Çıkmazdayım

sindoom

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
71
4
18
Şanlıurfa
Merhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim 4 aylik oğlum var eşimle sorunlu bir evlilik içindeydik sürekli hep onun ailesi ve bencilliği yüzünden .geçen kurban bayramında beri kaynanamlarla konuşmuyoruz daha doğrusu onlar konuşmuyorlar benimle.eşimle oğlum sürekli giderler kaynanamlara .geçen çarşamba yine kaynanamlara gitmişlerdi bende hazır bu fırsat çocukta yokken gönlümce banyo yapayım dedim.normalde evde kimse yokken banyoya girmeye korkarım ama bi cesaret edip bu korku mu yeni cem deyip banyo yaptım.eşim geldi sonra ve bana dedi ki sen nasıl tek başına banyo yapabildin hani korkuyordum içime şüphe düştü dedi senden şüpheleniyorum dedi dünya başıma yıkıldı hep kavga yapan bir çifttik ama bu kadar ileri gitmemişti.sonra özür falan diledi ama aklımdan cikmiyo o söylediği boşanmayı bile düşünüyorum ama fevri davranmakta istemiyorum oğlumu göstermemekle tehdit ediyo beni ne olur akıl verin unutamıyorum o soylediklerini

Kusura bakma ağır konuşacağım için baştan uyarıyorum... Böyle öküzlük olmaz yahu, ne demek kendi eşine sırf normalin dışında bir vakitte banyoya girdi diye aldattı varsaymak!!! Oha dedim okurken, bu kadar kendine güvensiz bi adam olur mu? Kayınvalidenlere gittiğinde sanırım bunu dolduruşa getiriyorlar, o hınçla gözüne nasıl battıysan artık....

iyi bi ders ver şuna!!!! hakediyor kesinlikle!!!!!!!!! çocuğunu da alamaz bu arada, sen onun donuna kadar alırsın ama bunu da unutma ve sinme!!!

insanlar bu kadar acımasız konuşabiliolar tabi bundan sonra sana banyoya girerken haber vericem de yeter ki içine şüphe düşmesin ... ağır laf etmiş banyo mudur yani şühe duymasını sağlayan ... şizofren hikayelerinde okuduğum vakalar gibi...

Yok ben bu sinirle kadına zulmeden tüm erkeklerin pipisini tırnak makasiyla parçalayıp yeni çağın kahramanı olucam. Son sünnetçi desinler bana.

Bir kadına yapılabilecek en agir davranışa maruz kalmissin. Kocan olacak denyo kendi karısına bu yakıştırmayı yapıp hala sana kocalik yapabilecek kadar genisse boşanma dur yanında ne diyeyim. He ben olsam dusakabine surterdim onun kafasını o ayrı.

Yok daha neler
Bi yaşıma daha girdim

Bu nasıl adam ya insan nasıl ağzına alır bu lafı çocuğunun annesine.
Düşünmekten utanmamış bi
de söylemiş densiz.
Gündüz evde tek bırakmasın o zaman mazallah neler yaparsın.
Paranoyak mıdır nedir kanım dondu ya.

Nasıl yanı sız esınız hıc evde yokken banyo olmuyormuydunuz?

Tövbe tövbeeee neyden şüpheleniyormuş ki?
Allah Allah bu adam kendi çocuğunu da inkar ederse şaşırma.
Aklı kıt bu adamın.

La havle vela kuvvete lla billahil aliyyil aziym.
Sayesinde imanım arttı.

Şaka gibi bende yapıyorum ama hiç böyle dusunmemisti eşim soklardayim kayinvalidenizin gazına mi geliyor acaba ayrıca boşanma durumunun da bebisi anneden ayirmazlar diye biliyorum çünkü size daha çok ihtiyacı var bebisin eşini yola getir menin bir yolunu bul gerekirse kaynananla konuş yeniden ama eşiniz size güvenmediğini belli etmek isteyerek büyük bir yanlış yapmış evllik de böyle şeyler yikicidir malesef

O kim ki çocuğu göstermiyor ? Mahkeme çocuğu ona bile vermez ki. Boşanma ve ta boşan diyemem. Ama benim eşim benim namusuma dil uzarsa o adamla aynı yatağa girmeyi bırak aynı ortamda bulunamazdım. Şimdi diyecekler bekar boşanmak kolay. Ama yok bu yapılacak en ağır hakaret. Dayaktan bile kötü benim gözümde.

Arkadaş bu kadar öküzü hayvan pazarında bulamayız, bakıyorum başlıklara hep insandışı varlık olarak bir koca vakası.
Evlenirken kontrol etmiyor musunuz biraz merhamet var mı vicdan ahlak var mı diye?
Öyle pata küte hop evleniyor musunuz anlamadım kii...

Bu nasıl bir düşünce.Paranoyak gibi .Oysa siz korkunuzu yenmişsiniz . Kişi kendinden bilir işi diyerek. sizde ona yaşatın aynını ...Ayrıca kayın valide de güzel güzel işliyor eşinizi kanımca.Allah kolaylıklar versin ...

Şunu da hiç düşünmüyor normalde arkadaşları ve eşleriyle oturduğumuzda arkadaşları sürekli eşime şunu söyler yenge erkek gibi bizimle konuşurken biz sanki bizle bi bayan değilde erkek konuşuyor gibimize geliyor herkes beni davranışımdan dolayi takdir eder ben bu adamdan midem bulandi yuzune bakamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…