Çıkmazdayım

Ne kadar saçma !
O adam kesinlikle delirmiş.Öyle şey mi olur sevınmesı lazım karısı korkularını yendi diye.
Sakın susup oturmayın hiç kimse bi insanı bu kadar küçük düşüremez.!
O adama haddini bildirin. Çocukla falan tehditlerinede kanmayın.
Olmadı çocuğunuz alın 1 -2 günlüğüne ailenızın yanına gidin.
Eğer şimdi susarsanız bu adam size daha ağır ithamlarda bulunur..

Mahkeme bebeyi sana verir,boklu bezine hasret bırakacak olan taraf sensin ...zihniyetine tükürdüğüm adamın beyin kıvrımlarına pislik dolmuş resmen
Ya adamin derdi ne anlamıyorum ben ailesine hep iyidim ama gerçekten çok iyiydim başka bişey çıkarsa kavga için anlarım ama bu çok ağır oldu kaldıramıyor

Eşinizdeki kırgu gücüne ağzım açık kaldı
Evde kimse yokken banyo yapmayı güvenmemek meselesine çevirdi

Biz erkeklerin kirli çamaşırlarını dökmeye kalksak donsuz kalırlar bi de üstüne dolapta üst baş kalmaz be

Öyle hemen boşanma olmaz yuva kurmak kolay mı yavrunuz da var sizden çok ciddi bi özür dilemeli

tam bir şizofrene bağlamış eşin. tabi sen yokken neler neler söylerlerdir hakkında.
ama yenilip yutulcak cinsten değil söylediği laf, şoklardayım

Ya adamin derdi ne anlamıyorum ben ailesine hep iyidim ama gerçekten çok iyiydim başka bişey çıkarsa kavga için anlarım ama bu çok ağır oldu kaldıramıyor

Arkadaş normal değil ki o laf kimse sineye çekemez ne ima ediyor ,ne demek istiyor bu kadar şuursuzca konuşabiliyor anlamıyorum gerçekten pislik bir kocan var

bu adama söylencek söz aslında evet sen yokken eve adam attım üstüne de gusül abdesi aldım demek ama işte...

Eşin çok büyük patavatsızlık etmiş. Yani sonuçta sen onun namususun ve kendi namusuna haksız yere hakaret etmiş. Benzer bir şeyi nişanlıyken yaşamıştım. Görevim gereği sürekli şehir dışındaydım. Nişanlım/eşim de öyle. Bir gün tartışırken "otellerde ne yaptığınız belli değil" falan dedi. Halbuki çok saygın bir işim var ve şehir dışında otelde kalmasam parkta mı yatacağım? Kan beynime sıçradı. Yüzüğü kafasına attım. Sonra çok yalvardı, özür diledi. İnanmazsın ama koca cüsseli adam çocuk gibi içini çeke çeke ağladı. "Ben seni o kadar çok istedim ki şimdi benden ayrılırsın diye korkumdan ne yapacağımı bilemiyorum, dengem bozuldu" falan dedi. Bir şans daha verdim. 3 yılı geçti evliliğimiz şimdi. Bazı insanlar böyle canım. Boşanmak çok ağır bir ceza ama ona her istediğini istediği zaman konuşamaycağını birşekilde göstermelisin.

Eşin de paronayak olsaymış

tabii ki boşanmayın,
fakat ona haddini bildirin. Lütfen biraz güüçlü olun

bende boşanın diyemem ama hiç bişey olmamış gibide davranmayın, iyice anlasın karısına böyle laflar edemeyeceğini.. işte malesef bu öküz kocalar ağızlarına geleni söylüyorlar, ancak bizleri nasıl yaraladıklarının farkında değiller.. onlar özür dilesin geçti bitti tamam, olmuyo işte öyle, olmuyo.. erkek omak kolayda adam olsalar...

İ
İçim içimi yiyo sindiremiyorum düşünmekten başım ağrıyor nasıl bana böyle bir ithamda bulundu diye

Yok artık. Adam denyolukta tavan yapmış.adamın kafasını da su dolu kovaya sokup çıkarasım geldi.Sizi bilmem ama ben bunu hazmedemezdim,evliliğin temel taşlarından en önemlisine adam kurşun sıkmış.

İ

İçim içimi yiyo sindiremiyorum düşünmekten başım ağrıyor nasıl bana böyle bir ithamda bulundu diye

Haklısın aslında söylenecek çok ağır şeyler var ama neyse.
Patavatsızlık falan değil bu,bunu düşünmesi bile korkunç.
Lütfen hiçbir şey yokmuş gibi davranma burnu sürtsün.

"Şüpheleniyorsan niye hala benimle evlisin, ben de senin karakterinden şüphe duyuyorum" de!

Yuh be! Böylesini de hiç duymamıştım. Ne kolaymış insanın eşini ihanetle suçlaması! İnsan olan içime şüphe düştü diye düşünene kadar, karım korkusunu yenmeye çalışıyor diye düşünürdü. Yerinizde olsam bana bu karaktersizliği yakıştıran adama dünyayı dar ederdim. Nasıl dar edeceğiniz kısmı da tamamen sizi ilgilendirecek bir mevzu. Ben yüzüne tükürüp, kapının önüne koyma taraftarıyım mesela.

Ben olsam bebeğimi bensiz bir yere yollamam valla. İsterse babası yanında olsun. Sonuçta küs olduğum insanların yanına gidiyor. Bebeğini göstermeyecekmiş. Peeehhh onu zor yapar. Çok çok boşanırsın bebeğin vekaletini sen alırsın o ozaman avcunu yalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…