''Çiko''

:asigim::asigim::asigim: bebekten hiç farkı yok bu halinin. masuma bakınız, nasıl da sevimli keratam opuyorumnanaktan
uyuma hallerinde mıncıklamamak için ben zor tutuyorum kendimi. uyurken zeytinimizi de seyrediyorum hep :1rolleyes:...
uykudan kalktıklarında nasıl da güzel oluyorlar. bir kere sokak köpeğinin tekini görmüştüm. uykudan uyandı, etrafı kolaçan etti, yine yattı. durdum izledim resmen... o nasıl bir güzellik ve masum bir haldi, anlatamıyorum. kaç gün gözüme o hali gelmişti yavrumun. :asigim:
her birine ayrı ayrı boncuklarını göndereyim

beni böyle şirin varlıklarla yoldan çıkarıyorsunuzmafoldumben
bidah da gelmem bu bölümeee:umursamaz:

kancicegi Şeniz

bambamımm hakkaten uyurken melek gibi oluyolarr ıssırasım geliyo sonra kıyamıyorum uyandırmaya ööyle izliyorum ben de :) zeytinimin yeni resimleri yok mu?

yeni bir foto geliyorr

çikom popoyu yastığa dayamış uyuyooo :icecream:

bambamımmmm a.s. :1hug: Şeniz

cikiletam yine uyuyorr

Maşallah Çikoma.. :asigim: Her hali güzel zaten lordumun ama zaten doğasında masumiyet olan bu varlıklara bi'de uyku perdesi çekilince büyülenmeden seyretmek mümkün değil..
Uykudan uyanınca gıdıları bi'de güzel kokar ki.. yemeye doyum olmaz.. cokacimcoook

kancicegi Şeniz

bambamımm hakkaten uyurken melek gibi oluyolarr ıssırasım geliyo sonra kıyamıyorum uyandırmaya ööyle izliyorum ben de :) zeytinimin yeni resimleri yok mu?

yeni fotosu çok var beyimizin ama pc' ye aktaramadık bir türlü canım :kedi:
aklımda, hepsini toptan yollayacağım boshayallersmile

püsküütüm ne güzel söylemişsin boshayallersmile uyurken herzamankinden çok sıkıştırıp sevesim geliyo ama hiçç kıyamıyorum :1rolleyes:

ohaoldumsmileıssız kalmış sevdiceğimin topiği...

beyaz çikiletamızı sevdim, sevdim kaçıyorum kaydirigubbakcemile
sanal olarak bu sevda nereye kadar sürecek çikom? olmuyor ama lmaz:

Şeniz Şeniz Şeniz

kuzuummm bekliyoruz çikiletayla seni burayaaa :) artık sanallıktan çıksın bu iş değil mi Şeniz Şeniz Şeniz

oyy ben seni yerimm. çok seviyorum goldenleri yaw. nekadar masum bakıyolar. çok akıllılar.
Allah uzun ömürler versin.

canım benim çok güzel ya yanımda olsa ben onu ısırırdım çooook şekeeerr daha uzun yılları birlikte yaşayın inşallah

Ayy bebeğim benim çok tatlı bu.O nasıl bir uyuyuştur öyle.Eskiden beri golden istemişimdir ama yer müsait olmadığından..Evlenince inşallah alıcam bi tane opuyorumnanaktan

Ayy bebeğim benim çok tatlı bu.O nasıl bir uyuyuştur öyle.Eskiden beri golden istemişimdir ama yer müsait olmadığından..Evlenince inşallah alıcam bi tane opuyorumnanaktan

teşekkürlerr :) inşallah evlendikten sonra sizin de böyle bi meleğiniz olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…