cıkmazlardayım.yardım lütfen

Siz isinizi neden biraktiniz, bu hkayede bir tek bunu anlayamadim ben.
Mutlaka bir is bulun, bu isyeriniz olmasa bile.
tecrübeliiym cnm iş imkanım var ama ben işimi deli gibi seviyordum pişmanm onun yüzünden bu hale geldiğime sanırım hırsta var ondan dönemk isityorum

Pes dogrusu, sizin bi evladiniz var ona karsi olan sorumluluklariniz var bunun farkindamisiniz, zaten belli olmayan bi iliskide bide onun icin isinizi falan birakmissiniz...vallah diyecek bisey bulamiyorum, insanin gözü bukadar mi körlesir, hic mi evladinizi düsünmediniz? Adam gönlünü eglendirmis simdide el degmemis bi kizla evleniyordur, ve siz bukadar yasamissiniz yani evlilik bosanma üstüne annesiniz ve göz göre göre bunlari yasiyorsunuz....iliski yasayin bisey diyememde isinizi gücünüzü niye birakiyorsunuz anlamis degilim...
Söylemeden gecemiycem, evlenecigini bildiginiz halde ,biyandan görmektende mutlu olacam gibi bisey yazmissiniz, aman haaaa cok tehlikeli düsünceler bunlar...

ne deseniz haklısınız hiç evladımı geleceğini düşünmedem gözüm görmüyordu..birde ailemde onu istemiyrdu biz aynı memleketli olmamıza rağmen biz göçmen o romandı ama benm için önemli değildi ailemi bile onun için delirmişim resmen (

Biraz gec olsada farkina varmaniz iyi bi isaret, kendinize yeni bi yol cizin, onu tamamen cikartin hayatinzdan yeni bi is bulun ve hayata geri dönün...

hayatını seninle paylaşmayan adamın sözüyle işini bırakabiliyorsan kusura bakma kendi kararlarını kendin veremediğine göre..üzülürüm evladını kimlere emanet edebileceğini düşündükçe.

Biraz gec olsada farkina varmaniz iyi bi isaret, kendinize yeni bi yol cizin, onu tamamen cikartin hayatinzdan yeni bi is bulun ve hayata geri dönün...
insan kendine geldikçe daha cok acı çekiyor.iş konusundada sanırım başka bir iş bulmam gerek hatta var sanırım oraya gidicem yaklaştıkca tehlike arz ede bilirimm

o şekilde dicem cnm zaten 3 ay olcak..bu arada benm calısmama sebebim babam çok ağır amiliyat geciirdi kızıma annem bakıyor ondan calısamasım biryere girdim cıktım bu 3 ay içersnde

Anladım. Çok geçmiş olsun babanıza. Umarım şu anda sağlık durumu daha iyidir. Hastalığa sevinilmez ancak sizin açınızdan hafifletici sebep oluşturmuş. Kimse işten ayrılma nedeninizi o beyefendiye bağlayamaz dolayısıyla.

Umarım en kısa zamanda eski işinize ; eski mevkiniz ve gelir düzeyinizle dönersiniz.

Yaşadıklarınızı acı bir ders olarak kenara koyun , bundan sonrasında önceliğiniz kendiniz , kızınız ve aileniz olsun. Geleceğinizi ve yaşamınızı kökten değiştirecek adımlar atarken 40 kere düşünün

sagol canımevet herkes babama baglıyor babamda bugün 2 ay sonnda cıkıcak rabbime şükür hastehaneden..bundan sonra kiseyi istemiyorum hayatıma kızım ailem ve işim olcak cok acı bir ders oldu bana ama iyi oldu aban hak ettim benn (

aşk insanın gözünü kör kulağını sağır edermiş ve ne denileni duyar nede görürmüş gözü... sizinki de böyle bir şey olmuş fakat keşke gözünüz bir kere yavrunuzu görseydi de işinizi bırakmasaydınız..
olan olmuş yapacağınız eski iş yerine başlamayın derim. başka bir işe başlayıp yeni bir sayfa açarak hayatınıza devam edin..

eski işime geri dönemedim ve haftaya nışanı var okadar kötüyümki yasamak bile istemiyom

5 yasinda kizi olup evliligini bitirmis bi kadina gore cok toy hareketler bunlar ve igrenc buyuk konusmayayimda iyiki benim annem boyle olmamis olmasinda bu saayten sonra isiyle eviyle mesgul 2 kurus para kazanmaya ugrasan fedakar annem benim

baska bi yerde calisma imkanin yokmu

eski işinize dönmeyin, başka bir iş bulmaya çalışın. hiçbir yer bırakdığınız gibi kalmıyor malesef ki.
yalnız eski sevgili çok kurnazmış, sizi işinizden uzaklaştırıp, kendi rahat etmiş. bence herşeyi planlı yapmış, bu kadar kısa sürede nişan, eğer aynı yerde çalışsaydınız bu kadar rahat edemeyecekti ki, nişanlı arıza çıkarırdı.

Kiz evladi olan biri icin fazla cesursunuz. Elin adami icin istifa mi edilir?

Ben de pes diyorum. Sanki başından evlilik geçmiş, evladının sorumluğunu almış bir anne gibi değil de, aklı bi karış havada yeni yetme kızlar gibi davranmışsınız.
Dönebiliyorsanız eski işinize dönün tabii ki. Sizin bakmanız gereken bir çocuğunuz var değil mi? Aşk acısından önce çocuğunuzun geçimini düşünün. Gurur yapıp iş reddetme lüksünüz olmadığını düşünüyorum. Kızınız için üzüldüm. Neyse ki bunları anlayacak yaşta değilmiş. Yaptığınız şeyler çocuğunuz için çok güven kırıcı. Demek bi adamın peşine herşeyi, evladını bile unutacak bir insansınız. Bence kendinize gelin ve önceliklerinizi unutmayın.

Aşk için bu kadarda sacmalanmaz ama geri dön işine o itede yüz verme evladin icin cabala ben annelerin bu kadar kolay dağıtmaya hakları olmadigini dusunenlerdenim

evet gercekten herkese ibret olsun arkadasın dediği gibi.bütün sucçluda benm kabul ediyorum ve daha cok acı cekiyorum yaptıklarımı hatırladıkca daha anlatsam roman olur ( cevaplarınız için sağolunn

Cok üzüldüm canim benim. Allah o pisligin cezasini versin. Yaslariniz kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…