Ya bütün gün düşündüğüm tek şey ne çikolata yesem oluyor off.Nasıl vazgeçicez bu takıntıdan...aynı beni anlatmışsın sankii :S
Ya bütün gün düşündüğüm tek şey ne çikolata yesem oluyor off.Nasıl vazgeçicez bu takıntıdan...
aynen bende cikolata görunce dayanamıyorum günde kac tane yediğimi sayamiyorum bile artık :S sürekli yorgunum halsizim cikolatadan mı acaba :S karsı koyamıyorum ki :S:26:
Çikolata yiyorum aşırı derecede.Her gün 4 gofrete yakın yiyorum belki fazla.Hep gofret değilde hani anlatabilmek açısından öyle örnek verdim.Üstelik sürekli yorgunluk var.Elimi oynatacak halim yok.Hep halsizlik.Bunun çikolatayı çok tüketmekle alakası var mı acaba...Çünkü kan değerlerim falan normal...
Ne illet bir şey ya bırakılmıyor ki off...
nasil anlatsamki düzenli beslenmiyorsun sekerin aniden düsünce seker cikolataya saldiriyorsun demiii
sonradan elin ayagin tutmuyor halsizlikkkk benim fikrim beslenme düzenine göz at ögünlerini düzenle
kendine dikat et öpüldünnnnn
nasil anlatsamki düzenli beslenmiyorsun sekerin aniden düsünce seker cikolataya saldiriyorsun demiii
sonradan elin ayagin tutmuyor halsizlikkkk benim fikrim beslenme düzenine göz at ögünlerini düzenle
kendine dikat et öpüldünnnnn
6 ögün beslen su az ve sIk sIk beslen canin cikolata felan istemez cok isterse kaysi 3 tane 3tane mürdüm erigi yersen süper ayni cikolata gibi olur
kk diyet bölümlerine bakkk
Evet düzenli beslenme adına hiç birşey yok bende.Günde 2 öğün yiyorum gerisi atıştırmalık.Sürekli atıştırma isteği haliyle.Haklısın yeme olayını düzelteyim.Aslında diyete başlıyım.Hem yeme m düzelir,hem kilo veririm,hem ç,kolata illetinden kurtulurum:)) 3 übir yerde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?