''Çiko''

çok çok çok tatlı benimde çiko adında bi kedim vardı maalesef artık yoksenağlama

Ya hep böyle oluyo yaaaa :bbo:

Yeni foto eklendi sandım.. :çok üzgünüm:

Öpücükler Çikoma ve sahibesine.. opuyorumnanaktan

ya bşy sorucam,bnde yeni golden aldım, 2 aylk olcak 3 gun sora. elimizi ayagimizi isirmaya çalışıyo sürekli, canımızı Acıtmıyo ama nasıl durdurabilirz bunu? yada normal mi böyle yapması? cevap verirseniz sevinirim

Ya hep böyle oluyo yaaaa :bbo:

Yeni foto eklendi sandım.. :çok üzgünüm:

Öpücükler Çikoma ve sahibesine.. opuyorumnanaktan

ben de öpüyorum püsküütüm yeni foto geliyorrr :)

merhaba. böyle yapması çok normal. dişleri kaşınıyor. ona rahat rahat çiğneyebileceği oyuncaklar alırsanız elinizi ayağınızı dişlemeye alışmaz. veterinere danışabilirsiniz. bir süre sonra geçecek bu dişlemesi ama huy edinmemesi için siz sadece oyuncaklarını dişlemeye teşvik edin

23 gün önce ailemize yeni bi minnoş katıldı. çiko başta çok heyecanlandı ama bikaç günde alıştı bu yeni kalıcı misafire. vee karşınızda iki kuzum ve ben boshayallersmile

Bebek ve köpek ikilisi mükemmel oluyor. Çiko bebeğinizi sahiplenecek ve çok güzel oyunlar oynayacak, bebeğinizin en iyi oyun arkadaşı, dostu, koruması olacak.. Bbek ve köpeğin oynaştığı videoları izlemeye bayılıyorum, çok tatlı oluyorlar :)))

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum. zaten beraber oyunlar oynayacakları günleri görmeyi iple çekiyorum :)

Çok güzel yaaa :asigim:

teşekkür ederiz :)

Şeniz Şeniz Şeniz

Muhteşem 3'lüm bir arada.

canımmmm Şeniz

23 gün önce ailemize yeni bi minnoş katıldı. çiko başta çok heyecanlandı ama bikaç günde alıştı bu yeni kalıcı misafire. vee karşınızda iki kuzum ve ben boshayallersmile

resim şahane.... hayırlı olsun...
lina'ya sağlıklı güzel kaderli mutlu bir hayat diliyorum çiko ile beraber :)

benim de iki köpeğim var ve şuan hamileyim...
bebiş doğunca arkadaslıklarını görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.

nasıl sorun yaşıyor musunuz?

Son düzenleme:

mrb. ben evli değilim ama yanıtlamak istedim.dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız :) ben doğduğumda da dedemlerin evi kedi doluydu ve uzun yıllar beslediler ben de onları severek büyüdüm ve kendi evimizde de köpeğimiz vardı.2 aylıkken almıştık ben 10 yaşındaydım. 15 yaşında vefat etti 3 ay önce şuan bahçemizde köpeklerimiz var ve sokakta sevip beslediklerimi saymadım bile...yani çocukluğum hep onlarla geçti ve hiçbir zararını görmedim hiç de hastalık mikrop kapmadım..:86:

Çiko da çok sosyal yalnız

heheh öyledir benim kuzum :)

çok çok teşekkür ediyorum öncelikle.ilk günlerde çiko lina'dan biraz korktu ama 3 4 günde alıştı :) arada bezlerini havlularını kaçırması dışında hiç bir sorun yaşamadık :) temizliğine çok çok dikkat edip başbaşa bırakmıyoruz ve gayet iyi gidiyor şimdilik herşey :) arkadaşlıklarını görmek için ben de sabırsızlanıyorum.

size de süper bi hamilelik dönemi ve kolay bi doğum dilerim. sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzunuzu inşallah :)

bayıldımmm çok yaışıklı bir çocuk :)

çokk teşekkürler

ne güzel çok şanslıymışsın gercekten, ben de bi kedi veya köpekle büyümeyi çook isterdim:)

ne güzel yarin bebeğinize sahip çıkar bol sağlık dilerim hepinize

A-aaaaaaaaaaaaaa
Fragolam sen görünmemeye başladığında meğer başka işlere karışmışsın.. :86: Haberim olmadığı için şoke oldum doğal olarak..
Hoş gelmiş yeni minnoşun..
Çikoma bak Çikoma..
Akıllı lordum benim..
Ne güzel artık hiç canı sıkılmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…