Özrü kabahatinden de büyük işteHEM özür diliyor, hemde çocuğu göstermemek le tehdit ediyor... Garip.
Ya adamin derdi ne anlamıyorum ben ailesine hep iyidim ama gerçekten çok iyiydim başka bişey çıkarsa kavga için anlarım ama bu çok ağır oldu kaldıramıyorMahkeme bebeyi sana verir,boklu bezine hasret bırakacak olan taraf sensin ...zihniyetine tükürdüğüm adamın beyin kıvrımlarına pislik dolmuş resmen
Ya adamin derdi ne anlamıyorum ben ailesine hep iyidim ama gerçekten çok iyiydim başka bişey çıkarsa kavga için anlarım ama bu çok ağır oldu kaldıramıyor
Eşin çok büyük patavatsızlık etmiş. Yani sonuçta sen onun namususun ve kendi namusuna haksız yere hakaret etmiş. Benzer bir şeyi nişanlıyken yaşamıştım. Görevim gereği sürekli şehir dışındaydım. Nişanlım/eşim de öyle. Bir gün tartışırken "otellerde ne yaptığınız belli değil" falan dedi. Halbuki çok saygın bir işim var ve şehir dışında otelde kalmasam parkta mı yatacağım? Kan beynime sıçradı. Yüzüğü kafasına attım. Sonra çok yalvardı, özür diledi. İnanmazsın ama koca cüsseli adam çocuk gibi içini çeke çeke ağladı. "Ben seni o kadar çok istedim ki şimdi benden ayrılırsın diye korkumdan ne yapacağımı bilemiyorum, dengem bozuldu" falan dedi. Bir şans daha verdim. 3 yılı geçti evliliğimiz şimdi. Bazı insanlar böyle canım. Boşanmak çok ağır bir ceza ama ona her istediğini istediği zaman konuşamaycağını birşekilde göstermelisin.Merhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim 4 aylik oğlum var eşimle sorunlu bir evlilik içindeydik sürekli hep onun ailesi ve bencilliği yüzünden .geçen kurban bayramında beri kaynanamlarla konuşmuyoruz daha doğrusu onlar konuşmuyorlar benimle.eşimle oğlum sürekli giderler kaynanamlara .geçen çarşamba yine kaynanamlara gitmişlerdi bende hazır bu fırsat çocukta yokken gönlümce banyo yapayım dedim.normalde evde kimse yokken banyoya girmeye korkarım ama bi cesaret edip bu korku mu yeni cem deyip banyo yaptım.eşim geldi sonra ve bana dedi ki sen nasıl tek başına banyo yapabildin hani korkuyordum içime şüphe düştü dedi senden şüpheleniyorum dedi dünya başıma yıkıldı hep kavga yapan bir çifttik ama bu kadar ileri gitmemişti.sonra özür falan diledi ama aklımdan cikmiyo o söylediği boşanmayı bile düşünüyorum ama fevri davranmakta istemiyorum oğlumu göstermemekle tehdit ediyo beni ne olur akıl verin unutamıyorum o soylediklerini
Eşin de paronayak olsaymışMerhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim 4 aylik oğlum var eşimle sorunlu bir evlilik içindeydik sürekli hep onun ailesi ve bencilliği yüzünden .geçen kurban bayramında beri kaynanamlarla konuşmuyoruz daha doğrusu onlar konuşmuyorlar benimle.eşimle oğlum sürekli giderler kaynanamlara .geçen çarşamba yine kaynanamlara gitmişlerdi bende hazır bu fırsat çocukta yokken gönlümce banyo yapayım dedim.normalde evde kimse yokken banyoya girmeye korkarım ama bi cesaret edip bu korku mu yeni cem deyip banyo yaptım.eşim geldi sonra ve bana dedi ki sen nasıl tek başına banyo yapabildin hani korkuyordum içime şüphe düştü dedi senden şüpheleniyorum dedi dünya başıma yıkıldı hep kavga yapan bir çifttik ama bu kadar ileri gitmemişti.sonra özür falan diledi ama aklımdan cikmiyo o söylediği boşanmayı bile düşünüyorum ama fevri davranmakta istemiyorum oğlumu göstermemekle tehdit ediyo beni ne olur akıl verin unutamıyorum o soylediklerini
Yok canım vesvese vardı korkuyordum evde ki,se yokken banyo olmuyorum korku mu yenip banyo yaptım sonucu ihanetle suclandimNasıl yanı sız esınız hıc evde yokken banyo olmuyormuydunuz?
İçim içimi yiyo sindiremiyorum düşünmekten başım ağrıyor nasıl bana böyle bir ithamda bulundu diyeBu nasıl adam ya insan nasıl ağzına alır bu lafı çocuğunun annesine.
Düşünmekten utanmamış bi de söylemiş densiz.
Gündüz evde tek bırakmasın o zaman mazallah neler yaparsın.
Paranoyak mıdır nedir kanım dondu ya.
İ
İçim içimi yiyo sindiremiyorum düşünmekten başım ağrıyor nasıl bana böyle bir ithamda bulundu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?