşanma kullanmanız için. Hemen dava açıp darp raporunu da sunup nafaka istemeniz lazım.

Ve mümkünse bundan sonra delil olabilecek her şeyi saklayın.

Ayrıca hiç mi yakın arkadaşınız yok size destek olabilecek.

Özel okulun verdiği maaş bile kuş kadar , bu süreçte online özel ders verebilir misin bazı platformlar var saatlik dersler vs en azından ufak ufak harçlık olsa
Bebegim verdim ozel ders ogrencilerim de var 2 tane, okuma yazmayi sokunce anneleri kesti ya sezonluk oldu

Kayinvalideniz veya kayinpederiniz ne diyor bu duruma?
İyi insanlarsa onlardan yardım isteyin geçici bir süre

Krediyi cekeyim de nasil odeyecegim geri simdi :)

Hiç öyle bir şey yapmayın. Doğumda. Sonrada uzun bir süre çalışamayacaksız, bir de kredi ödeme borcu ile uğraşamasınız. En iyisi işlerinizi yoluna sokana kadar barışmak, sonra boşanmak. Tabi ki bunları kocanıza hissettirmeden yapmanız gerekiyor.

Var var tabi de ben kimseden maddi destek bekleyemem oyle bir yapim yok
Maddi destek olarak demedim zaten. Manevi olarak da yanınızda kimse yok. Maddi kısmı nafakayla halledip doğum sürecinde size destek olabilecek bir yakınınız var mı diye sormuştum.

İyi de adam hamile karisini dövmüş ya evin icinde sinir aninda daha kötüsünü yaparsa. Kizin can guvenligi yok caresizlikten bu ayiyi eve alacak.

Ozelde ogretmenim yalniz
Hanımefendi öyle ya da böyle sonuçta siz işe başkayacaksınız değil mi ? Eğer başlamayacaksanız zaten hamleleriniz en baştan fiyasko ötesi , köşede birikim yok aileden kimse yok ne sanıyordunuz adamı evden kovacaksınız adam bütün masrafları karşılayacak ya da boşanacaksınız her şeyi üstlenecek falan mı ? Nafaka kuş kadar bir şey dolabınıza bile yetmez. Keşke en baştan yazsaydınız çeşitli fikirler sunsaydık hiçbir şey yapamasaydınız bari doğuma kadar sabrederdiniz yine bir yol çizilirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…