çıkmazlardayım

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
bütün kadınlar böylemidir yada benmi böyleyim bilmiyorum. eşimin beni bir hizmetçi gibi görmesi kardeşlerini eve getirip onlara hizmet ettirmesi kendisinden ihtiyacım olan parayı kendisnde olduğu halde yalvarmam rağmen vermemesi kardeşi istediğinde ikilemeden vermesi ve bana göz göre göre haksızlık yapmasını bildiğim ve gördüğüm halde neden hala bu insana katlanıyorum bilmiyorum neden arkamı dönüp gidemiyorum akıla ihtiyacım var ne yapayım ne edeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüldüm gercekten canim
esinle hic bu konu hakkinda konustunuzmu?

öncelikle esinle bence konusmalisin,belki seni anlar düzelir...

ayyy bu erkeklerde ağızlarına dolamışlar paranoyak lafını . normal bir insan evlenince mi paranoyak oluyor yani? Paranoyaksan onun sayesindedir :) Bu erkeklerin biraz daha yaratıcı olması en büyük beklentim.

Evet hastasın sen,paranoyaksın sen.Bunlar kurtuluş yolları.Halbuki çoğu kadın etrafındaki insanlar tarafından mülayim olarak tanınırken eşlerine karşı canavar oluyorlar.Neden acaba?Bunda eşlerin hiç mi suçu yok???

neden hemen ayrılıp gideceksin ki. önce bir dene, eşine evde olduğu zamanlarda yardımcı olmasını söyle. misafir gelince eşini de kaldır beraber ağırlayın. bunlara zorlaman lazım. çalışmıyorsan da köle değilsin. ama kimse de rahatından kolayca taviz vermez. önce taviz vermeyi öğretmen lazım eşine. yapmıyorsa o zaman düşün boşanmayı.

Yok valla,
benım esımın kardeslerı de bır sure bızde kaldılar.
Hepımız calısıyorduk ama, onlar aksam uzanıp hızmetı benden beklıyorlardı.
Bende esıme bundan duydugum rahatsızlıgı anlattım.
Daha sonra esım onları ne zaman otururken,
benı de ıs yaparken gorduyse sert bır sekılde ıkaz ettı onları
Esım de evlendıgımız ılk aylar kardeslerıne bır seyler alır,
kımı zaman bana almazdı.
Bundan duydugum rahatsızlıgı da ıfade ettım, en sert bıcımde.
Artık bunu da yapmıyor.
Son olarak bana da tum aılesı cok haksızlık yaptı.
En sonunda yasadıgımız olayların gergınlıgı ıle esımle ayrılma noktasına geldık.
Ne oldu esımın annesı, yalvardı 'bıtırme kızım' dıye.

Bır kac gundur zorlu bır surecten gecıyorum.
Cok uzuldum, yıprandım.
Ama bugun degdı dıyorum!
Herkes haddını bılecek.
Ben kardeslerıne hızmet etmek ıcın yetıstırılmedım.
Ya da benım ıhtıyacım dururken kardesıne alamaz.
Bana goz gore gore haksızlık yapılamaz!
Bunu babam dahı olsa kabul etmem!

Ne kadar suredır evlısınız bılemem ama,
ben 16 ayda degıstım.
Bıttı!
Artık esımın aılesıne karsı ıyı nıyetlı olmayacagım.

neden kendinizi hizmetçi yerine koyduruyosunuz bence biraz tavrınızı koyun.kimse kimsenin hizmetcisi değildir olmamalıda

evet demenin sınırı yoktur evet dedikçe daha fazlası başına gelir.en kısa zamanda hayırlara başlaman lazım.i

en başta hoşgörülü olarak , bir istediğini ikiletmeyerek , o mutlu olsun diye sürekli çabalayarak yapıyoruz..
ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten ,
isteklerinin ardı arkası kesilmiyor.
erkekler bencil ve nankör kardeş.

kardeşleri gökten zembille inmiş biz ler ise yerin dibinden çıkmışızki
yine bizleri yerin dibine sokmaya çalışıyorlar..

para konularında haklısın evet ama yani şöyle bi durum var her kadın evine gelen misafir kim olursa olsun hizmetini yapar. yani misafir yanında sen otur karıcım çayı ben demlerim diyen koca varsa bi tane alayım :)
şaka bi yana bunu görev olarak görmeyin. bu böyle gelmiş böyle gider. ha şu var ki tabiki evde bi yardımlaşma olmalı ama düşünsenize bi misafirliğe gidiyosunuz ve kadın oturuyor adam hizmet ediyor. hepimiz yadırgamazmıyız biraz.

kardeşleri gökten zembille inmiş biz ler ise yerin dibinden çıkmışızki
yine bizleri yerin dibine sokmaya çalışıyorlar..

inanın muhalif olmak için söylemiyorum ama kardeşi yani. empati yapalım. kardeşimize biz el uzatmak için bazen eşimizle ters düşmüyormuyuz ?????? sengözlerimebaksanab

benim taktığımda neden para için sizi yalvartıyorda,onlara,size nispet yapar gibi para veriyor.ben buna taktım

benim eşimde işine gelemyen bişey olunca gastasın sen ya diyo hemen

.................................................................................
,.................................................,....,,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
bence eşiniz kardeşlerine anne babalık yapmaya başlamış. yani okuyolar aman bişeyleri eksik olmasın vs. tarzında. sizinde durumu anlayacağınızı düşünerek bu şekilde davranıyo zannedersem. hani onlar bize emanet gibi. bence tatlı dille eşinizle konuşmayı deneyin. bak hayatım anlıyorum seni ama bende şu şu sebeplerden dolayı rahatsız oluyorum. terazinin bi tarafı ağır basıyo bu durumu eşitlememiz lazım gibi. onlar senin kardeşlerin bizde senin aileniz bizi de ihmal etme bizimde isteklerimiz olduğunu hatırla gibi. ama kesinlikle işte sen böylesin kardeşlerine şunu şunu yapıyosun da bizi hiç görmüyosun falan diye konuşmalar yapmayın. bi arkadaşın dediği gibi ew işleri vs konularda kadınların kaderi bu. sürekli sizdeler yardımcı olmaya çalışmaları lazım ama bilemiyorum o konuda haksızlık ediyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…