az önce çektim bunuu
vee karşınızdaa kurbağa çiko hihoyyyt
Bizi (bambim adına da konuşuyorum otomatik olarak) deli gibi sevindirdin fragolam.. İyi ki başlık açtın az kaldı profilinin sapığı olacaktım :roflol:Artık çikolatanın fotoğraflarını çekip çekip eklerim a.s bol bol da Kont Bulutun fotoğraflarına bakıcam, upuzuuuun sayfalar keşfedilmeyi bekliyor periprensimin topiğinde, yaşasın :sm_cool:
:asigim: :kedi:büyük bir hazine var lulutumun topiğinde :asigim:
az önce çektim bunuu
vee karşınızdaa kurbağa çiko hihoyyyt
Bizi (bambim adına da konuşuyorum otomatik olarak) deli gibi sevindirdin fragolam.. İyi ki başlık açtın az kaldı profilinin sapığı olacaktım :roflol:
Sen PeriPrensinin topiğiyle oyalanırken, ben taze çıtır Çiko Aşk Lordumun burada yerim oooohhhh :icecream: :icecream:
:roflol: Süper ya.
Bu Çiko (hep Çaki yazasım geliyor yahu Çakiyede bazen şaşırıp evde Çiko dediğimiz oluyorda:) yavru görünümüne geçiyor resmen ya:roflol: O nasıl yatıştır
kaydirigubbakcemile3 çikom, akşam akşam kimlik bunalımı yaşıyor heralde.
kaydirigubbakcemile3 çikom benim :asigim:
Nasıl yatmış mannak ya... :roflol: Yerim onun totosunu... naniknanik
:roflol:opuyorumnanaktan :roflol:
Bizi (bambim adına da konuşuyorum otomatik olarak) deli gibi sevindirdin fragolam.. İyi ki başlık açtın az kaldı profilinin sapığı olacaktım :roflol:
Sen PeriPrensinin topiğiyle oyalanırken, ben taze çıtır Çiko Aşk Lordumun burada yerim oooohhhh :icecream: :icecream:
:asigim: :kedi:
Ben bu kurbağayı şimdi kocaman öpseeeemmmm o da düşler ülkemin Prensi olur mu acaba?
Not : İlkokul 5 müsameremde Uyuyan Güzel'i oynamıştım.. O zamandan kalma bir Prens öpücüğü borcum var.. :roflol:
a.s
bana çok sürpriz oldu bu topic, fragola' nın yoğun olduğunu biliyorum. zaman ayıramaz diye teklif var, ısrar yok aşamasını geçirmemiştim. opuyorumnanaktan
senin katkın büyük Püsküütüm. :asigim:
bu mesajı 4 ay sonra gördüğüme inanamıyorum özür dilerimm :mymeka:
püsküütümm ben bunu anlamadımmm şaşı bak şaşır gibi bişi miii göremedim bişi :bbo: :1no2:
bu arada girmişken kuzumun banyo öncesi bi fotosunu ekliyorum :asigim:
bu arada girmişken kuzumun banyo öncesi bi fotosunu ekliyorum :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?