Evet soğudum aslin da bu olay tasma noktası oldu .ben onun ailesine önem verdiğim kadar obenm aileme vermiyo.dayısı rahatsız sürekli aradım .kardeşi ameliyat oldu iyileşmeden kadar nasil oldu diye aradım babasının taa amcasının torunu oldu baş sağlığı için aradım ve hepsine gidildi .ama herşeyden önce benim annem anne demiyo 2 kere mangal için davetettim gelmeyere k ailem karsisin da beni mahcup dusurdu.sürekli kendini mükemmel görüp kendince benm eksiklerini kapattığını söylemesi çabası.bana bunları yapan kisiye ben neden fazla değer vereyimm
Yaa eşini aradım tanımadığım insanla telefon da konuşmayı sevmiyorum.ki bire de o gerekse .annesini de aradım daha ne istiyo .eğer onun için abisi önemli ise direkt abisinin telini verseydi .kukla gibi elinde çevirmeye çalıştı.hem teli acar acma z dengenin telini verim ara sonra da o benim umrum da değil benim ailem abim onu ara gibi bi istikrarsızlık olur mu.ayrıca bu davranışı kendisinin ne kadar önem verdiğini gösterir.benim abimin eşi benim gözüm de abim kadar değerlidir.Elbette insan kardesinin sözüne, nisanina gelmesi mecburdur zaten. Bilmiyorum, ben öyle ince hesaplar yapan insan degilim. Zaten nisanda yüzükler kesildiginde, herkez zaten çifte gelip tebrik etmiyormu?
Tebrik etmemis olsalardi ve aramizdaki tek vaka o olursa yine arardim ben, insanlik vazifime yerine getirmek için en azindan.
Ooooo siz yapmaniz gerekenin fazlasini yapmissiniz zaten...
Hem iyi kotu gunde iyi gunde gitmissiniz aramissiniz, onu bir kere mahcup etmemissiniz...
Onun tavri ise aksine, sizi ailenize karsi mahcup etmek olmus, ustelik bir de size ukalalik yapmak...
Eger devam edecekseniz, dengeleri en bastan kurun, sinirlarinizi yeniden cizin, ve hak ettginiz saygi ve ozeni geri alin...
Ya da istemiyorum derseniz, uzatip sundurmeyin...
Inat ettim aramışsam ama arayinca ona içimi iyice başlatacak.ya benim istediğim gibi olacak ya da bitecek
O
Yaa eşini aradım tanımadığım insanla telefon da konuşmayı sevmiyorum.ki bire de o gerekse .annesini de aradım daha ne istiyo .eğer onun için abisi önemli ise direkt abisinin telini verseydi .kukla gibi elinde çevirmeye çalıştı.hem teli acar acma z dengenin telini verim ara sonra da o benim umrum da değil benim ailem abim onu ara gibi bi istikrarsızlık olur mu.ayrıca bu davranışı kendisinin ne kadar önem verdiğini gösterir.benim abimin eşi benim gözüm de abim kadar değerlidir.
aileye yeni katilan sizsiniz,normal bir insan vasfina sahipse hosgeldin demesi gerekirdi,ben de aramazdim,karisi bir sogukluk yapmadiysa sadece onu ararip tebrik etmeniz yeterli
Neden nisani atmiyorsun....tabi once derdini izah edeceksin...ailemin ne kotulugunu gordun...ve benim aileme hic yaklasmayip neden beni ailene empoze ediyorsun....gibi gibi gibi...tabi son sorum ayni...
NEDEN NİSANİ ATMİYORSUN.adam mi kalmadi adam gibi.
Sonuna kadar haklisiniz.
Nisaniniza gelmeyen insanlardan bahsediyorsunuz sonucta.
Nisanliniza deseydiniz ya, biz nisanlandigimizda kimseye beni arayip tebrik etmedi diye.
Ben de sizin gibi tepki verirdim.
Bana deger vermeyen insanlara neden ben deger vereyim ki?
Nisanlanmissiniz ama abisiyle yengesini tanimiyorsunu bile, bence ilk önce nisanliniz bu durumu sorgulasin.
herşeyden karşılık beklemek bence yanlış ben senin yerinde olsaydım nişanlımla beraber hastaneye giderdim hem annesinin hem yengesinin ve abisinin ayrıca nişanlımın gönlünü almış olurdum sonuç itibariyle sen onlara nekadar yabancıysan onlarda sana yabancı güzel bir adım atmış olurdun. annene anne dememesi konusunda ise bunu ayrıca değerlendirmen lazımHersey karsılıklı ama kımse bunu anlamıyo
Benin sorunum nisanlim.nisanlimin yengesi yeni dogum yapti.ben nisanlanali 7 ay oldu ne abisini ne yengesini nisan ve soz disinda gormedim.yengesi dogum yaptigi gun beni aradi , bana once yengesinin numurasini Verdi ve aramami istedi.ben once aramayacagimi tanimadigimi soyledim.bi sure tartisinca tamam ver ariyacam dedim , aradim.daha sonra bana abisinin numarasini Verdi onu da aramami istedi .biz nisanlimin ailesini ziyarete gittigimiz de abisi bana hos geldin demedi.bende abin beni sormazken neden ariyacakmisim ariyamam yengeni aradim yeter dedim.ama bu sefer bana yengem benim umrunda degil benim ailem abim onu aramaya mecbursun dedi.bir gun gectikten sonra beni aradi , abisini arayip aramadigimi sordu.aramadigimi ve aramayacagimi soyledim .ben oyle soyleyince telefonu yuzume kapatti.ben de telefonu tamamen kapattim bana ulusamasin diye.aramadiginı adim gibi biliyorum AMA onun ailesi de ulasamasin diye kapattim.ailesi ne alaka diyeceksiniz biliyorum o yaptigi hareketten dolayi ne onun sesini ne de ailesin den birinin sesini duymaya tahammulum yok.3 gundur konusmuyoruz ve Ben bu nisanliliktan cok sıkıldım..ben birilerinin kahrini ve kaprisini cekmek icin evlenmiyorum..sizce ne yapabilirim fikir verin lutfen....
Benin sorunum nisanlim.nisanlimin yengesi yeni dogum yapti.ben nisanlanali 7 ay oldu ne abisini ne yengesini nisan ve soz disinda gormedim.yengesi dogum yaptigi gun beni aradi , bana once yengesinin numurasini Verdi ve aramami istedi.ben once aramayacagimi tanimadigimi soyledim.bi sure tartisinca tamam ver ariyacam dedim , aradim.daha sonra bana abisinin numarasini Verdi onu da aramami istedi .biz nisanlimin ailesini ziyarete gittigimiz de abisi bana hos geldin demedi.bende abin beni sormazken neden ariyacakmisim ariyamam yengeni aradim yeter dedim.ama bu sefer bana yengem benim umrunda degil benim ailem abim onu aramaya mecbursun dedi.bir gun gectikten sonra beni aradi , abisini arayip aramadigimi sordu.aramadigimi ve aramayacagimi soyledim .ben oyle soyleyince telefonu yuzume kapatti.ben de telefonu tamamen kapattim bana ulusamasin diye.aramadiginı adim gibi biliyorum AMA onun ailesi de ulasamasin diye kapattim.ailesi ne alaka diyeceksiniz biliyorum o yaptigi hareketten dolayi ne onun sesini ne de ailesin den birinin sesini duymaya tahammulum yok.3 gundur konusmuyoruz ve Ben bu nisanliliktan cok sıkıldım..ben birilerinin kahrini ve kaprisini cekmek icin evlenmiyorum..sizce ne yapabilirim fikir verin lutfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?