Çıkmazdayız

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 2 senelik evliyiz 1 senedir korunmadık çocuğumuz olmadı eşimin psikolojik bi sorunundan dolayı bi kaç ay o şekilde geçti 1 sene içinde şimdi düzeldi eşim çok şükür 3 aydır gayet düzenliyiz eşimin ve benim tahlillerim çok iyi çıktı sadece prolaktin hormonu fazla çıktı ona da ilaç içecekmişim doktor dedi ki bi hsg çekelim onda da sıkıntı yoksa hemen aşılama sonra da tüp bebeğe gecelim dedi. Ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum aşılama bilmem ne hiç psikolojik olarak hazır değilim böle şeylere yapı olarak gergin korkak bi insanım yaşımız 28 maddi durumumuz çok iyi bi sorunumuz yok ama bilmiyorum birden aşılama diyince kendimi kötü hissettim tam bilemiyorum sebebini biraz daha beklesem mi acaba daha yeni düzenli ilişkiye başladık önceden 10 günde bir oluyordu ne yapacağımı şaşırdım umarım anlatabilmişimdir sıkıntımı

Asla tek doktorla yetinmeyin. Başka doktorlara da görünün. Buraya yazmistim. Bize de mutlaka tüp bebek dediler allahtan sonuçlar ini başka doktora da gösterdim. Uç ay sonra doğal yollarla hamile kaldim. Üstelik çok unlu bir hastane ve çok unlu bir doktordu. Eğer diğer doktorlar da tüp bebek onerirse gerçekten hazir olmayi bekleyin psikolojik acidan çünkü gerçekten zor bir sureç. Yaşiniz daha çok genç. Acele etmeyin. Ayrıca sadece uç aydir düzgün giden bir ilişki var anladigim kadariyla. Ben sizin yerinizde olsam önce evliligimin kesin olarak düzene girmesini beklerdim.

Her şeyiniz normalse neden aşılamadan,tüp bebekten bahsediliyor ki?

Herşey normalse bekleyin bir kaç ay daha ateş ölçme yöntemi ile yumurtlama takip edebilirsin...forumlarda konular var

baslıgı okuyunca baska birsey bekledim konuya bakıncada sanki kısırmıssınız gibi baslık atmıssınız. sükürki bir tedavi yönteminiz var . sakin olun biraz kafanızı toplayın öyle yola cıkın

Canim. Eger prolaktin hormonun yuksekse o hamile kalmana engel olabilir. Cunku sut hormonudur kendisi. Eskilerin sut korur dedigi aslinda emzirirken prolaktin hormonunun yuksek olmasindan kaynaklanir. O yuzden o ilaclarini mutlaka icmeni tavsiye ederim. Esinle aranizdaki iliski yeni duzeldiyse ilaclarin bitince ve hormon degerlerin dusunceye kadar bekle derim. Bu arada baska doktorlarlada gorusmelisin. Eger durumunuz iyiyse asilamayi es gecip direkt tup bebek deneyebilirsin. Yasin daha cok genc hiiccc uzulme eminim cok kiza zamanda cookk saglikli bebeklerin olacak.

Bir sure daha bekleyin duzenli iliskiye yeni baslamissiniz yasiniz da genc, bos yere o tedavi stresine girmyin

1 sene boyunca olmadığı içinmiş
Ne alaka canım benim iki buçuk yıl olmadı gittim herşey yolunda düzenli ilişki dedi ve de şimdi bir buçuk yaşında bir prenses annesiyim başka hekimlere de görünün derim ayrıca aşılama korkulacak bir şey degil arkadaşımdan biliyorum

Merhaba bir şeyi merak ettim memorial Hastanesi Ankara'daki mi acaba? Bence tüp bebek için acele etmeyin bana da aynı şeyleri söylemişlerdi ama bunlara hiç gerek kalmadan birkaç ilaç tedavisi ile hamile kaldım.İnşallah en hayırlı zamanda siz de evlat sahibi olursunuz.

birde devlet hastanesine görünün derim
özel hastanelere elini veren kolunu kaptırıyor maalesef

İlaç
tedavisi ne oluyo mesela

Ben de benzer şeyler düşünüyorum. Yaşın genç. Ilaç tedavini tamamla önce... Ayrıca konu ne olursa olsun birden fazla doktora danışmak gerekir.

bu kadar evham yapmayın ya. 1 sene zaman harcayın, korunmayın, olmuyorsa gidersiniz. 3 ay deneyip, 6 ay deneyip olmuyor diye niye kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz.

durun bir hele...

Canim ağlayacak ne var ki bunda ? Bence 1 2 ay daha deneyin ama kafandan atarak.bu düşünceyi. Olmadı bence hemen aşılama. Ne var ki bunda canım. Ağlama göz yaşını niye akitiyorsun ? Sakın ol lütfen

Benim prolaktinim 75 cikiyordu mr felan cekiliyordum. Hic korunmama ragmen hamile kalmamistim. 15 yasimdan bu yana prolaktin sorunum oldugu icin her zaman ictigim ilaclardan birtanesi aldim 2 ay kullandim hamile kaldim. O ilaci kullanmasam degil 1 yil 100 yil hamile kalamazdim:) eger tek sorun prolaktinse zamanla duzelicek durum. Bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…