- Konu Sahibi miss polat
-
seni çok iyi anlıyorum.bende rahim filmi çektirdim ve 5 haftalık hamileyken gelişmeyen gebelik denildi ve kürtaj oldum.sen niye olmak zorunda kaldın?İnşallah hepimiz en kısa zamanda Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
arkadaşlar merhaba a.s.bu topingi görünce benimde yaşadıklarım aklıma geldi sizin yüreğinize birazda olsa su serpe bilirsem ne mutlu bana:dance: ben üç yıllık evliyim ilk hamileliğim 1.yılın sonunda olmuştu boş gebelikten dolayı son buldu.acaba tekrar hamile kalabilcekmiyim veya kalsam yine boş gebelik olurmu diye düşünüp iyi bir prof. bulup ona gittik bir iki hastalığım+çik.kistimin olduğunu söyledi tabi bu prof. şehir dışındaydı bizim bununla işimiz bitti en azından neyimiz varmış öğrenmiş olduk sonra yaşadığımız yerde bir çok doktora gittik hepsi bir çeşit söyledi bazısı basit kistte olabilir bazısı evet çik.kisti hemen alalım yoksa hamile kalamassın dedi en sonunda komşumun tavsiyesi ile bir doktora gittim ve bu doktor benim önce gittiğim prof. öğrencisiymiş ve bizimle çok ilgilendi ve gerçekten çok bilgili kendini yetiştirmiş halada yetiştiriyor ve işini severek ve inanarak yapıyor(kusura bakmayın doktorumu çok övdüm ama bence başta doktoruna güvenmen lazım eğer sana terapi gibi geliyorsa tamam ozaman olman gereken yerdesin)yasakkelimeneyse sadede geleyim doktorum kisti görür görmez şöyle dedi evet 2.5 cm lik bir kistin var ama bu senin gebeliğine mani değil şimdilik onu biraz ihmal edip gebe kalman için çalışacaz zaten 4.cm den sonrası mani olmaya başlarmış. benim yumurtada sorun vardı +kan pıhtılaşması`, onların üzerine yoğunlaştık önce RABBİMİN sonra özcan beyin sayesinde hamile kaldım şimdi 29 haftalık gebeyim uyku sorunlarımdan dolayı internete göz atayım dedim ve bu topingi görünce bişeyler yazmak istedim lütfen sabırlı ve umutlu olun. inşallah 2010 yılında güzel haberler alırsınız ALLAH yar ve yardımcınız olsun ooo saat çok ilerlemiş artık ben yatağıma gidim bebişe yazık dimi yerimsenibenbu arada hepinizden dua bekliyorum çünkü ben duaların karşılığında bu halde olduğumu biliyorum dualarda buluşmak ümidiyle hoşçakalın:Saruboceq::teselli:
canımcım benimde 12 haftalıktı kalbi durmuş düşük yaptım o yüzden sende iyi bilrisin kötü günlerdi benim için ama işte insanoğlu umutlarımız hiç bitmiyo allahta bitirmesin umutlarımızı inşallah
arkadaşlar merhaba a.s.bu topingi görünce benimde yaşadıklarım aklıma geldi sizin yüreğinize birazda olsa su serpe bilirsem ne mutlu bana:dance: ben üç yıllık evliyim ilk hamileliğim 1.yılın sonunda olmuştu boş gebelikten dolayı son buldu.acaba tekrar hamile kalabilcekmiyim veya kalsam yine boş gebelik olurmu diye düşünüp iyi bir prof. bulup ona gittik bir iki hastalığım+çik.kistimin olduğunu söyledi tabi bu prof. şehir dışındaydı bizim bununla işimiz bitti en azından neyimiz varmış öğrenmiş olduk sonra yaşadığımız yerde bir çok doktora gittik hepsi bir çeşit söyledi bazısı basit kistte olabilir bazısı evet çik.kisti hemen alalım yoksa hamile kalamassın dedi en sonunda komşumun tavsiyesi ile bir doktora gittim ve bu doktor benim önce gittiğim prof. öğrencisiymiş ve bizimle çok ilgilendi ve gerçekten çok bilgili kendini yetiştirmiş halada yetiştiriyor ve işini severek ve inanarak yapıyor(kusura bakmayın doktorumu çok övdüm ama bence başta doktoruna güvenmen lazım eğer sana terapi gibi geliyorsa tamam ozaman olman gereken yerdesin)yasakkelimeneyse sadede geleyim doktorum kisti görür görmez şöyle dedi evet 2.5 cm lik bir kistin var ama bu senin gebeliğine mani değil şimdilik onu biraz ihmal edip gebe kalman için çalışacaz zaten 4.cm den sonrası mani olmaya başlarmış. benim yumurtada sorun vardı +kan pıhtılaşması`, onların üzerine yoğunlaştık önce RABBİMİN sonra özcan beyin sayesinde hamile kaldım şimdi 29 haftalık gebeyim uyku sorunlarımdan dolayı internete göz atayım dedim ve bu topingi görünce bişeyler yazmak istedim lütfen sabırlı ve umutlu olun. inşallah 2010 yılında güzel haberler alırsınız ALLAH yar ve yardımcınız olsun ooo saat çok ilerlemiş artık ben yatağıma gidim bebişe yazık dimi yerimsenibenbu arada hepinizden dua bekliyorum çünkü ben duaların karşılığında bu halde olduğumu biliyorum dualarda buluşmak ümidiyle hoşçakalın:Saruboceq::teselli:
inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıcakla kucağını alırsın.eminim o zaman bu kötü günleri unutacaksın.
evet canım ne yazıkki bu çikolata kistleri birkere bulaştınmı yakamızı bırakmıyor.ve birkaç ay içindde tekrar oluşmasıda çok normal ben 1 yıl önce ameliyat oldum 6 ay sonra aşılamayla hamile kaldım ama 3. ayımda kaybettim bebeğimi şimdi tekrar oluştu kistler ve kesinlikle ameliyat düşünmüyorum tekrar ve doktorlarda önermiyo 2. ameliyatı direk tüp bebek dediler vallahi ne yapıcağımzıı bizde bilemedik 1-2 ay bitkisel şeyler denemeye karar verdim doğum kontrol hapıda kullanıyorum kistlerde küçülme olursa aşılama yaptırcam tekrar ama küçülme olmazsa artık tüp bebeğe yönelicez çağresiz yaşımda 31 olduğu için fazlada beklemek istemiyorum açıkcası bakalım zaman neyi göstercek
eğer hiç bebeğiniz yoksa bilinçli doktorlar ameliyat önermiyorlar.çünkü arkadaşlarında dediği gibi bu kist tekrarlıyor ve ameliyatta çözüm değil.üstelik ameliyat sonrası yumurtalık rezervimizde azalıyor ve yapışıklığada neden oluyor.ben ameliyattan korktuğum için olmamıştım ama pişmanda değilim aslında.
merhaba kızlar ben evleneli 3 ay olduhamile kalmadım bu üç ayda
ama eskiden özellikle son 2-3 yıldır çektiğim şiddetli adet ağrıları son üç ayda daha bi arttı.doktotra gittim evlenmeden önce bişey yok dedi bi ağrı kesici bile vermedi
geçen hafta yine gittim muayene etti tabi doktor evli olduğum için bu gidişimde 1 yıl dedi hamile kalmazsan laparoskopi yaparız ultrasonla endo ları göremeyiz dedi
ben de kafayı yicem 9 ayımız var hamile kalmak için
adet kanamam az oluyo ilk 3 gün resmen adetli bi bayan oluyorum 4 ve 5, gün yok gibi oluyo günlük ped kullanıyorum.
Ama adet olmadan 3-4 gün önce başlayıp ilk 2 gün deli gibi kasık bel ağrısı çekiyorum
ve korkuyorum endoların başka belirtisi olurmu
inş yoktur demi bende adet kanamasında değişik bi belirti yapıyomu ne bileyim kanama yoğunmu durumu oluyo nasıl oluyo
kızlar benim adetim 3 gün gecikti adet gecikmeleri oluyormu adetlerim çok düzenliydi 1 gram akıntım yok kistimin olduğu sağ tarafta çok ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?