Bir kere 7 ay boyunca neden hiç aramadınız, gidip gelmediniz birbirinize. İlk yanlışın bu zaten. Hem insanları tanımış olurdun, şimdiden bu kadar uzak durman bana anlamsız geldi.
Haa o kadar aramadıktan sonra abisini pat diye arayamaman normal.. normal şartlarda aranması lazım. Sen ön yargılı yaklaşıyorsun sanırım.
Sevmesen de saygı duymayı,aramasalar da gerekli zamanlarda aramayı bilmelisin.Nişanlın için.Bak gör o zaman nasıl kıymet görürsün nişanlın tarafından.Bence arayı soğutmadan aç özür dile.Onların hata yapmış olması senen de yapmanı gerektirmez ki.
O bnm yuzume tel kapattı donp ben mi arayım
Sırf bu sebeple nişan atma düşünceniz bana çok mantıksız geldi açıkçası. Evet konu ile ilgili kendinizi haklı gördüğünüz yerler var ama bir durup düşünün değer mi diye?
Seviyorsanız biraz alttan alıp gönlünü kırmamak adına dahi 1 dk.nızı ayırıp bir hayırlı olsun diyebilirdiniz. Sonrasında da nişanlınızı karşınıza alıp bak bana yapılanlar bunlar ama ben sırf seni kırmamak için aradım, şimdi sen de vir adım at benim ailem için diyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Onu bilmiyordum.Hoş değilmiş gerçekten.Ama evlilik öyle bir şeydir ki bazen yapmak istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalabilirsin.Sana bir abla olarak tavsiyem her ne yapacaksan yap sakın ama sakın nişanlına çok sert tepkiler verme.İzah ederek yaptıklarını açıkla.Yoksa zarar görürsün.Haklıyken haksız duruma düşersin.Tecrübeyle sabittir.
Yengesını onun için aradm yetmez mıi.. Nıye daha fazlası eğer önce abımı ara deseydı onu arardım.once yengemı ara sonra o benm umurum da degıl benm ailem abım onu ara demesı ne kadar doğru.size yapılmış olsaydı sız kendınızı kukla hıssetmezmıydınız ?
Benin sorunum nisanlim.nisanlimin yengesi yeni dogum yapti.ben nisanlanali 7 ay oldu ne abisini ne yengesini nisan ve soz disinda gormedim.yengesi dogum yaptigi gun beni aradi , bana once yengesinin numurasini Verdi ve aramami istedi.ben once aramayacagimi tanimadigimi soyledim.bi sure tartisinca tamam ver ariyacam dedim , aradim.daha sonra bana abisinin numarasini Verdi onu da aramami istedi .biz nisanlimin ailesini ziyarete gittigimiz de abisi bana hos geldin demedi.bende abin beni sormazken neden ariyacakmisim ariyamam yengeni aradim yeter dedim.ama bu sefer bana yengem benim umrunda degil benim ailem abim onu aramaya mecbursun dedi.bir gun gectikten sonra beni aradi , abisini arayip aramadigimi sordu.aramadigimi ve aramayacagimi soyledim .ben oyle soyleyince telefonu yuzume kapatti.ben de telefonu tamamen kapattim bana ulusamasin diye.aramadiginı adim gibi biliyorum AMA onun ailesi de ulasamasin diye kapattim.ailesi ne alaka diyeceksiniz biliyorum o yaptigi hareketten dolayi ne onun sesini ne de ailesin den birinin sesini duymaya tahammulum yok.3 gundur konusmuyoruz ve Ben bu nisanliliktan cok sıkıldım..ben birilerinin kahrini ve kaprisini cekmek icin evlenmiyorum..sizce ne yapabilirim fikir verin lutfen....
aiilesine duskun olmayan bir adam yoktur arkadasım..
ammaaa seni aramaya gelmeye gitmeye zorlarsa o zaman bu abes olur..
henüz nisanlısın iyi dusunmelisin severek mi gorucu usulu mu oldu bu arada?
Gorucu usulu bnm ne hareket sergıleyecgımı beklemyo yonetmeye calişiyo her zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?