- Konu Sahibi miss polat
-
canım sakın uğraşma üstüne düşme.ben de 5 ay istedim olmayınca 7 ay uğraştım tahliller falan hepsi boş hiçbişeyim yok.para harcama ve streste zararımız oldu.bütün hastalıkları araştıdılar ben de fos... sakın uğraşma.oluruna bırakmerhabalar bende 5 aylık evliyim korunmadığımız halde henüz hamile kalamadım genel kontrol için doktora gittiğimde sol overde küçük çaplı bir kist çıktı doktorum önemsiz ve gebeliğe engel olmayan bir kist dedi ve bir kaç adet döngüsünden sonra kendiliğinden kaybolur dedi fakat hala hamile kalamamam beni üzüyor arkadaşlar( acaba kist dolayısıylamı gebelik oluşmuyor? tedavi için erkenmi sizce yorumlarınızı bekliyorum
hatta ilkin bana da polıkıstık overlisin dedi de ben öle araştırmalara girdim hormonlarım normal olmasına rağmen.dün prof göründüm hatta. aklından sil dedi kıstın falan yok dedi.sağlıklısın bekle.sen de akıllı ol uğraşma kıst normal bişey 2 3 ay içinde atılır.rahatlamak istersen soğan suyu iç çok etki ediyor kiste.allah hepimize nasip etsincanım sakın uğraşma üstüne düşme.ben de 5 ay istedim olmayınca 7 ay uğraştım tahliller falan hepsi boş hiçbişeyim yok.para harcama ve streste zararımız oldu.bütün hastalıkları araştıdılar ben de fos... sakın uğraşma.oluruna bırak
kendi serüvenimi anlatayım sana.bana geçenyıl kasımda pcos dediler ama hormonlarım normal ,hsg sonucum temizdi.eşimde de herşey normal.tedavi vermediler 5ay fgeçti olmayınca her ay kontrole gittim bi ay pcos lusun bi ay deilsin dediler.stresten kafayı yicelktim.hatta prolaktınım stresten yükseldi düştü.geçen prof a gittim pcoslu deilsin adetlerin çok çok ağrılıysa ilşki sırasında ağrın varsa laparoskopiyle endometriozis varmı diye bakalım dedi,varsa temizleriz .sonrasında da olmasa tüp bebeğe geçeriz dedi.3ay klomen çatlatma iğnesi kullandım,1 kere de aşılama yaptım hepsi boş.endometrıozisli olabilirsin diyen de tüpbebek uzmanıydı ondan önceki hiç bi dr bana endometrıozisli olabilrin demedi.bence sıradan jinekologa gideceğeni ii bir tüp bebekçiye git.normal drlar laparoskopi yapamıyolar,ince ameliyet en za doç olması lazım aklında bulunsun.maddi durumun varsa yaptır,aşılamayla uğraşma,şansın %15lerdeslm arkadaşlar....kaydirigubbakcemile5
26 YASINDAYIM BES YILLIK EVLIYıM
2007 HAZIRAN AYINDA BERI BEBEK ISTIYORUZ...1 YIL DENEMEDEN SONRA DOKTORA BASVURDUK...BENIM BUTUN KONTROL VE TAHLILERIM OLDU AYNI ZAMANDA ESIMINDE SPERM TAHLILI GAYET NORMAL CIKTI BENIMDE PROLAKTIN HORMONU YUKSEKLIGIM CIKTI ILACA BASLADIM ONCE PARLODEL KULLANDIM FAKAT HORMONUM DAHA COK ARTI VE DOXTINESE BASLADIM BU ILAC IYI GELMISTI YAKLASIK 8-9 AY BOYUNCA ILAC TEDAVISI. ILAC ICITIGIM AYLARDA HORMON DUSUYOR ICMEDIM ZAMAN CIKIYORDU FAKAT GEBELIK OLUSMADI SONRASINDA DOKTORUM RAHIM FILMI CEKELIM DEDI VE CEKTIRDIK SONUC TEMIZ CIKTI.RAHIM FILMINDEN SONRA GEBELIK SANSI ARTIYORMUS BIZE 3 AY MOLA VERDI GORUSMICEZ DEDI AYNI ZAMANDA DOXTINESE DEVAM EDIYORDUM
3.AY HEMSIRE BI ABLANIN TAVSIYESILE GLUKOFEN 850MG ISIMLI HAPI KULLANDIM (DOKTOR BILGISI OLMADAN ):kedi: HAPI ADETIMIN 5.GUNUDEN ITIBAREN 13 GUN GUNDE 1 ADET ICTIM FAKAT SONRASINDA NETTEN ARASTIRDIM VE KORKUP ILACI BIRAKTIM.AMA BEN O AY HAMILE KALDIM COK SASIRMISTIM BU ILAC SAYESINDEMI HAMILE KALDIM BILEMIYORUM FAKAT BEBEK 2 AYLIKKEN GELISMEDIGI ICIN KURTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM....SANIRSAM BEN BU GLUKOFEN SAYESINE HAMILE KALMISTIM :uhm:ARADAN 8 AY GECTI KORUNMUYORUZ BUARADA KURTAJDAN SONRA PROLAKTIN HORMONUM NORMAL SEVIYELERDE HIC ILAC ICMIYORUM.SADECE HAYIT SUYU ICIYORUM DOKTORUMA GLUKOFEN ISIMLI ILACI SOYLEDIM O AY HAMILE KALDIGIMIDA ODA BU PCOS HASTASI VE SEKER HASTALIGI OLANLARDA KULLANILIR DEDI TAHLIL YAPALIM SEKER YUKLEMESI VE HORMON TAHLILI ONA GORE TAKIP EDELIM DEDI TAHLILLERIM VE SEKER YUKLEMSI TAHLILIMDE NORMAL CIKTI YUMURTA TAKIBINE BASLADIK 2 GUNDE BIR DOKTORDAYDIM HIC ILAC KULLANMADAN 17. GUN ANCA 18 MM OLDU YUMURTAM VE TEK FOLIKÜL DOKTORUM BIRAZ GEC GELISIYO AMA ıı DEDı VE HEMEN PRENGLY CATLATMA IGNESI OLDUM AMA NEYAZIKKI OLMADI TUTMADI :çok üzgünüm: TEKRAR ADETIMIN 3.GUNU DOKTORUMA GITTIM SON ADETIMDE 18 MM TEK FOLIKULLE TUTMADI DEMÖEK FALAN DEDI DOKTORUM OZAMAN DAHA COK FOLIKULE IHTIYACIMIZ VAR SANIRIM FALAN DEDI AMA ULTRASONLA BAKTI VE KıST OLUSMUS DEDI kafamçokkarıştı BU NERDEN CIKMISTI SIMDI VE BU AY YASMIN DOGUM KONTROL HAPI KULLAN DIGER AY YINE GEL DEDI SIMDI KIZLAR BANA AKIL VERIN BU KIST CIKOLATA KISTIMI DOKTORUMUN DEDIGINDEN PEK BISEY ANLAMADIM NEOLUR DESTEGINIZE BILGILERINIZE IHTIYAZCIM VAR VE SIZDE BEN PCOLU DEILMIYIMsenağlama
..... ben.eşimin tanıdığı bi doçent buaralar prof olacak zaten.yakınımızın dostu olduğu için bana dediki sen deil de kızım yada karım bu durumda olsaydı önce laparoskopi derdim.zaten ben de araşttırmada çalışmıştım.temiz biri.... şartlarında yapabilecek ender biri.inş kafam rahat olur endometrıozis olmasa bile.gecmiş olsun selamnur, bence de laparoskopiyi mutlaka uzman birine yaptırın, hangi şehirde düşünüyosun selamnur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?