çıkmazdayımmm!!!!!!!

Ooooo siz yapmaniz gerekenin fazlasini yapmissiniz zaten...
Hem iyi kotu gunde iyi gunde gitmissiniz aramissiniz, onu bir kere mahcup etmemissiniz...
Onun tavri ise aksine, sizi ailenize karsi mahcup etmek olmus, ustelik bir de size ukalalik yapmak...
Eger devam edecekseniz, dengeleri en bastan kurun, sinirlarinizi yeniden cizin, ve hak ettginiz saygi ve ozeni geri alin...
Ya da istemiyorum derseniz, uzatip sundurmeyin...

O Yaa eşini aradım tanımadığım insanla telefon da konuşmayı sevmiyorum.ki bire de o gerekse .annesini de aradım daha ne istiyo .eğer onun için abisi önemli ise direkt abisinin telini verseydi .kukla gibi elinde çevirmeye çalıştı.hem teli acar acma z dengenin telini verim ara sonra da o benim umrum da değil benim ailem abim onu ara gibi bi istikrarsızlık olur mu.ayrıca bu davranışı kendisinin ne kadar önem verdiğini gösterir.benim abimin eşi benim gözüm de abim kadar değerlidir.

Inat ettim aramışsam ama arayinca ona içimi iyice başlatacak.ya benim istediğim gibi olacak ya da bitecek

Inat ettim aramışsam ama arayinca ona içimi iyice başlatacak.ya benim istediğim gibi olacak ya da bitecek

Mutlaka sizin de ona uymaniz gereken bir dolu konu vardir...
Su an sinirlisiniz, sakinlesin, etraflica dusunun ve konusun...
Dediginiz gibi de isteklerinizi, size yanlis gelenleri anlatin...
Ama onu da dinleyin, hala sevgi varsa ve orta yol bulabiliyorsaniz ne mutlu...
Her ikisi icinde cevap hayirsa, gecmis olsun...

Bak bu konuda haklisin. Daha öncede dedim, onun böyle dayatmasi yalnis. Hem kv'deni aramissin hem yengeyi, zaten yengeyi aramak ile abisine aramis olmuyormusun? Burda bende baskalarini tebrik anlamiyla ariyorum ve sadece mesela laf olarak "esinide bu arada tebrik ediyorum" diyorum. Esi yakindaysa (ve benim gerçekten iyi tandigim biriyse) telefonu ona vermesini rica edip onuda tebrik ederim.

Bilemedim, nisanlin biraz asiri hasas davranmis olabilir ama sende ilk basta hemen muhalefet olmasaydin keske.

Kimse kusura bakmasinda , Ben olsam bende ARAMAZDIM o abiyi...

Yeni gelin sonucta o niye arasinki , Yakalik yapar gibi aileye girmeye calismak gibi...

Yeni gelin onlar aramali , hem senin ailene deger vermeyene
sen hic deger verme...
Bide nisanlinin ara demesi hic hos degil , zaten sen onlar sana deger vermis olsan kendiliginden arardin ve eminimki , hediyenide alip giderdin...

Kim sana deger veriyosa , Sende ver !! Vermeyenede yol ver.
inan bana sen yillarca kiymet ver deger ver..
anlamazlar !!
Nisanlinida arama ! O arasin Özür dilesin
. Eger simdi hatasini anlamazsa , ilerde hep sana emri vaki yapar.

aileye yeni katilan sizsiniz,normal bir insan vasfina sahipse hosgeldin demesi gerekirdi,ben de aramazdim,karisi bir sogukluk yapmadiysa sadece onu ararip tebrik etmeniz yeterli

ısrarı sonuc verince bu sefer siddetini arttırmıs.

yengesi abisine iletip tesekkur eder, abisini de mutlu edecekse bu eder.
yoksa bunu umursamayan beni aramalıydı diyen adam, arasanız da yine memnun olmaz yani.

fakat nisanlınızın "benim akrabam abim" diye dayatması hic hos degil... simdiden size her dedigini bu sekilde kabul ettirmeye kalkısıyorsa ilerde annemi uzdun vs diyip neler yapar kimbilir. bu tip cumleler kurmasına izin vermeyin.

ayrıca sizin kacmanız gereken bir durum yok, ailesi ararsa guzelce konusursunuz sorun degil, terbiyesizlik yapan ogullarının kendisi.
o nisanlı olacak adama da telefonu yuzune kapatmak neymis gosterin.
bu davranıslarını duzeltmezse o imzayı atmazdım sanırım, dediginiz gibi mutsuz olmak icin bu yola girmediniz siz.

Neden nisani atmiyorsun....tabi once derdini izah edeceksin...ailemin ne kotulugunu gordun...ve benim aileme hic yaklasmayip neden beni ailene empoze ediyorsun....gibi gibi gibi...tabi son sorum ayni...
NEDEN NİSANİ ATMİYORSUN.adam mi kalmadi adam gibi.

Kimse kusura bakmasin umurumda bile olmazlardi..bana hg demeyen birini aramam da sormamda..ayni.şey yengesi içinde gecerli...(benim.düşüncem)

aileye yeni katilan sizsiniz,normal bir insan vasfina sahipse hosgeldin demesi gerekirdi,ben de aramazdim,karisi bir sogukluk yapmadiysa sadece onu ararip tebrik etmeniz yeterli

Ya hiç bır konuşmadık tek kelime dahi.ben sadece annenı arayım yeterlı onları tanımıyorum dedım.

Sonuna kadar haklisiniz.
Nisaniniza gelmeyen insanlardan bahsediyorsunuz sonucta.
Nisanliniza deseydiniz ya, biz nisanlandigimizda kimseye beni arayip tebrik etmedi diye.
Ben de sizin gibi tepki verirdim.
Bana deger vermeyen insanlara neden ben deger vereyim ki?
Nisanlanmissiniz ama abisiyle yengesini tanimiyorsunu bile, bence ilk önce nisanliniz bu durumu sorgulasin.

Bu harekettınden sonra dusunuyorum ama uzn sure teli açmayacam,inat olsun diye

birilerinin demesiyle itmesiyle ben hiç bi halt etmem
haklısınız sizde. bence oturup enine boyuna bi düşünün bu nişanlılıgı
bende nişanlıyım annesini aramam için yada kız kardeşlerini aramam için baskı yapmaz. yapamaz hakkı yok.

Nısana geldler seyırcı oldular.bn onlardan benı ustun tutsunlr demiyorum ben nden fazla deger vereym

Hersey karsılıklı ama kımse bunu anlamıyo
herşeyden karşılık beklemek bence yanlış ben senin yerinde olsaydım nişanlımla beraber hastaneye giderdim hem annesinin hem yengesinin ve abisinin ayrıca nişanlımın gönlünü almış olurdum sonuç itibariyle sen onlara nekadar yabancıysan onlarda sana yabancı güzel bir adım atmış olurdun. annene anne dememesi konusunda ise bunu ayrıca değerlendirmen lazım

Sırf bu sebeple nişan atma düşünceniz bana çok mantıksız geldi açıkçası. Evet konu ile ilgili kendinizi haklı gördüğünüz yerler var ama bir durup düşünün değer mi diye?
Seviyorsanız biraz alttan alıp gönlünü kırmamak adına dahi 1 dk.nızı ayırıp bir hayırlı olsun diyebilirdiniz. Sonrasında da nişanlınızı karşınıza alıp bak bana yapılanlar bunlar ama ben sırf seni kırmamak için aradım, şimdi sen de vir adım at benim ailem için diyebilirsiniz diye düşünüyorum.

bu konuda karşılık beklemezdim ama eğer senin ailene değer vermiyor,
kendi ailesini öne çıkartıyorsa bence en büyük sorun burda.
asla bu durumu kabul edemezdim sanırım.

Bir kere 7 ay boyunca neden hiç aramadınız, gidip gelmediniz birbirinize. İlk yanlışın bu zaten. Hem insanları tanımış olurdun, şimdiden bu kadar uzak durman bana anlamsız geldi.
Haa o kadar aramadıktan sonra abisini pat diye arayamaman normal.. normal şartlarda aranması lazım. Sen ön yargılı yaklaşıyorsun sanırım.

Baştan sona haksızsınız kusura bakmayın. Nişanlınızın abisinin eşi doğum yapmış yani müstakbel eltiniz ve siz aramamak için kapris yapıyorsunuz. Orada nişanlınızın sizi arayıp telefon numarası vermesi yerine, sizin bu haberi duyduğunuzda "canım bende telefon numaraları yok, sen de varsa ver ben bir tebrik edeyim" yada "hastaneden çıksın müsait olduğunda bir göz aydına geleyim" demeniz gerekirdi. Şimdi ben kendimi koydum nişanlınızın yerine , benim kardeşim bebek sahibi olacak eşim aramayacak eğer arada herhangi bir kavga gürültü tartışma yoksa , aramakta zorunda gitmekte zorunda. Benim söylememe bile gerek kalmadan hemde. Daha durun 7 ay olmuş nişanlanalı, hayat bu öyle koşturmaca içinde ki insanlar değil aileye gelen yeni gelini, kendi annesini-babasını göremiyor arayamıyor sırası geliyor.

Bence siz evlilik için acele etmeyin, çünkü evlilik kavramını henüz tam anlayamamışsınız. Evlilik, bazen idare etmektir, bazen eşi, bazen kyınpederi-kaınvalideyi,bazen elti-görümceyi, bazen kendi ailenizi....Tartışma-kavga yoksa maalesef istemediğiniz insanlarla bir araya gelmek yada olağanüstü durumlarda aramak durumundasınız.

Ayrıca ben kimsenin kaprisini çekmek için evlenmiyorum demişsiniz de, şuan kapris yapan biri varsa o da sizsiniz. Eltiniz sizi nişandan sonra aramamış olabilir, zaten hamileymişte, kendi koşturmacasına kapılmıştır.

Kısacası, bu konu da haksızsınız ve evlilik sizin gördüğünüz kadar 2 kişilik bir dünya değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…