Ben haklıyım 7 aydır benım anneme anne demeyen bı kısının neden ben tutup da anısını arayacakmısım. Yengesını aradım annesını aradım.annesını de aramasaydım onu nıye aramadın olacaktı.aradım ya annem mı doğurdu anneme ne kı dıyo bana. O benım aılemı yuceltmezken ben neden onun aılesıne yapısacakmişim.onun aılesı aıle de benım kı patlıcan turşusu mu?
Ben haklıyım 7 aydır benım anneme anne demeyen bı kısının neden ben tutup da anısını arayacakmısım. Yengesını aradım annesını aradım.annesını de aramasaydım onu nıye aramadın olacaktı.aradım ya annem mı doğurdu anneme ne kı dıyo bana. O benım aılemı yuceltmezken ben neden onun aılesıne yapısacakmişim.onun aılesı aıle de benım kı patlıcan turşusu mu?
Nişanlının diretmesi sinir bozucu ama sizi de haklı göremiyorum ben bence abartılacak bir şey değil arayıp tebrik etmek çok fazla muhabbete bile gerek yok tebrik edip iki üç iyi dileklerde bulunup kapatman yeterli 1 dakikanızı almaz bir şey kaybetmezsiniz
Onlar benı ne nisan da ne soz de tebrk ettılr ben nıye
bu durumda bence artık hiç kimse "bi telefon açmaktan nolur" diyemez.
Ilk mesajinda hem söz hem nisanina geldiklerini demisti konu sahibi. Yani hem geliyorlar hem tebrik etmemeleri bana güç gibi geliyor.
Bence burdaki tepkileri gördükten sonra bu iddiayi ortayi koydu gibime geldi.
Ilk mesajinda hem söz hem nisanina geldiklerini demisti konu sahibi. Yani hem geliyorlar hem tebrik etmemeleri bana güç gibi geliyor.
Bence burdaki tepkileri gördükten sonra bu iddiayi ortayi koydu gibime geldi.
.
Mecbur geleck cunku kardesı kımse laf etsn ıstemz evt geldler ve betnı tebrk etmedrlr.zatn onlr kenydnı ailednt soyutlamşlar oy nlara karsıda oyleler
Benin sorunum nisanlim.nisanlimin yengesi yeni dogum yapti.ben nisanlanali 7 ay oldu ne abisini ne yengesini nisan ve soz disinda gormedim.yengesi dogum yaptigi gun beni aradi , bana once yengesinin numurasini Verdi ve aramami istedi.ben once aramayacagimi tanimadigimi soyledim.bi sure tartisinca tamam ver ariyacam dedim , aradim.daha sonra bana abisinin numarasini Verdi onu da aramami istedi .biz nisanlimin ailesini ziyarete gittigimiz de abisi bana hos geldin demedi.bende abin beni sormazken neden ariyacakmisim ariyamam yengeni aradim yeter dedim.ama bu sefer bana yengem benim umrunda degil benim ailem abim onu aramaya mecbursun dedi.bir gun gectikten sonra beni aradi , abisini arayip aramadigimi sordu.aramadigimi ve aramayacagimi soyledim .ben oyle soyleyince telefonu yuzume kapatti.ben de telefonu tamamen kapattim bana ulusamasin diye.aramadiginı adim gibi biliyorum AMA onun ailesi de ulasamasin diye kapattim.ailesi ne alaka diyeceksiniz biliyorum o yaptigi hareketten dolayi ne onun sesini ne de ailesin den birinin sesini duymaya tahammulum yok.3 gundur konusmuyoruz ve Ben bu nisanliliktan cok sıkıldım..ben birilerinin kahrini ve kaprisini cekmek icin evlenmiyorum..sizce ne yapabilirim fikir verin lutfen....
Basta ne kadar az gorurseniz gorun yengeyi dogum icin aramamakta ki israriniz gereksiz olmus, ben bu konularda iyi ve kotu gun, aile olunduysa mutlaka en azindan 2 dakika aranmali, bir hal hatir sorunmali, hayirli olsun ya da gecmis olsun denmeli taraftariyim...
Fakat bundan sonra ki her tavrinizda haklisiniz bence...
Birincisi yengemi ara, iyi tamam aradim, simdi de abimi ara, bu ne? Efendi gibi ne istedigini bastan soyle...
Ustelik sana yaptigi artistligi acaba abisi sana selam vermedigine de yapabildi mi?
Ailesini ne kadar dusunuyorsa seni de o kadar dusunmek zorunda, eger abisinin o kabaligi olmasaydi, tatli dille soylediyse arasaydin en olurdu diyecektim ama bana selam vermeyen adami bende aramazdim...
Bana tavriniz kizginliktan cok ondan sogumussunuz gibi geldi...
Eger oyleyse bu bahane ile kendinizi dinleyin...
Kötüyle kötü olmayın arkadaşım, kısasa kısas yaşarsanız ne farkınız kalıyor o eleştirdiğiniz insanlardan.
Sizin bir kişiliğiniz, bir tarzınız, hayata karşı bir duruşunuz yok mu, insanların davranışlarına göre mi şekillendiriyorsunuz bunları yoksa.
Kim ne kadar kötü olmak istiyorsa buyursun olsun, siz doğru insan olmaktan taviz vermeyin, yapın iyiliğinizi atın denize balık bilmezse halik bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?