Çıkmazlardayım..

Burada herkese boşan demem ama sana diyeceğim çocuk için filan savaşma boşuna olur bence. Çünkü adama baktığında içinde sevgi yokki . Çocuk yaparsan çocuk sana bela olucak bence
Beni en cok korkutan durum bu aslinda. Yuvami birakip gitmeyi yoksa asla istemiyordum. Ama oyle bir hal aldi ki birbirimizle hic konusmuyoruz.. Ustelik bugun anneme gidecegim dedim git tamam dedi acikcasi geri donmeyi hic ama hic istemiyorum.Annem ise hep olumlu yorumlar yapiyor , aman kizim sinirle karar verme aman kizim soyle boyle.. Anlatamadigim o kadar cok sey varki

Çalışıyor muydunuz

Aynı Can'ım bende de aynı.Birçok kişide de vardır bu durum.eski kafalı oldukları için çocuk oldu mu oğulları elden gidecek sanıyorlar ama böyle yapa yapa eşim de soğudu ailesinden daha da düştü üzerime.Kendilerine yapıyorlar ne yapıyorlarsa.

Aslinda ailemden son dercee beklentisi olan bir insandi. Misal olarak ya herkesin babasi kizina araba aliyor seninki neden almiyor ?

Abinlerin cocuhu oldu ya gelin sana nasil nisbet yapiyor , farkinda misin ?
vs vs vs gibi seyler..
Oooo seviye çok ayak altı. Seni tüketir bu. Ama şuraya yazıyorum. Geri adım atacak.

Oooo seviye çok ayak altı. Seni tüketir bu. Ama şuraya yazıyorum. Geri adım atacak.
Ve en cok beni aglatan sey babam bunlarin hepsini biliyordu hani 13 gun aramadigini aramizdaki sorunu vs. Gidip esime tshrt aldi ve aynen sunu soyledi " oglum seneye ki tatilde giyersin sanada cok yakisir bu renk" bu sahneyi gormemle uzuntum ofkeye donustu..

Eşiniz hala çocuk malesef bunca zamanda da değişmediğine göre değişmez aile babası olacak yapıda bir insan değil daha fazla üzülürdünüz belki de hayırlısı böyleymiş...

o sana burnunu sürtüp döner bu laflari tavirlari kimse çekmez sorun kendinde teselli ediceğine aklınca seni cezalandırıyor aç davani ailen de yanindaymis tekrar calismaya başla

Görünüşte çok modernler ama:)

Eşiniz hala çocuk malesef bunca zamanda da değişmediğine göre değişmez aile babası olacak yapıda bir insan değil daha fazla üzülürdünüz belki de hayırlısı böyleymiş...
Bunca cabalarima ragmen olmamasini ben buna bagliyorum.. Esim ailesinin yzuunden hala cocuk gibi davraniyor. Ne zaman dara dussek agliyor zirliyor. Ben inanin ondan her zaman daha metanetli davrandim.. Ama buraya kadarmis

Bu insanlar çok tehlikeli geldi bana, benim hiç canlı spermim yokmuş o düşükleri kimden yaptın bile derler diye korktum ben. yaşınız gençmiş, çocuk olmaması da şu durumda en büyük şansınız. iyi düşünüp doğru karar verin. Eğer sizi seven değer veren bir adam olsaydı evliliğe her türlü devam edilirdi sonuçta çocuk şart değil. Ama zaten mevcut durumda memnuniyetsiz size saygı duymayan bir adam var. ve mevcut durumu onu daha da hırslandırıp mutsuz hale getirecek. işler daha kötüye gitmeden aileniz de ne güzel arkanızdaymış kendi yolunuza bakın derim..

Böyle bir adamdan bebek sahibi olmak istediginize yeterince emin miydiniz? Esinizin ruh hali de hastalıklı. Tıpkı annesi gibi..
Ailenizin destekciniz olması cok büyük bir nimet. Aileniz arkanızda olduktan sonra hicbir seyden korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…