çıkmazlardayım

bu tür kozalakların hepsini tıkacan bi adaya yaşasınlar bi başlarına. Deli oluyorum böyle konuları okuyunca sonra gidip kendi kozalağıma çatıyorum garibim neye uğradığını şaşırıyor :)

Yaşadığınız şeyleri bütün kadınlar yaşamıyor ama "şunlara şunlara rağmen seviyorum ya da ayrılamıyorum" lafını kullanan çok kadın var.
Herkesin yaşantısı farklı olsa dahep çok kadın ayrılık konusunda zayıf ama aşk konusunda güçlü.
Napalım biz de böyle sevgi delisi mahluklarız.
Sevilmesek ya da hakkettiğimiz değeri göremesek de sevmeye, fedakarlığa devam edebiliyoruz.

keşke elimizde sihirli bir değnek olsa kafalarına kafalarına vurup değiştirsek böyle kocaları, böyle kocaların düşüncesiz kardeşlerini ablalarını, patavatsiz sinir bozucu annelerini............ klava:

benim eşim bazen yapar onu şuan işleri çok yoğun olduğu için yapamıyor.
Ona sorumluluklar vermelisiniz küçük küçük sonra büyüterek örneğin kahvaltı hazırladıysanız çayı getirirmisin hayatım gibi ben baştan beri temizlik yaptığım zaman ondan da bişeyler isterdim mesela sen camları sil hayatım balkonun camları yüksek olduğundan ona derdim bende içeriyi silim süpürim derdim ve hiç itiraz etmez yapar maşallah diyeyim de annesinin evinde yapmıyordu ne yalan söylim hayat müşterek

butun kadinlar boyle degil canim, olurmu hic??
sende tavrini goster, neden musade ediyorsunki? o senin hayat arkadasin, kocan oldugunu unutmusmu?? hayret valla, tmm kardeslerine para verecek, yada biseyler alacaktir, fakat seni ihmal etmeden tabi!! onun davranislari seni kirmamali...
kendini goster bacim

iskence gibi resmen ya
hele para konusuna cok kizdim sizin tum ihtiyaclarinizi karsilamak zorunda ..
kesinlikle sizi ezmelerine izin vermeyin 3 yildir zaten yeterince vermissiniz ..

Sence niye ayrılamıyorsun peki? Derinlerdeki düşüncelerini bir çıkar ortaya madem ayrılmak geliyor içinden.

bnm kide bişiyi sorsam heme nderki amma takıntılısın sen ya derim susuyom konuşulmuyo böyle zamanda senle susmak daha iyi kendi kendime konuşurum sana lafımı yormam diyom

belkide en baştan yapmam gerekiyodu bütün bunları bu satten sonra yapsam işe yararmı bilmiyorum

bu mantıklı bir milim ilerleyemezsiniz..
gidemiyorum,bırakamıyorum,yapamıyorum,olmuyor vs vs.
sürüp gider.. değil 3 yıl sizi bu şekilde bekleyen bir 30 yıl daha var bu kafayla giderseniz.

tavrını koymakta geç bile kalmışsın derim hem ne misafiri sen onların evine gitsen seni nasıl ağırlıyacaklar merak ettim
lmaz:

hadlerini bildirmediğin sürece bu böyle gider..fazla yüz vermişsin fazla alttan almışsın gibi geliyor bana..konuştuysan bile gereğince hakettiği gibi konuşmadın heralde...
sizde kalıyolarsa onlarda beraber yaşamanın getirdiği sorumlulukları yerine getirecek...
eşinin sana harçlık vermemesi onlarla birlikte filmler izleyip gezmelere gitmesi ve sni kimsenin davet etmemesi çok saçma...
bence otur bir düşün...sen başta kendine değer vermiyorsun..
artık isyan bayraklarını çekmenin zamanı gelmişte geçiyor bile...

ya kesip atacaksın yada çok ciddi bir şekilde karşına alıp konuşacaksın...
çok sinir oldum kocana..

Evet bazı tipler hanım hanımcık eşim var demezler.
Sesini çıkarmadıkça ezilmeye müsait görürler.
Neden yalvarıyorsunuz?
İsteklerinizde kararlı olduğunuzu gösterin ve asla taviz vermeyin.
Bu saatten sonra diye bir şey yok.
Değişin ve şoka uğrasın ezmek ne demekmiş gösterin ona.yasakkelime
Herkesin anlayacağı bir dil vardır.

asla asla asla ne eşinize nede ailesine kendinizi ezdirmeyin sonunda kazanan sen olursun ben aman eşimdir dedim aman anasıdır bacısıdır dedim arkamdan sırtıma bıçak saplıyorlar aman ha aman kendini kimseye ezdirme sonucu neye varırsa varsın alttan aldıkça daha da tepene çıkıveriyorlar.önce senin ihtiyaçlarını almak zorunda sen ailesisin onlardan önce seni düşünmeli

Napıosun biliomuusn arkadaşım
Sende varsa kardeşlerini yoksa arkadaşlarını topluosun eve . . .Yiyip içip bırakıosunuz mutfağa. .
Daha sonra eşine ben kızlarla çıkıorum kahve içmeye gidiyoruz falan de. . Görsün bakalım öyle bırakıp gitmek nasılmş. .

Bir Kadın Nasıl Gider?

Bir kadın ne zaman gider? Hiç düşündünüz mü, bir kadının gidişi neden bir erkeğin gidişi kadar gürültülü olmaz? Kavgasız, sessiz ve anlamsızca gider kadın.

Bir Kadın Nasıl Gider?

İlişkide erkekler sıkıldıklarını belli ederler. Bu iş yürümeyecek düşüncesini, gözünüze sokarlar. Önce gereksiz kavgalar başlar. “Sen zaten hep böylesin” cümleleri yerleşir diyaloglara, “şunu yapmandan nefret ediyorum” alt metni üstüne, binlerce söz edilir. Elleri ayrılır erkeklerin, televizyon karşısında el ele oturuşlar biter, herkesin kendi koltuğu vardır ve artık uyku gelince yatağa gitmek zor gelir. Çoğu zaman kadının üstüne örttüğü battaniyeyi, sabaha karşı üstünden attığı için, üşüyerek uyanan adam, sessizce yatağa gider,dokunmadan, çalar saatini sesini bekler tan vaktinde

Akşam toplantılar çıkar, seyahatler girer araya işi müsaitse ve eve gelince, nasılsının yerini alır yemek mönüsünü sormak. Görev gibi, tatsız ve uzun aralıklarla yapılan sevişmelerin acısına, ihanet eklenir. Dışarıdaki konuşmaları kulağına gelir kadının, çocukları için evliliğini yürüttüğünü söyler herkese adam ve hiç hatayı kendinde aramaz. Kafasına göre birini bulmadan, bir dala tutunmadan, başka bir tene dokunmadan gidemez adam, gideni de zordur.Yani, bir erkek ilişkiden gideceğini hem belli eder, hem bağıra çağıra anlatır. Şiddete varan gece yarısı kavgalarında, alkol limitini aşmış ve kim bilir hangi hayali aşkı bırakarak gelmenin kızgınlığını çıkarır, saatlerce beklemiş olan kadından. Bu kadar basittir, bakarsın yüzüne ve anlarsın ki, o adamda artık sevgiye dair hiçbir şey kalmamıştır.

Kadınlar böyle gitmez aslında gidemez. Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisin e ok gibi döneceğini bilemez.

Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.

Kadın susarak gider! En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…