çıkmazdayımmm!!!!!!!

Sevmesen de saygı duymayı,aramasalar da gerekli zamanlarda aramayı bilmelisin.Nişanlın için.Bak gör o zaman nasıl kıymet görürsün nişanlın tarafından.Bence arayı soğutmadan aç özür dile.Onların hata yapmış olması senen de yapmanı gerektirmez ki.

Madem onun için önemli olan abisiymiş yengesi umrunda değilmiş konu ilk açıldığında abimi arayıp bi hayırlı olsun der misin deseymiş o ne öyle önce yengemi ara, sonra abimi ara, hadi bide annemi babamı ara eee malum onlarında torunu sonuçta falan.. Ya sen zaten koskoca insansın aile akraba ilişkilerinde neler yapılması gerektiğini bilirsin nedir bu diretmeler arıycaksın falan diye anlamıyorum. Aramıyorsan vardır bi sebebi zaten ki sende söylemişsin zaten görüşmüyoruz gördüğümde hoşgeldin bile demedi diye. Ahh bu erkekler biz onları hiç bi konuda mecbur tutmayız ailemizde varsa hoşlanmadıkları biri yüz göz etmemeye çalışırız ama onlar öyle değil tam tersi hoşlanmadığımız kim varsa gözümüze gözümüze sokmaktan ayrı bi zevk alıyorlar sanırım

EBız alesı ıle surekli gorusuyoz ben abisinı ve yengesını nisan soz dısında ıkı kere onlar da gordm ve hç konuşmdk

O bnm yuzume tel kapattı donp ben mi arayım

Şimdi böyleyse evlenince de muhtemelen ailesi için sana trip atacaktır. Bu yüzden biten çok evlilik var. Erkeğin kadının arkasında durması gerekiyor. İyi düşün.

O bnm yuzume tel kapattı donp ben mi arayım

Onu bilmiyordum.Hoş değilmiş gerçekten.Ama evlilik öyle bir şeydir ki bazen yapmak istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalabilirsin.Sana bir abla olarak tavsiyem her ne yapacaksan yap sakın ama sakın nişanlına çok sert tepkiler verme.İzah ederek yaptıklarını açıkla.Yoksa zarar görürsün.Haklıyken haksız duruma düşersin.Tecrübeyle sabittir.

Yengesını onun için aradm yetmez mıi.. Nıye daha fazlası eğer önce abımı ara deseydı onu arardım.once yengemı ara sonra o benm umurum da degıl benm ailem abım onu ara demesı ne kadar doğru.size yapılmış olsaydı sız kendınızı kukla hıssetmezmıydınız ?

O dengeyı korumuyo benm ailem one çıksn istıyo.sureklı ailem aransın istıyo arıyorm ama o aynı seyı yapmıyo

aiilesine duskun olmayan bir adam yoktur arkadasım..
ammaaa seni aramaya gelmeye gitmeye zorlarsa o zaman bu abes olur..
henüz nisanlısın iyi dusunmelisin severek mi gorucu usulu mu oldu bu arada?

Ailesiyle aranızdaki bağları sıkı tutumak istemiş diye düşünüyorum ben. Art bir niyet ne olabilir ki bu durumda anlayamadım? Uslubunu bilemiyorum tabi orada bir hata varsa aynı kapıya çıkmaz ama bir adım atmış olmanızı önerirdim size. Belki karşılığını da bulursunuz.

sen nişanlını sevmiyosun..
senin sorunun aılesıyle değil tam olarak onunla bence
yoksa gözünün içine bakar agzından çıkanı ikiletmek istemezdin
kıpır kıpır bi nişanlılık evresi değil bu....

aiilesine duskun olmayan bir adam yoktur arkadasım..
ammaaa seni aramaya gelmeye gitmeye zorlarsa o zaman bu abes olur..
henüz nisanlısın iyi dusunmelisin severek mi gorucu usulu mu oldu bu arada?

Gorucu usulu bnm ne hareket sergıleyecgımı beklemyo yonetmeye calişiyo her zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…