çıkmazlardayım

ayyy yokkk ya cok sükür esim benim cok büyük bir destekcimdir ki hatta o kendi ailesinden bana bír haksizlik yapildigi zaman ya kendisi cok sert bir bicimde uyarir yada bana " duygu karsiligini versene, verki birdaha ayni sözleri diyemesinler" diye kendisi destek olur. ama tabi ben yine saygimdan ödün vermem, aman kimse kirilmasin ,aman kimse üzülmesin sesimi cikaramam! aslinda gercektende karsiligini vermek gerekiyormus cünkü mayalari onu götürüyor ... bir kez öyle yaptim ama kirmadan ama igneleyerek bi karsilik verdim o gün bu gün o konu hakkinda yorum yapmiyor! yani anacim onlar hangi dilden anliyorlarsa sende o dilden konuscaksin! TEK CÖZÜM BU1

dün doğum günümdü beyfendi tenezzül edip kutlamadı bile bugün sabah konuştm dedim böyle bölyle neymiş ben kendime internetten onun adına hediye alacakmışım böyle bişey varmı ya

dün doğum günümdü beyfendi tenezzül edip kutlamadı bile bugün sabah konuştm dedim böyle bölyle neymiş ben kendime internetten onun adına hediye alacakmışım böyle bişey varmı ya

olabilir neden olmasın. doğum günlerini bu kadar da abartmayalm. eşim beni özel günlerde yemeğe götürür. ve hediyeni sen seç der. mağazadan yada kuyumcudan. hiç kafasına göre birşey alamaz. almasında zaten içime sinmesse o da bende üzülürüz. yaşadığınız diğer problemleri çözün gerisi gelir.

ayrıca konunuzun içeriğini silmişsiniz. bu yasaktır. biliginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…