tecrübeliiym cnm iş imkanım var ama ben işimi deli gibi seviyordum pişmanm onun yüzünden bu hale geldiğime sanırım hırsta var ondan dönemk isityorumSiz isinizi neden biraktiniz, bu hkayede bir tek bunu anlayamadim ben.
Mutlaka bir is bulun, bu isyeriniz olmasa bile.
ne deseniz haklısınız hiç evladımı geleceğini düşünmedem gözüm görmüyordu..birde ailemde onu istemiyrdu biz aynı memleketli olmamıza rağmen biz göçmen o romandı ama benm için önemli değildi ailemi bile onun için delirmişim resmenPes dogrusu, sizin bi evladiniz var ona karsi olan sorumluluklariniz var bunun farkindamisiniz, zaten belli olmayan bi iliskide bide onun icin isinizi falan birakmissiniz...vallah diyecek bisey bulamiyorum, insanin gözü bukadar mi körlesir, hic mi evladinizi düsünmediniz? Adam gönlünü eglendirmis simdide el degmemis bi kizla evleniyordur, ve siz bukadar yasamissiniz yani evlilik bosanma üstüne annesiniz ve göz göre göre bunlari yasiyorsunuz....iliski yasayin bisey diyememde isinizi gücünüzü niye birakiyorsunuz anlamis degilim...
Söylemeden gecemiycem, evlenecigini bildiginiz halde ,biyandan görmektende mutlu olacam gibi bisey yazmissiniz, aman haaaa cok tehlikeli düsünceler bunlar...
Biraz gec olsada farkina varmaniz iyi bi isaret, kendinize yeni bi yol cizin, onu tamamen cikartin hayatinzdan yeni bi is bulun ve hayata geri dönün...ne deseniz haklısınız hiç evladımı geleceğini düşünmedem gözüm görmüyordu..birde ailemde onu istemiyrdu biz aynı memleketli olmamıza rağmen biz göçmen o romandı ama benm için önemli değildi ailemi bile onun için delirmişim resmen(
hayatını seninle paylaşmayan adamın sözüyle işini bırakabiliyorsan kusura bakma kendi kararlarını kendin veremediğine göre..üzülürüm evladını kimlere emanet edebileceğini düşündükçe.merhaba arkadaşlar ilk öncelikle 3 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var 5 yaşında bunu belirtiyim..güzel bir işim vardı ve müdürlüğe yükselmiştim aynı firmadan başka magazadan biriyle tanıştım başlarda istemedim hiçte sevmedim benden 5 yaş küçüktü falan ama zaman içinde çok sevdim deli gibi aşık oldum yakışıklı ilgili tabi.gel zaman git zaman bu ayrılmal istedi ailesi beni istemazmiş ayrıldık tabi ben işi gücü saldım ki çok başarılıyken tam kabulendm derken tekrar barışmak istedi yalvardı bende cok seviyorum kabul ettim o aradada sen cok yoruluyon sana kıyamıyorum üsütne geliyorlar diyor bende işimi bıraktım istifa ettim ertesi gün bu benden tekrar ayrıldı yapamıcaz diye ve tabi ben perişan hallerde şimdi biri var ve evlencekmişler kesin tabi ben duydukca deliriyom onun için hayatımı mahvettm iş güç herşeyimi mahvetti nasıl unutucam bilmiyorum acı cekiyorum suan issizim ailevin nedenlerden eski işine gel dyorlar ama onunla yine görme imkanı hem beni mutlu ediyor hem iyice çığırdan cıkıcam diyorum siz olsanız tekrar dönermiydiniz yoksa başka işmi tabi o arada kaç magazada duyuldu herkes biliyor ilişkimizi onun için yaptıklarım ettiklerim emek vererek geldiğim yeri mahvettim zamanla unutrmuyum cok acı cekiyorum((
insan kendine geldikçe daha cok acı çekiyor.iş konusundada sanırım başka bir iş bulmam gerek hatta var sanırım oraya gidicem yaklaştıkca tehlike arz ede bilirimmBiraz gec olsada farkina varmaniz iyi bi isaret, kendinize yeni bi yol cizin, onu tamamen cikartin hayatinzdan yeni bi is bulun ve hayata geri dönün...
o şekilde dicem cnm zaten 3 ay olcak..bu arada benm calısmama sebebim babam çok ağır amiliyat geciirdi kızıma annem bakıyor ondan calısamasım biryere girdim cıktım bu 3 ay içersnde
merhaba arkadaşlar ilk öncelikle 3 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var 5 yaşında bunu belirtiyim..güzel bir işim vardı ve müdürlüğe yükselmiştim aynı firmadan başka magazadan biriyle tanıştım başlarda istemedim hiçte sevmedim benden 5 yaş küçüktü falan ama zaman içinde çok sevdim deli gibi aşık oldum yakışıklı ilgili tabi.gel zaman git zaman bu ayrılmal istedi ailesi beni istemazmiş ayrıldık tabi ben işi gücü saldım ki çok başarılıyken tam kabulendm derken tekrar barışmak istedi yalvardı bende cok seviyorum kabul ettim o aradada sen cok yoruluyon sana kıyamıyorum üsütne geliyorlar diyor bende işimi bıraktım istifa ettim ertesi gün bu benden tekrar ayrıldı yapamıcaz diye ve tabi ben perişan hallerde şimdi biri var ve evlencekmişler kesin tabi ben duydukca deliriyom onun için hayatımı mahvettm iş güç herşeyimi mahvetti nasıl unutucam bilmiyorum acı cekiyorum suan issizim ailevin nedenlerden eski işine gel dyorlar ama onunla yine görme imkanı hem beni mutlu ediyor hem iyice çığırdan cıkıcam diyorum siz olsanız tekrar dönermiydiniz yoksa başka işmi tabi o arada kaç magazada duyuldu herkes biliyor ilişkimizi onun için yaptıklarım ettiklerim emek vererek geldiğim yeri mahvettim zamanla unutrmuyum cok acı cekiyorum((
sagol canımevet herkes babama baglıyor babamda bugün 2 ay sonnda cıkıcak rabbime şükür hastehaneden..bundan sonra kiseyi istemiyorum hayatıma kızım ailem ve işim olcak cok acı bir ders oldu bana ama iyi oldu aban hak ettim bennAnladım. Çok geçmiş olsun babanıza. Umarım şu anda sağlık durumu daha iyidir. Hastalığa sevinilmez ancak sizin açınızdan hafifletici sebep oluşturmuş. Kimse işten ayrılma nedeninizi o beyefendiye bağlayamaz dolayısıyla.
Umarım en kısa zamanda eski işinize ; eski mevkiniz ve gelir düzeyinizle dönersiniz.
Yaşadıklarınızı acı bir ders olarak kenara koyun , bundan sonrasında önceliğiniz kendiniz , kızınız ve aileniz olsun. Geleceğinizi ve yaşamınızı kökten değiştirecek adımlar atarken 40 kere düşünün
baska bi yerde calisma imkanin yokmumerhaba arkadaşlar ilk öncelikle 3 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var 5 yaşında bunu belirtiyim..güzel bir işim vardı ve müdürlüğe yükselmiştim aynı firmadan başka magazadan biriyle tanıştım başlarda istemedim hiçte sevmedim benden 5 yaş küçüktü falan ama zaman içinde çok sevdim deli gibi aşık oldum yakışıklı ilgili tabi.gel zaman git zaman bu ayrılmal istedi ailesi beni istemazmiş ayrıldık tabi ben işi gücü saldım ki çok başarılıyken tam kabulendm derken tekrar barışmak istedi yalvardı bende cok seviyorum kabul ettim o aradada sen cok yoruluyon sana kıyamıyorum üsütne geliyorlar diyor bende işimi bıraktım istifa ettim ertesi gün bu benden tekrar ayrıldı yapamıcaz diye ve tabi ben perişan hallerde şimdi biri var ve evlencekmişler kesin tabi ben duydukca deliriyom onun için hayatımı mahvettm iş güç herşeyimi mahvetti nasıl unutucam bilmiyorum acı cekiyorum suan issizim ailevin nedenlerden eski işine gel dyorlar ama onunla yine görme imkanı hem beni mutlu ediyor hem iyice çığırdan cıkıcam diyorum siz olsanız tekrar dönermiydiniz yoksa başka işmi tabi o arada kaç magazada duyuldu herkes biliyor ilişkimizi onun için yaptıklarım ettiklerim emek vererek geldiğim yeri mahvettim zamanla unutrmuyum cok acı cekiyorum((
evet gercekten herkese ibret olsun arkadasın dediği gibi.bütün sucçluda benm kabul ediyorum ve daha cok acı cekiyorum yaptıklarımı hatırladıkca daha anlatsam roman olur( cevaplarınız için sağolunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?