- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Şurda doğuma çok az kaldı planlı hareket etmen lazım hırsla fevrilikle değil.. sen ne yaşamış olursan ol en azından torunu stratejik davran boşandığında bile malesef mahkeme baba ve baba tarafıyla görüşme hakkı tanıyacak. Bu yüzden tamamen kesemiyoruz isteğimize bağlı olmuyor.Kv ye o bebegin yuzunu gostermicem de asiri intikam alasim vae hirs doluyum ya
Krediyi cekeyim de nasil odeyecegim geri simdi :)Kredi çekebiliyor musunuz şu an
Çeker çekmez ödemeyeceksini sonuçta öğretmenim dediniz elbet işe başlayacaksınızKrediyi cekeyim de nasil odeyecegim geri simdi :)
Ozelde ogretmenim yalnizÇeker çekmez ödemeyeceksini sonuçta öğretmenim dediniz elbet işe başlayacaksınız
Gercekten mi yaa bunu dusunememistim cok tesekkurler. Ozelde ogretmenim ben kadrolu filan degilim arkadasim.Siz ogretmenseniz suan maasiniz yatar zaten? Kartiniz ondaysa hemen bankaya gidin elden maasi cekip o karti iptal ettirin ve yenisini cikarin ustune kredi karti bile verirler butun islem toplam 5 dakika surmez
Hepsini aldi krediyle dugun yapti sonra o krediyi benim altinlarla odedi Allahin cezasi.Kenarda kosede altininiz falan yok mu ? yada arkadas vs bu kadar ortada kalmaniz cok kotu .adam gelse yine dovse ne yapabilirsiniz ki
Eşim düğün için kredi çekeyim diye sorduğunda borçlanarak düğün yaparsan seninle evlenmem demiştim. Millete gösteriş yapacağım diye senelerce borç ödeyemem. Sizin de orada uyanık olmanız lazımdı.Hepsini aldi krediyle dugun yapti sonra o krediyi benim altinlarla odedi Allahin cezasi.
Işte ben bu noktada rest çekmiştim. Ciddiydim de. Kadın sizin paranızla millete gösteriş yapmış. O kredinin takılarla ödeneceği gün gibi ortada.O kv ye yalvardim ben dugun istemiyorum zaten kimsem yok dedim hayir dugun yapacaksiniz dedi kocama zorla kredi cektirdi o krediyi de altinlarimla odetti.
Zaten dugunume ailem de gelmedi ben de bunlar cok istekli diye kabul etmistim. Dusundukce aglayasim geliyor kalbim sikisiyor nelere eyvallah demisim.Eşim düğün için kredi çekeyim diye sorduğunda borçlanarak düğün yaparsan seninle evlenmem demiştim. Millete gösteriş yapacağım diye senelerce borç ödeyemem. Sizin de orada uyanık olmanız lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?