çıkmazdayım:(

fitnet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
4
0
36
Tokat
merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık öğretmenim. bir buçuk yıl önce internetten biriyle tanıştım o da öğretmendi. tanıştıktan 6 ay sonra evli olduğunu öğrendim, evli aynı zamanda 2 çocuk babası bir adam... o zamana kadar hayatımda hiç kimse olmamıştı ve 6 ay içinde çok bağlanmıştım ona. yüz yüze de görüşmüştük kendini o kadar farklı göstermişti ki. evli olduğunu öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım adeta psikolojim bozuldu ve kendime gelemedim uzun süre. durumunu öğrendikten sonra bıraktım onu, bırakmaya çalıştım ne kadar zor olsa da. görevime başladıktan bir süre sonra aynı kurumda çalıştığım biriyle görüşmeye başladık. çok sevmiştim (sevdiğimi zannetmişim:( ) çok dürüst ve düzgün biriydi. ama onunla görüştüğümüz süre içinde eski sevgilim geliyordu aklıma ara ara, onun romantikliğini ve inceliklerini hatırlıyordum. başta çok hatırlamıyordum ama ilerleyen zamanlarda eski sevgilim aklımdan çıkmaz oldu, onun sözleri bana yazdığı şiirler... kavgalarımız başladı, git gide arttı ve her gün kavga eder olduk. ondan çok soğudum benim için çekilmez bir hal aldı diyebilirim ve dün ayrılmak istediğimi söyledim ağlamaya başladı, kabul etmedi sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor beni çok seviyor ki zaten kavgaları çıkaran da hep ben oluyordum. başkalarında kınadığım durumu ben yaşıyorum vicdanen de çok kötüyüm. eski sevgilimden ayrılalı neredeyse bir buçuk yıl oldu ama onu düşünmeden özlemeden bir gün bile geçmiyor. ayrıca eski sevgilimi internetten hergün takip ediyorum ne yapıcam bilmiyorum....:((((

Eskiden görüştüğün insan evli barklı ve cocuk sahibi bi adam.. Onun karaktersizliği seni soğutmamasının nedeni, onun eşine göstermemiş (göstermelik) ilgiyi sana göstermiş olması...

O insan hayatında olsa, evli olmasaydı mutlu olacağını mı düşünüyorsun..?!

Bu karakterdeki insanlar, eşlerini değil heyecanlarını mutlu ederler..

Sen Reel'de, seni seven bir insanla bir birliktelik yasarken neden hala geçmişte kalan bir karaktersizi düşünüyorsun?! Onun oyunlarına aldanacak kadar zayıf olmamalısın bence, onun yaptıgı sadece HEYECAN OYUNU!

Bence; silkelen ve kendine gel.. Hayatında sana kıymet veren, senden ayrılmak istemeyen bir adam var, değerini bil.. Olup olmadık sorunlar çıkarmaktan da kaçınn derim, yoksa seni seven adamı da kaybedeceksin, hemde kendi ellerinle!

Öncelikle evli bir insan seni sadece üç beş gun mutlu edicektr cnm asla yargılamam.. cunki sen bastan bılmıyormussun ama bile bile aynı hatayı yaparsın bu senın ıcınde. cok zor bi durum olur karşı tarafın iki cocugu ve eşi içinde cok zor bi durum olur bence sen bu evli adamı unut senı seven sana karşı drüst olup kıymetını bilen biri ile.. hayatını sürdür cunki onsuz olmak zorundasın sonucta onun bir eşi ve iki cocugu var bunların vebalını tasıyabılcekmısın hadi o insana olan hasretine yenik düştün onu bu haliylede kabullendın sen mutlu olablcekmısın hergece baska kadınla aynı yastıga bas koyucak! onunla gezıcek. belkide sana yaptıklarının aynısını onada yapıcak bu durum senı ayrılık acısından daha da cok yıpratıcak bence bu durumdan kendını kurtar ve asla kıyaslama yapma! herkes aynı değildir birinin ses tonu cok etkiliyicidir diğerinin ise gözleri bunun ıcın o bunu yapıyordu bu bunu yapmıyordu deyipde gelecekteki mutluluguna gölge düşürme derim umarım biran önce bu celişkili hayattan kurtulur. kıymetını bilen biri ile mutlu olursun

merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık öğretmenim. bir buçuk yıl önce internetten biriyle tanıştım o da öğretmendi. tanıştıktan 6 ay sonra evli olduğunu öğrendim, evli aynı zamanda 2 çocuk babası bir adam... o zamana kadar hayatımda hiç kimse olmamıştı ve 6 ay içinde çok bağlanmıştım ona. yüz yüze de görüşmüştük kendini o kadar farklı göstermişti ki. evli olduğunu öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım adeta psikolojim bozuldu ve kendime gelemedim uzun süre. durumunu öğrendikten sonra bıraktım onu, bırakmaya çalıştım ne kadar zor olsa da. görevime başladıktan bir süre sonra aynı kurumda çalıştığım biriyle görüşmeye başladık. çok sevmiştim (sevdiğimi zannetmişim:( ) çok dürüst ve düzgün biriydi. ama onunla görüştüğümüz süre içinde eski sevgilim geliyordu aklıma ara ara, onun romantikliğini ve inceliklerini hatırlıyordum. başta çok hatırlamıyordum ama ilerleyen zamanlarda eski sevgilim aklımdan çıkmaz oldu, onun sözleri bana yazdığı şiirler... kavgalarımız başladı, git gide arttı ve her gün kavga eder olduk. ondan çok soğudum benim için çekilmez bir hal aldı diyebilirim ve dün ayrılmak istediğimi söyledim ağlamaya başladı, kabul etmedi sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor beni çok seviyor ki zaten kavgaları çıkaran da hep ben oluyordum. başkalarında kınadığım durumu ben yaşıyorum vicdanen de çok kötüyüm. eski sevgilimden ayrılalı neredeyse bir buçuk yıl oldu ama onu düşünmeden özlemeden bir gün bile geçmiyor. ayrıca eski sevgilimi internetten hergün takip ediyorum ne yapıcam bilmiyorum....:((((

bence eski sevgilini internetten takip etmeyi bırakmalısın sen takip ettikçe o hayatında olacak ve bu kendine yaptığın bi kötülük istesende unutamazsın çünkü hergün ondan haber alıyorsun tüm iletişim yollarını kapat...sevgilinle eski sevgilini karşılaştırmayı bırak böyle olursan hiç bi zaman mutlu olamazsan diye düşünüyorum sonuçta her insan farklııdır..sen eski sevgilini ulaşılmaz gördüğün için bu kadar kıymetli senn için seni kandıran karısı aldatan bi adam aslında beş para etmez...

çok haklısınız arkadaşlar, şimdiki görüştüğüm kişiden ayrılmak istemem eski sevgilime döneceğimden değil, ayrılsam da dönmem, dönemem zaten. şuan ki görüştüğüm kişi çok odun biri. eski sevgilimse tam tersiydi. yeni sevgilimle görüşmeye başladığımdan beri karşılaştırma yapıyorum malesef ister istemez oluyor bu. internetten onu takip ediyorum, interneti açtığımda ilk yaptığım şey onun sayfasına bakmak oluyor:( tabi haberi yok onun bundan eğer olursa peşimi bırakmaz zaten. aslında iğrenilecek biri eşinden soğuma sebebini öğrenmiştim birinden, eşi göğüs kanseri geçirmiş ve iki göğsü birden alınmış, sonra gözü dışarı kaymış. bunu duyduğumda da şok olmuştum
şuan ki sevgilimle tel de konuşurken onunla konuşmalarımız aklıma geliyor hep. hayatımda ilk görüştüğüm kişi olmasından kaynaklanıyor sanırım bu kadar aklımdan çıkaramam dua edin bana:(

bu konuda senin bi suçun yok sonuçta evli olduğunu bilmiyordur ona bağlandıktan sonra öğrendin hani derler ya zıt kutuplar çeker öyle bi durumm bence bence onu internetten takip etmeyi bırak devam edersen nasıl unutacan sonra ki sevgilinide sevmediğin belli hiç uğraşma evli olanıda unut yoluna devam et

Şu an ki adam odun ise ayrıl evli erkektende uzak dur sen zorla aşık olacağım durumlarına girme zamana bırak

Eskiden görüştüğün insan evli barklı ve cocuk sahibi bi adam.. Onun karaktersizliği seni soğutmamasının nedeni, onun eşine göstermemiş (göstermelik) ilgiyi sana göstermiş olması...

Sen Reel'de, seni seven bir insanla bir birliktelik yasarken neden hala geçmişte kalan bir karaktersizi düşünüyorsun?! Onun oyunlarına aldanacak kadar zayıf olmamalısın bence, onun yaptıgı sadece HEYECAN OYUNU!

Bence; silkelen ve kendine gel.. Hayatında sana kıymet veren, senden ayrılmak istemeyen bir adam var, değerini bil.. Olup olmadık sorunlar çıkarmaktan da kaçınn derim, yoksa seni seven adamı da kaybedeceksin, hemde kendi ellerinle!

:46::46::46::46::46::46:

evet şuan şoktayım kandırılmak ya da aldatılmak kaderim galiba. şuan ki görüştüğüm kişinin face şifresi elime geçti. ve mesajlarını okudum tek tek. kendine kız ayarlatmış arkadaşının vasıtasıyla hem de 1 ay önce yani aramız iyiyken. elim ayağım titriyor resmen. ben vicdan azabı çekerken beyefendi arayışlara girmiş arkadaşına da kriterlerini yazmış. ve bulmuş bi tane. yani bu kadar bana aşık görünmeyi nasıl becerebildi daha dün telefonda ağlayan adam. ben ona ayrılmak istediğimi söylediğimde duygularımla oynadın demişti. inanamıyorum:((((
erkeklere hiç güven olmuyor:(

Back
X