Çıkmazdayım...

Bu ne bicim adam ya tukureyim onun mudurlugunede egosunada once insan olmayi ogrenecek.
Ne demek yaa ise geri donuyorsun diye havalara giriyorsun ne demek yaa tam bir gerizekali tespiti yani, demekki hic calismiyor olsaniz hicbir soz hakkiniz falan olmayacak onun gozunde. Adam kafayi isle gucle bozmus ancak mudur olununca insan olundugunu adam olundugunu falan dusunuyor demekki. Yazik cok yazik cidden

Diger tartismalariniza bisey diyemicem nerden cikti nasil devam etti yazmamissiniz. Ben yazdiginiza yorum yapayim. Tavriniza halinize ben bile gicik oldum. Uzulursun anlarimda sanki bidaha kizini goremicek gibi sabah aksam oturup aglamak ne ya. Laf soyleyincede bagiriyorsun. Esinin tepkiside sert hele kizinin yaninda yanlis ama hep bu tarzda bir insansan adamda canindan bezmistir.

Peki arkadaşlar herkez nasıl biliyorsa öyle davransın. SaDece bende fikrimi yazmak istedim. Ünlem işaretleri ile sert çıkmanın anlamı yoktu bence. Herneyse önemli değil. Allah gönlümüze gore versin. Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah.

Bunu karisina diyen tam bir odundur kusura bakmayin sizin cocugunuzsa onunda cocugu ve bu adam sizin kocaniz herseyden once birbirinizi sevdiginizi falan varsayarak diyorum bir erkek sevdigi kadin uzulup aglarken ve soz konusu kendi bebegiyse nasil bu kadar zalim okuz odun ve vicdansiz olabilir. Bu adamin tavirlarindan sizi hic umursamadigi size karsi en ufak bir merhamet vicdan ve sevgi beslemedigi anlasiliyor, cunku kavga anini falan anlarim ama bir erkegin durup dururken karisina karsi bu sekilde kati ve duyarsiz olmasinin sevgi eksiligi haricinde baska bir sebebi oldugunu dusunmuyorum.

Yorumları okudum, konunuzu okudum
Herkes eşinize yüklenmiş ama her insanın bir tarzı var
Eşinizin fazla duygusallıktan hoşlanmadığını düşündünüz mü hiç ?
Bebeği bırakıp işe bırakıp işe başlamak her anne için zordur eminim ama gurbete falan gitmiyorsunuz bu kadar abartmak doğru mu ? Eşinizin bağırmasını ya da şiddete yeltenmesini asla mazur görmüyorum ama insanı bu duruma da getirmemek gerek diye düşünüyorum. Tabi ki hep kadın alttan almamalı ama duygusal yaşamayan bir insana zorla duygu yükleyemezsiniz, biraz da onu anlamaya çalışın derim, umarım bu tatsızlığı en kısa zamanda çözersiniz

Yanlış anlama arkadaşım , bu adamdan benim anladığım egosu tavan yapmış, karısını beğenmiyor gibi küçümsüyor,
özgüvenini yıkmaya çalışıyor.

İlişki iki kişiliktir. Bana göre erkek -kadın eşittir. Sonuçta konu sahibesi yeni doğum yapmış bir bayan hassas ne bilim daha duyarlı olabilir müdür oldu da noldu ! Konu sahibesi anlatım tarzına bakılırsa gayet yumuşak davranmış o yüzden kocası onu ezmeye çalışıyor. Konu sahibesinin eşine haddini bildirmesi gerekiyor bazı erkekler yumuşak başlı kadın görünce eziyor ama kadın aslan gibi kükreyince kuzu gibi oluyorlar.

sen kzından ayrılacaksın dıye mı agladın ya ıste bu yuzden anne yuregı dıyorlar ya erkekler bunu anlayamaz sana gelıp neden agladıgını sormadı mı hem ne varmıs cocuk gıbı aglamak da belkı oyle rahatlıyorsundur... aglayınca cocuk mu olunuyormus esınde kı mantıgı cozemedım... bende kzıınca kırılınca resmen yırtıla yırtıla aglarım esımde nısanlıyke aglamandan hoslanmıyorum cocuk gıbısın derdı sonra dedım kı ben boyle rahatlıyorum karısma dedım o gun bugundur karısmaz hayr sen zaten kendı halınde aglıyosun ne dıye gelıp çomaklıyo.... faydası olmucak zararı da olmasın

Napalim yani hazretleri pasamizin gonlun olsun aman kizmasin aman sinirlenmesin ama asabi bozulmasin ama bize el kaldirmasin aman bize sesini yukseltmesin diye bir elimizle yedirelim bir elimizle icirelim, bir elimizle masaj yapip bir elimizle ayaklarini ovalim, yatakta atesli, mutfakta michelin yildizli sef olalim, hazretin sosyal statusu etkilenmesin diye birde iyi maasli bir iste calisalim, hazretin aman konforu eksilmesin diyede evin temizligini beyimizi utusunu eksik etmeyelim haa bu arda pasamizin soyu surdun diye de boy boy cocuklar yapalim ama onlari birakip ise giderken zerre duygusalliga hakkimiz olmasin ama pasamizin canini sikacak birsey yapmayalim ama pasamizin tadini kacirmayalim..
yeterlimidir bu kadar kivraklik bir kadin icin..

Erkek dedigin vahsi ve vicdansiz bir varlik temel icguduleriyle hareket eden bir valiktir , ancak sevgi ask vicdan merhamet gibi duygularla evcillesir sevilesi hale gelir, byu duygular azalinca yada hic kalmayinca o erkegin hicbirseyine taviz verilmez istedigin kadar kivir istedigin kadar sutyen salla kirmizi don giy ise yaramaz yani.

Evlilikte olsun diğer her türlü sıkıntı da olsun bunların hepsi imtihan ve günahlarınıza kefaret oluyor allahın izniyle sabredin ve mükemmel bir evlilik beklemeyin bence. benm annem ve babam bile maşallah yıllardır dövüş vuruş bi şekilde geçiniyosa sizinki de hallolmayacak bişey değildir guvenin bana

Bence siz de biraz abartmış ve ters çıkmışsınız. Bir şeyler düzelecekse ikinizde de düzelmeli. Kızınız var böyle hemen fevri düşünmeyin, evliliğiniz için ikinizde çaba harcayın.

Esinizin tavrini onaylamiyorum tabii ama siz de baya fazla abartmissiniz. Alt tarafi ise donuyosunuz, bu kadar durup durup aglamalar uyurken izleyip aglamalar falan, duyan da cocugunuzu cocuk esirgeme kurumuna vereceginizi sanir. Bugun yuzlerce calisan anne var, sabah cocugunu birakip ise gidip aksam donuyorlar. Elbette onlar da cocuklarini ozluyor ama kimse de bu kadar depresyona girmiyor. Haa madem bu kadar sarsiliyorsunuz o zaman calismayiverin. cocugunuzdan da ayrilmamis olursunuz.

Gerçekten mi böyle düşünüyorsunuz. ?
Yani benim laflarimdan bu mu çıkıyor. ? Belli ki bu konudan ağzınız yanmış. Sadece kadın akıllı varlıktır ve konuları detaylı düşünüp ona göre yön verebilir konulara. Konu sahibi abla fevri çıkmış. Bu kadar . Yoksa gidin size herifinizin ayağını yıkayın diyen yok. Benim laflarım ayrıca konu sahibineydi ve bana gerekli ve tatmin edecek cevabi verdi. Anladığını ve bana hak verdiği koNusunda tatmin oldum. Bu benim fikrimdi ve sundum . Su an da benim fikrime atılmanın ve bu kadar sert çıkmanın anlamı yok. Konuyu iyi dusunurseniz evlilik iki kişiliktir. Kadın ve erkeğin üstüne düşen sorumluluklar vardır. Kadın ve erkek üstüne düşen vazifeleri yaptıktan sonra o evde kavga olması anlamsız olur. Ama BEN ! Haklıyım demeye devam ettikçe, iki keçinin köprüde inatlaşması gibi yuvarlanan yıkılan iki taraf olur. Zaten insana BEN dedirten nefs ten başka kimse değildir . Yaşadığımız sürece nefs bize " tabiki sen haklisin o ne halt ki , sen ondan şu kadar üstünsün, şu kadar güzelsin, zekisin, bilmem nesin diyerek şişirir de şişirir. Sonunda an gelir ve güm! Hic bir suç tek taraflı değildir . Kadın kadınlığını ve haddini, erkek Adamlığını ve vicdanını bildiği sürece iki tarafda saygıda kusur etmez ve birbirinin hakkına girmez.
Neyse sert tavriniza kırıldım açıkçası. Fikir sunulunca böyle yaklaşmak yerine sizde fikrinizi tatlı bir dille izah edebilirdiniz.

Imtihanin her türü sadece kadına düşüyor ya ben burayı anlayamıyorum. Erkeklere neden kimse senin imtihaninmis sabırlı ol veya az insanca davran evlilik 2 kişilik demez ? Adam kırsın, döksün ama kadın çileyi imtihan diyip çeksin? Imtihan, isyan etneme fakirlere din tarafından emrediliyor ya; boşuna dinler de yöneten sınıf tarafından halk gelir adaletsizliğine itiraz etmesin diye uydurulmus demiyor bazı insanlar. Aynı şekilde bazen imtihan kavrami kadınlar ger türlü pisliklerine katlansınlar diye Türk erkekleri tarafından uydurulmuş diye düşünüyorum.

bizim evde mesela sabreden taraf babam. Annem değil yani. o herkese göre değişir sizin çevrenizde belki genelde kadınlar eziliyordur ama benm hanemde mesela babam eziliyor ve sabrediyor, dua ediyor. herkesin imtihanı farklı

bizim evde mesela sabreden taraf babam. Annem değil yani. o herkese göre değişir sizin çevrenizde belki genelde kadınlar eziliyordur ama benm hanemde mesela babam eziliyor ve sabrediyor, dua ediyor. herkesin imtihanı farklı
ama dediğiniz gibi suistimal edenler de var

Kimse kimseyi ezmese, kimse kimseye katlanmasa, kimse kimsenin imtihanı olmasa olmuyor mu? Neden insanlar güzel guzel yaşayıp mutlu olamıyor bunu anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…