çıkmazdayımmm!!!!!!!

cnm sen haklısın valla ..nişanlının tüm yaptıkları sende birikmiş bu olaydada patlamıssın arkadaslar küçük bi olay yüzünden böle sanıorlar.

Bu noktaya getirmeyecektiniz öyleyse. Sizin sorunlarınız başka. Öncelikle o sorunları aşmaya çalışın. Baştan ailenizi saydıracaktınız gerçi biraz geç kalınmış. Yorumumu yaparken nişanlınız ile aranızdaki sorunları bilmeden yaptım. Sadece konunuza istinaden yorumladım. Ama dediğiniz gibi ailenizi saymayan bir nişanlınız varsa haklısınız.

omu doğurmuş hem benim bildiğim ailede kadın kadınla erkek erkekle iletişime geçer uygun olan budur bebek dodğdu diye herkesi sıradan arayacakmı

aramam ben o ağbiyi

Son düzenleme:

Bende abisini aramak istemezdim ama yengesi dogum yaptigi zaman on dakka gidip görelim diye teklif ederdim. Nezaketen. Ne diyorki annenize. Baska seylerde var herhalde ondan bu kadar sinirlendiniz

Onlar benı ne nisan da ne soz de tebrk ettılr ben nıye

Nisanlinin karaktere nasil bilemem fakat bende esimin annesine nisanli oldugumda anne diyemedim. Dügünden bir iki ay önce ancak diyebildim ve esim bunun hiç lafini etmedi. Ha diyorsan nisanlan hep sana diretiyor "benim anneme anne de, söyle yap, böyle yap" diye o zaman zaten farkli problemleriniz varmis zaten.

Yani o zaman konu sadece abisine, yengesine telefon açmaktan daha büyük ve ilk bunu asmaniz gerekiyor. Yapmadiginiz süreçte mesela bu telefon görüsmesi gibi basit bir olay çok fazla büyütülüyor.

Bence de sizin geçmişte başka sıkıntılarınız olmuş, bu da onun uzantısı.. Sıkıntıları gözden geçirmek gerek, hatanın nerde olduğunu bulmak lazım.

bu durumda bence artık hiç kimse "bi telefon açmaktan nolur" diyemez.

Ilk mesajinda hem söz hem nisanina geldiklerini demisti konu sahibi. Yani hem geliyorlar hem tebrik etmemeleri bana güç gibi geliyor.
Bence burdaki tepkileri gördükten sonra bu iddiayi ortayi koydu gibime geldi.

Valla canım senin aileni, anneni saymayan biriyle 7 aydır nişanlısın ve tek sorunun abimi ara dedi ben aramadım sinirlendim diyorsun. Eğer sen kendii aileni ve kendini bu kadar çok ezdirirsen o çocuk sana daha neler yapar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ilk mesajinda hem söz hem nisanina geldiklerini demisti konu sahibi. Yani hem geliyorlar hem tebrik etmemeleri bana güç gibi geliyor.

Hımm doğru, ona dikkat etmemişim.:44:

.

Mecbur geleck cunku kardesı kımse laf etsn ıstemz evt geldler ve betnı tebrk etmedrlr.zatn onlr kenydnı ailednt soyutlamşlar oy nlara karsıda oyleler

Bence fazla uğraşma bitir derim. Ailene annene yapilan bir saygisizliktir. Burda konusan arkadaslarin basindan geçmediği icin sizi rahatlikla kinayabilir hatayi sizde bulabilir. Ama birikmiş bir seyler var sizde buda son dem olmuş hissediyorum. Emin olun nisanlilik süreci eslerin arasindaki bağı ve ailesinin gerçek yüzünü gösterir. Dua edin size şuan kartlar açık tercih yapin ya tamam ya devamm. Ve sunu unutmayin tek nisanlilnla değil ailesiyle evleniyorsun gerçek bir sey.. Yasamayan bilmez bence yorumda yapmasin empati kitligi göstergesidir bu ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.

Mecbur geleck cunku kardesı kımse laf etsn ıstemz evt geldler ve betnı tebrk etmedrlr.zatn onlr kenydnı ailednt soyutlamşlar oy nlara karsıda oyleler

Elbette insan kardesinin sözüne, nisanina gelmesi mecburdur zaten. Bilmiyorum, ben öyle ince hesaplar yapan insan degilim. Zaten nisanda yüzükler kesildiginde, herkez zaten çifte gelip tebrik etmiyormu?

Tebrik etmemis olsalardi ve aramizdaki tek vaka o olursa yine arardim ben, insanlik vazifime yerine getirmek için en azindan.

Kötüyle kötü olmayın arkadaşım, kısasa kısas yaşarsanız ne farkınız kalıyor o eleştirdiğiniz insanlardan.
Sizin bir kişiliğiniz, bir tarzınız, hayata karşı bir duruşunuz yok mu, insanların davranışlarına göre mi şekillendiriyorsunuz bunları yoksa.
Kim ne kadar kötü olmak istiyorsa buyursun olsun, siz doğru insan olmaktan taviz vermeyin, yapın iyiliğinizi atın denize balık bilmezse halik bilir.

Basta ne kadar az gorurseniz gorun yengeyi dogum icin aramamakta ki israriniz gereksiz olmus, ben bu konularda iyi ve kotu gun, aile olunduysa mutlaka en azindan 2 dakika aranmali, bir hal hatir sorunmali, hayirli olsun ya da gecmis olsun denmeli taraftariyim...
Fakat bundan sonra ki her tavrinizda haklisiniz bence...
Birincisi yengemi ara, iyi tamam aradim, simdi de abimi ara, bu ne? Efendi gibi ne istedigini bastan soyle...
Ustelik sana yaptigi artistligi acaba abisi sana selam vermedigine de yapabildi mi?
Ailesini ne kadar dusunuyorsa seni de o kadar dusunmek zorunda, eger abisinin o kabaligi olmasaydi, tatli dille soylediyse arasaydin en olurdu diyecektim ama bana selam vermeyen adami bende aramazdim...
Bana tavriniz kizginliktan cok ondan sogumussunuz gibi geldi...
Eger oyleyse bu bahane ile kendinizi dinleyin...

merhaba,

cevapların tamamını okuyamadım fakat bir ölümde bir doğumda böyle şeyleri düşünemk bana saçma geliyor. arayıp bir hayırlı olsun, allah analı babalı büyüsün demekten ne olacak yahu? el ele der..

Evet soğudum aslin da bu olay tasma noktası oldu .ben onun ailesine önem verdiğim kadar obenm aileme vermiyo.dayısı rahatsız sürekli aradım .kardeşi ameliyat oldu iyileşmeden kadar nasil oldu diye aradım babasının taa amcasının torunu oldu baş sağlığı için aradım ve hepsine gidildi .ama herşeyden önce benim annem anne demiyo 2 kere mangal için davetettim gelmeyere k ailem karsisin da beni mahcup dusurdu.sürekli kendini mükemmel görüp kendince benm eksiklerini kapattığını söylemesi çabası.bana bunları yapan kisiye ben neden fazla değer vereyimm

Ne kadar uyumlu sorunsuz olmaya çalışıyorsa o o kadar ustume biniyo.

Nisanlinin sana yaptigi emrivakiler hic hos degil. daha evlenmeden baslamis dayatmalara. bence konusun etraflica eger boyle yapmaya devam edecekse evliligininizde de sorun cikar.. hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…