Çıkmazdayımmmm.......:(((((((((

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
İlk defa kendimle çelişiyorum evet,çünkü iyi veya kötü bir kararım yok... ve dolayısıyla aileminde,çevreminde... aynı ikilemdeyiz hep beraber.
İlk defa hayatını ayaj,klarımın altına seren ve hiçbirşeyin karşılığını beklemeden beni bu kadar seven ve değer veren biri var.ailelerimiz gençlik arkadaşı,herkes çok iyi anlaşıyor hiçbir sorun yok.ama ben aşık olamıyorum sevemiyorum.çabaladım ama olmadı.iki aydır konuşuyoruz yakınlaştığım zamanlar da oldu ama herşey o kadar hazır ve o kadar gündemdeki oluşan hislerimde kayboldu.ilk günden beri evliliğe hazırlıklar,hayaller,ilanı aşklar... bunlarda insanı bu kadar kasar ve hissizleştirirmiş anladım.Dün gecede arılma kararımı söylediğimde evlilik teklifi aldım ve tüm engel çabalarıma rağmen aileisne de açtı ve sabah annemi aradılar.tekrar arayacaklar kararımı almak için.bi daha bu kadar iyi bir insan bulabilir miyim bilmiyorum(( ne yapacağımı şaşırdım.....((((((((

canım eğer sevmiyorsan ,ısınamadıysan zaten olmaz. düşünsene bir ömür geçireceksin.evlilik çok başka.hayat sana doğru olanı sunsun :))

istemiyosan, evlenmiceksin,

bidaha bu kadar iyi inan bulamam diyosan,
evlenip sevmeye calisicaksin.

ama sevebilirmisin? isde onu bilemiyom.

çevreme bi bakıyorum da aşk evlilikleri bir şekilde bitiyor.mantık evlilikleri daha saygılı sürüyor.ama insanın birazda sevmesi gerekiyor.ilerisi nasıl olur bilemiyorum.

çevreme bi bakıyorum da aşk evlilikleri bir şekilde bitiyor.mantık evlilikleri daha saygılı sürüyor.ama insanın birazda sevmesi gerekiyor.ilerisi nasıl olur bilemiyorum.

2 ay konuşmuşsun

hiç sevmese idin, biraz olsun ısınmasa idi 2 ay görüşebileceğini hiç sanmıyorum.. sence?

koskoca 2 ay

evlen o zaman canim

açık açık konuş çocukla duygularını korkularını az çok şeyler yaşamışsın sana da değer veriyorsa anlar
bir deneme sürecine girin beraber karar verin o senin duygularıdan emin olunca netleştirirsin durumu

neden hemen evlenme lafindan bahsediyolar?
cocugun yasi kac??
dikkatli ol derim.. bu kadar cabuk evlilik karari vermis olmalari beni kuskulandirdi acikcasi..
eger isinamadiysan isinamadim olmaz de muhatap olma..
daha iyisini bulur musun bulmaz misin bu asla garanti degildir.
ama sevecegin birini bulacagin garantidir.

insan bu kadar baskı altındayken sevse bile emin olamazki

bence herkes bu konuşmaları bıraksın siz konuşup görüşmeye devam edin baktın oluo evleniceniz zamanı kendiniz karar verirsiniz bu ne ısrar anlamadımki

bence bu kadar acele etmesinler
arkalarından kovalayan mı var canım daha 2 ay olmuş
zamana bırakın bence kendinizi dinleyin hisleriniz ne yönde gelişecek ona göre bitirme ya da devam etme kararı verirsiniz

Acaba senden önce herkes ,hazır ne nazır diye kendini kasıyor olabilirmisin?
Birileri karşı çıkmış olsa ,belki de ona daha farklı şeyler hissecektin..
Bütün şartlar olumlu yönde diye etkilenmişsindir belki de..
Hemen karar verme sende..biraz daha tart ölç kendini..kararını sonra ver..
Olmuyorsa da boşver gitsin..
Zorla güzellik olacak değil ya...

aslında hepinizinde yazdığı ve benimde bahsettiğim üzere baştan beri aileler vasıtasıyla tanışıyor olmaktan kaynaklanıyor sorun ve onunda benimde ailelerimizle herşeyi paylaşmamızdan ve onlarında bu durumdan dolayı bir şekilde mutlu olmalarından kaynaklanıyor.ama bu durum beni acayip derecede kasıyor.o kadar çok sorumluluk hissediyorum ki hiçbirşey hissedemiyorum ve siiznde dediğiniz gibi herşeyin çok olumlu olmasından bir zorluk yaşamadan bir şeyler algılanmıyor sanki.ve hepsinin sonucunda bu kararsızlığa neden oluyor.babmla da paylaştık bu durumu.konuştuk karşılıklı o da benim duygu ve düşüncelerimden sonra zamana bırakın dedi.artık nasıl olucak bilmiyorum..

birde özellikle çocuğunda artık bu noktaya gelmesinin nedeni sürekli bir kaçış durumunda olmam ama napim benim içinde zor.

daha 23 yaşındasın nasıl bu kadar eminsin daha iyisini bulamayacağına.. hiç düşündün mü ya evlendikten sonra hayallerindeki insan karşına çıkarsa? o zaman ne olacak? hiç bişi yapamayacaksın ve belki de bu yüzden bütün hayatın pişmanlık içinde geçecek..
evliliği aşık olmadığın biriyle nasıl yürüteceksin??

aileler işin içinde olunca biraz daha aceleye geliyor elbette her şey
sizi kendi halinize bıraksalar rahatlıkla karar alabileceksiniz aslında
en iyisi zaman istemek

bu kadar olur yanii
bende bu aralar senle aynı durumdayım canım
arkadaşım ve eşi sayesinde biri ile tanıştırıldım evlilik amaçlı bi görüşme yanii
20-25 gündür görüşüyoruz
herşey süper adam arıyo soruyo ilgileniyo yani açıkçası şu aşamadayken yapabilecek herşeyi yapıyoo
ama ben nedense hissiz ruhsuzum ona karşı yapılan herşey abartı gibi geliyo :1no2:
sanki görüşmek zorundaymışım gibi kasılıyorum
bazen diyorum daha ne yapması lazım manyakmısın sen diyorum kendi kendime ama yok işte kafamçokkarıştı
sanırım eski yaşadığım durumdan dolayı erkeklere güvenim sıfır ondan ısınamıyorum kimseye mafoldumben
çok ilginç bi bi hal yanii
canım sana tek tavsiyemm ona karşı duygularını iyice ölç biç
yok bu iş olmaz diyorsan daha fazla uzatma bitir gitsin
ama içinde bi kıpırtı varsa güzel yanlarını görmeye çalış ısınmaya başla
hakkında hayırlısı olsun şimdiden :teselli:

canım aynı hissediyorum seninle.ve bizi bu hale getiren birşeylerin zaten başından şartlı başlaması diye düşünüyorum.kendi kendine başlasada zaman içinde şekil alsa böyle olmayacak belki ama zaten baştan bu şekilde bütün heyecan alınmış oluyor ve zorunlu görüşme şeklini alıyor.benimde zaten şu anda fikrim erteleme ya da reddetme yönünde.hayırlısı olur umarım ikimizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…