Söylediklerin gizli şekeri haber veriyor.
Bende sürekli yerdim, sonra bütün gün yorgun olurdum.
Meğersem diyabetmişim.
Bunu diyetisyene gidince öğrendim.
Endekronoloji de böyle bir şeye rastlanmamıştı.
Daha kapsamlı ve genel bir test gerekiyor.
Açlığı, tokluğu bir süre izlemeleri lazım.
Ben 1 ay boyunca 3 günde bir kan vermiştim.
Maalesef çağımızın hastalığı.
Çok fazla ekmek, tatlı tükettiğimiz için yorgun oluyoruz.
Ama ben atlattım şükür. Hem kilo verdim hemde aşırı derecede olan tatlı bağımlılığımdan kurtuldum.
Önceden bir paketi 5 dk da bitirirken şimdi 2 günde zor bitiyor :))
çikolatayı sevmeme rağmen alerjim var.yediktn sonra hem aşırı başağrısı çekiyorum hemde tüm gün yataktan kalkamıyor,ölü gibi yatıyorum.ama bunu bile bile kaçamak yapıyorum..yaşasın çikolata sevgisi.siz yinede çikolatayı azaltın..
tam benım konum kılolarca wersınler yıyıp kalkarım cıkolatayı hahhaha
o yuzden basenler aldı yurudu
Çikolata yiyorum aşırı derecede.Her gün 4 gofrete yakın yiyorum belki fazla.Hep gofret değilde hani anlatabilmek açısından öyle örnek verdim.Üstelik sürekli yorgunluk var.Elimi oynatacak halim yok.Hep halsizlik.Bunun çikolatayı çok tüketmekle alakası var mı acaba...Çünkü kan değerlerim falan normal...
Ne illet bir şey ya bırakılmıyor ki off...
bende aynı sorunu kahve ile yaşıyorum, iki gün sonra dert olup çıkacak bunlar bizden gel önlem alalım...
Bende çikolataya dayanamam asla herkes bilir çok sevdiğimi sevgilim hep çikolata alır 3-4 tane ama aşırısıda kötü oluyor gerçekten :)
şaka gibi yaaa tamda açmak istediğim konu.bende aynı durumdayım sürekli yiyorum kilo fazlam yok die kendimi teselli etsemde gün içerisinde sürekli bişeyler yiyorum başta çikolata olmak üzere.eşimde bi anda kilo alcaksın diyip duruyooo hergün tartılıyorum ama yinede böyle bişey olurmu acaba?hatta bazen bişeyler yemekten yoruluyorum o derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?