Başlığı görünce "çıkmaz"dasınız sandım...
Daha ilkokulda sevgili bulan kızlar erkek arkadaşın varlığını öyle elzemmiş gibi empoze ediyorlar ki örnekte de görüldüğü gibi hiç saymayan, sevmeyen bir adam için bile "Unutamam" deniyor... Neden, herkesin arayan soran sevgilisi var, ayrılan kahroluyor üzülüyor, demek ki bu kadar kötü bir şey hayatınızda biri olmaması, eyvah...
Bu kısıtlı zamanda kavgalar olmuş... "Sen ceptesin, ben avlanmaya devam edeceğim" demiş... Siz de gayet iyi biliyorsunuz ki sizi seviyor olsaydı başkasına bakmazdı ama onunla o kadar yüzgöz olmuşsunuz ve size karşı saygı başta olmak üzere hiçbir duygusu yok ki direkt başka kızları da idare edeceğini söylüyor...
Kırmızıyla alıntıladığım yere dikkat...
"3 aydır sevgili olduğum bir erkek"... Gerçekten seviyor olsanız böyle ifade etmezdiniz inanın... "Ayrılırsam unutamam onu" deyişiniz de bundan... Sizinki sevgi falan değil alışkanlık, ilgi görme isteği... Gelin görün ki sizinkinde ilgi o kadar bol ki hem size hem de diğer kızlara yetiyor maşallah... Bir yandan da "Beni ilgilendirmiyorsun" diyecek kadar açık ifade ediyor kendini... İlgisi bir size yetmiyor demek... Siz "Benim de bir sevgilim var, benimle de ilgileniyorlar" demek için şunun varlığına katlanın, sonra adam "Banane senden!" desin... Şu halde "unutulmaz" diye ifade ettiğiniz nedir tam olarak?
Başka kızları da tavlayacağını söylemesi mi?
"Beni ilgilendirmiyorsun, sana gıcık oluyorum, bana karışamazsın" demesi mi?
Bir de "2 kere ayrıldık ama her şeye rağmen birbirimizi çok seviyorduk" demişsiniz... Onun sevdiği kısımdan neden hiç bahsetmediniz? Sakın siz 2 kişilik sevmiş olmayasınız?