çıkmazdayımmm!!!!!!!

oyask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
228
13
0
35
Ankara
Benin sorunum nisanlim.nisanlimin yengesi yeni dogum yapti.ben nisanlanali 7 ay oldu ne abisini ne yengesini nisan ve soz disinda gormedim.yengesi dogum yaptigi gun beni aradi , bana once yengesinin numurasini Verdi ve aramami istedi.ben once aramayacagimi tanimadigimi soyledim.bi sure tartisinca tamam ver ariyacam dedim , aradim.daha sonra bana abisinin numarasini Verdi onu da aramami istedi .biz nisanlimin ailesini ziyarete gittigimiz de abisi bana hos geldin demedi.bende abin beni sormazken neden ariyacakmisim ariyamam yengeni aradim yeter dedim.ama bu sefer bana yengem benim umrunda degil benim ailem abim onu aramaya mecbursun dedi.bir gun gectikten sonra beni aradi , abisini arayip aramadigimi sordu.aramadigimi ve aramayacagimi soyledim .ben oyle soyleyince telefonu yuzume kapatti.ben de telefonu tamamen kapattim bana ulusamasin diye.aramadiginı adim gibi biliyorum AMA onun ailesi de ulasamasin diye kapattim.ailesi ne alaka diyeceksiniz biliyorum o yaptigi hareketten dolayi ne onun sesini ne de ailesin den birinin sesini duymaya tahammulum yok.3 gundur konusmuyoruz ve Ben bu nisanliliktan cok sıkıldım..ben birilerinin kahrini ve kaprisini cekmek icin evlenmiyorum..sizce ne yapabilirim fikir verin lutfen....

Son düzenleme:
ben nerdeyse 3 yıllık evliyim görümcemi sadece düğünde gördüm ve telefonda bile konuşmadık hiç. ama bizim bir sorun yok.alan razı veren razı. sizin şimdi ekstra bir durum olmuş bebek falan doğmuş. aranızda bir tartışma veya farklı bir durum geçmediyse yengesiyle, aramalısınız bence. aramazsanız ayıp etmiş olursunuz.abisi nasılsın dememesi belki çekindiğindendir. ilk başlarda benim eşim de ablama soramazdı nasılsın diye. şimdi çok iyiler. her şey zamanla oturur rayına. ama bu kavga edilecek telefon kapatılacak bir konu değil. işte ele karıştığımızda bazen istemediğimiz görüşmeler yapmak veya istemediğimiz ortamlarda bulunmak zorunda kalabiliyoruz. bu da işin cilvesi diyelim. hatır-gönül meseleleri... ama sizin üzerinize düşen şey şu an aramak bence. kendinizi onun yerine koyun. hem de samimiyet adına bir adım atmış olursunuz. (bu arada sanırım klavyenizde problem var)

bukadar aile sevgisi hiç ama hiçiyi olmuyo ilişkilerde onu söyleyim hep ezilen ve 2. plana atılan taraf olursun ve neolursa olsun hep haksız sen olursun kendimden biliyorum

Abim senin gibi birini bu evlenecegim kiz diye onume getirse abimi de kizi da kapidan bacadan kovardim.
Kimsenin basina gelmesin boyle simdiden hesap kitap yapani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

kendimi senin yerine koydum ve;
eğer gerçekten haklıysam asla bu kaprisleri çekmezdim hatta ayrıladabilirdim.
seni gazlamak istemiyorum ama ben böyle bir insanla yapamam asla

bana hoşgeldin demeye bile yeltenmeyen bir insanı ağır buğur arayıp tebrik etmem
rastladığım ilk yerde gözün aydın der geçerim

say beni sayayım seni hesabı.

Bence kisa bir hastaneye hayirli olsuna bile gidebilirdiniz. Bunun neresi kötü ki. Sonucta nisanlinin ailesi yabanci degiller.

Dayatmasi, telefon kapatmasi evet yalnis bir durum fakat sende bos yere muhalefet yapiyorsun. Sonuçta yenge ile, kayninin ile gidip canarkadasi olun denilmiyor. Sadece 2 dakilik telefonda gözünüz aydin, hayirli olsun demen bekleniliyordu.

Benim kayinimda yapi olarak çekingendir yani kendisi gelip bana hal hatir sormaz. Yine böyle bir durumda kesinlikle arardim tebrik etmek için. Sonuçta o ailenin içine giriyorsun en basit içinden gelmiyorsa bile sirf politik amaçla yine araman gerekiyor.

cnm bence telini açmalısın..bi inat uğruna daha kötü şeyler olmasın.belki sakinleşmiştir.konuşup halledersiniz en azından..

Son düzenleme:
Kadın doğum yapmış, arayıp bir tebrik etmek ne kadar zor ya. Yedi kat el bile arıyor böyle durumlarda. Nişanlınız çok haklı ve aramasa yeridir yani. Aile sevgisiyle ilgisi yok bunun, insan nezaket gereği arar. Söylenmeden sizin zaten tebrik etmeniz gerekirdi. Bukadar ince hesaplar ne yani. Bence çok haksızsınız. Birde telefon kapatmalar falan. Abartmayın.

I l
L
Sen de oyle bırıne denk gelirsen beni anlarsın.d

valla kimse kusura bakmasın ama ben o abiyi aramazdım
çok mu zor bir telefon açmak diyenler olmuş

yeni gelin karşında yüzyüzeyken ona bir hoşgeldin demek zorsa telefon açmak da zor bu iş böyle

:16Ben yengesını ve annesını aradım.

Nişanlının diretmesi sinir bozucu ama sizi de haklı göremiyorum ben bence abartılacak bir şey değil arayıp tebrik etmek çok fazla muhabbete bile gerek yok tebrik edip iki üç iyi dileklerde bulunup kapatman yeterli 1 dakikanızı almaz bir şey kaybetmezsiniz

ağzına sağlık

Ben haklıyım 7 aydır benım anneme anne demeyen bı kısının neden ben tutup da anısını arayacakmısım. Yengesını aradım annesını aradım.annesını de aramasaydım onu nıye aramadın olacaktı.aradım ya annem mı doğurdu anneme ne kı dıyo bana. O benım aılemı yuceltmezken ben neden onun aılesıne yapısacakmişim.onun aılesı aıle de benım kı patlıcan turşusu mu?

Hersey karsılıklı ama kımse bunu anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…