Çıkmazdaym !

RenkliKalemler

Ah bu şarkıların gözü kör olsun!
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
34
7
86
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır sevgili olduğum bir erkek var . Arada ufak tefek tartışmalarımız oluyordu tabii . 2 kere de ayrılmıştık . Ama herşeye rağmen birbirimizi çok seviyorduk . Çoğu zamanda arkadaşlarımız aramızı yapardı . Hatta bir keresinde zor cesaret edipte sinemada elimi tutmuştu .
Ama bugün ben kız tavlicam diyor . Kızların yaşamak için yemeğe ihtiyacı varsa bizim de yaşamak için kız tavlamaya ihtiyacımız var . Onu sevdiğimden birşey söylemedim . Ama içimde bir sinir patlaması yaşıyordum . Hani sevenin gözü kör olur ya aynı o şekilde . Bende en sonunda ne yaparsan yap dedim . Fakat triplere girdim . O yüzden o da tamam kız mız tavlamıyorum . Ne halin varsa gör diyerek beni her konuştuğumda terslemeye başladı . '' Ne yapalım Ölelim mi yani ? '' '' Banane beni ilgilendirmiyorsun '' gibi .
Ve şimdi yeni konuştuk diyor ki '' Bir yanım seni seviyor fakat bir yanım senden gıcık alıyor '' .
Tamam . Sen karar ver karışmıyorum dedim . Ki demez olaydım direk lafı attı : '' Karışamassın zaten ''
Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ? Ayrılırsam ondan unutamam onu . Fakat beraber olursam söylediği sözlerden acı duyacağım . Ne Yapmalıyım lütfen yardım edin :85:

Son düzenleme:
Sana hic deger vermiyorki, yazdiklarina bakilirsada sevmiyor.
Bosver, zor olsada vazgec. Yoksa sabir derken seviyorum derken katlanacaksin fakat katlandigina degmeyecek.. seni sevseydi inciltmezdi, belkide seni kiskandirmak istemis de olabilir.. sen yanasma bosver. eger yanasirsa seni gercekten sevdigini ispatlasin..

bu ne ya..okurken okadar gıcık oldum ki sevgiline okkalı bi tokat atasım geldi...bence kendini bu kadar küçük düşürme...ne demek bi yanı seviomuşta bi yanı gıcık kapıomuşşmuşş... unutamam diye bişey yok...o seni hergün üzecene sen bir ay üzülürsün sonra unutursun merak etme...

bencede yaniiii

Kızların yaşamak için yemeğe ihtiyacı varsa bizim de yaşamak için kız tavlamaya ihtiyacımız var .

Bu ne demekmiş böyle. Aslanların hayatını anlatan belgeseller geldi aklıma.. bi temiz sopa çekeceksin buna aklı başına gelir ondan sonra... böyle saçma sapan şeyleri öğreniyor bu sabi sübyan oğlanlar..
Canım sende biraz gururlu olda bu kadar lafı kaldırma yani.. sen herşeyi sineye çektikçe onun seviyosuna iniyorsun ister istemez.

ayrılırsam onu unutamam diyorsun 3 ayda ne vazgeçilmez aşkmış
ozman onun tavladığı kızlarla tanışmaya hazır ol derim
bu kadar geniş bir adamla nasıl bir gelecek düşünüyorsun

onun seviyesine yazacaktım seviyosuna yazmışım sinirden.

herşeye rağmen birbirimizi çok seviyoruz yazmışsınız da sevme kısmı nerde ben göremedim

belli ki hiç değer vermiyo size ,insan sevgilisine ben kız tavlıcam der mi siz de buna sessiz kaldınız yani

sms2910un dediği gibi haketmiş okkalı bir tokadı

kaç yaşındasınız merak ettim? unutamam diye bişey var mı? 3 ay olmuş zaten 2 ayrılık yaşamışsınız bu zaman zarfında ,unutursunuz mutlaka merak etmeyin

cnm buradaki dertleri okumuyormusun?
sen en şanslılardansınki 3 ayda gördün görecegini..insanlar yıllarını veriyo nişanlanıyo ve neler neler yaşayıpta yıllarını geri getiremiyo....
sen çabuk atlatırsın.
unutamam demekte haklısın çünkü bidaha hiçbir sevgilin sana kız tavlamaya gidicem demiycek

evet 3 ay cok kisa birbirimizi cok seviyoruz diyebilmek icin..

burdaki arkadaaslar cok hakli.. bence basini kaldir ve iyice bak

Konu sahibi nereye gittii????? acabbaa???

Son düzenleme:
Şaka gibisin sevgnin gözü kördür evet ama o laf emin ol boyle durumlar için söylenmemştr aldatlmayı kabul ediosan dvam et taki o sendn ayrılana kadar

Başlığı görünce "çıkmaz"dasınız sandım...

Daha ilkokulda sevgili bulan kızlar erkek arkadaşın varlığını öyle elzemmiş gibi empoze ediyorlar ki örnekte de görüldüğü gibi hiç saymayan, sevmeyen bir adam için bile "Unutamam" deniyor... Neden, herkesin arayan soran sevgilisi var, ayrılan kahroluyor üzülüyor, demek ki bu kadar kötü bir şey hayatınızda biri olmaması, eyvah...

Bu kısıtlı zamanda kavgalar olmuş... "Sen ceptesin, ben avlanmaya devam edeceğim" demiş... Siz de gayet iyi biliyorsunuz ki sizi seviyor olsaydı başkasına bakmazdı ama onunla o kadar yüzgöz olmuşsunuz ve size karşı saygı başta olmak üzere hiçbir duygusu yok ki direkt başka kızları da idare edeceğini söylüyor...

Kırmızıyla alıntıladığım yere dikkat...

"3 aydır sevgili olduğum bir erkek"... Gerçekten seviyor olsanız böyle ifade etmezdiniz inanın... "Ayrılırsam unutamam onu" deyişiniz de bundan... Sizinki sevgi falan değil alışkanlık, ilgi görme isteği... Gelin görün ki sizinkinde ilgi o kadar bol ki hem size hem de diğer kızlara yetiyor maşallah... Bir yandan da "Beni ilgilendirmiyorsun" diyecek kadar açık ifade ediyor kendini... İlgisi bir size yetmiyor demek... Siz "Benim de bir sevgilim var, benimle de ilgileniyorlar" demek için şunun varlığına katlanın, sonra adam "Banane senden!" desin... Şu halde "unutulmaz" diye ifade ettiğiniz nedir tam olarak?

Başka kızları da tavlayacağını söylemesi mi?

"Beni ilgilendirmiyorsun, sana gıcık oluyorum, bana karışamazsın" demesi mi?

Bir de "2 kere ayrıldık ama her şeye rağmen birbirimizi çok seviyorduk" demişsiniz... Onun sevdiği kısımdan neden hiç bahsetmediniz? Sakın siz 2 kişilik sevmiş olmayasınız?

haklısın valla
keşke herkes böle bi çıkmaza girsede hemen çıkıverse çinden pehhhhhhhhhhhhhhhhh

yorum yapan arkadaşlara katılıyorum..gerçekten seven hiç bir erkek sevdiği birine ben kız tavlayacağım demez..o kişi bence senide tavlayacağı kızlar gibi gördüğü için sana o kadar rahat davranabiliyo..hiç takmaya bile değmeyecek birisi bence o seni umursamıyosa sen hiç umursama..daha yaşın genç sana değer verecek seni gerçekten sevecek birisi mutlaka çıkacaktır karşına..şimdi unutamam diye düşünüyorsun ama inan zamanla unutulmayacak hiç bişey yok..ilerde bu muamelelerine katlandığın için kendine kızacaksın o yüzden şimdiden sen o kişiyi hem hayatından hemde kafandan sil at en güzeli..

birde yasin 18 yani benim icin hala cocukluk donemlerindesin.. biran once olgunlasmaya bak yoksa cok erkek unutulmazin olur..

düşünecek bişi yok güzelim koyver gitsin beeeee. keşke 18 yaşında olsamda böle miniminnacık bi derdim olsaydı tadını çıkara çıkara ayrılırdım ondan, hatta süründüre süründüre

Çok haklısınız . Kendimi ezdirmeyeceğim buarada yaşım 18 . Çok teşekkür ederim :)

ah be güzelim çok küçüksün daha ne acılar unutuluyo bu hayatta ,kimseye gereğinden fazla değer verme ,ezdirme kendini

hele bu erkek arkadaşım dediğini kişiyi hayatından çıkar gitsin ,değmez hiçbişeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…