- Konu Sahibi miss polat
-
merhabalar ben yeni katıldım
bende sizler gibi endriyometrozis hastasıyım 3cm sol overde kistim vardı ekim ayında ameliyat oldum işin tuhafı ameliyattan önce doktorlar bu kiste teshis koyamadılar basit kist dediler 1 yıl bekledim ..gecmeyince alalım dediler ameliyat esnasında bu cikolata kisti olduğu ortaya cıktı ...şimdi yumurta takibi yaptırıyorum gecen gün doktorum şok oldu cünkü yine sol overde kist oluşmuş hemde 2,8cm bu kadar kısa sürede oluşurmu bilemiyorum tüp bebek düşünüyorum
merhabalar ben yeni katıldım
bende sizler gibi endriyometrozis hastasıyım 3cm sol overde kistim vardı ekim ayında ameliyat oldum işin tuhafı ameliyattan önce doktorlar bu kiste teshis koyamadılar basit kist dediler 1 yıl bekledim ..gecmeyince alalım dediler ameliyat esnasında bu cikolata kisti olduğu ortaya cıktı ...şimdi yumurta takibi yaptırıyorum gecen gün doktorum şok oldu cünkü yine sol overde kist oluşmuş hemde 2,8cm bu kadar kısa sürede oluşurmu bilemiyorum tüp bebek düşünüyorum
ya arkadaşlar ben cok bılgısızım cıkolata kıst ne bendede kıst var sol tarafta ama hıc cıkolata kıst falan demedı doktor normal kıstten farkı ne
4 cm demişlerdi.sonucum allah'a şükürler olsun pozitif oldu.şimdi 12+6 günlük hamileyim.ama kist ağrılarım devam ediyor.aylar ilerledikçe ağrılarda geçecekmiş çünkü kist küçülecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?