- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
- Konu Sahibi miss polat
-
gecmıs olsun cnm nasıl gectı amleıyatın ..merak ettım senı . bende laporoskopı oldum 2 gun oluo.
:Saruboceq:
canım benım cok geccms olsun hadı hayrlısı
bnm acık amelıyat oldugu ıcın hala ıyılesemedım dıks yerlerımde sıslık ve agrı var sen daha cabuk toparlarsın
ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırız canım ınsallah[ :Saruboceq:/B]
bende yenı endometrıozısten amelıyat oldum 1 ay oluo 3 yıllık ewlıyım..ksıtımı aldılar ve tektupumde tıkalıymıs onuda actılar tabı amelıyat olmadan once bende bırsırı bıtkısel kur denedım ama bana sonuc wermedı ..ozellıkle sogan suyunuda ıctım olmadı..ama sogan suyunun cok faydasını goren war .kıst tekrarlar dıe cok kokoyorum umarım olmaz ..arkadaşlar endometriosisden tammm 5 kez ameliyat oldum...bende gebe kalamadım ve tam 17 yıllık evliyim ama hastalığı tıp çözebilmiş değil...doktorum bana demiştikii..mercimek kadar çikolata kistiyle hamile kalamayanlar var amaa portakal kadar kistle hamile kalanda.......yani bizim elimiz kolumuz bağlı bol bol dua et demişti...ettimm ama RABBİM BANA GEBELİĞİ NASİP ETMEDİ olmadıı..hayırlısı değilmiş bizde 20 günlük bir kız bebeği evlat edindik..:)ve kızım ,benim yüreğimmm, şuan 7 yaşında..annesinin kuzusu.. o herşeyim, canım onun olsun ....bundan 4 ay önce yıllar sonra yeniden kist oluştu ve hemen ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü denedim...ve 1 ay sonra kontrle gittim kist yoktu:))resmen mucize bu..sizlere bunu neden anlattım ...eskiden bilinseydi bende 5 kez ameliyat olmazdım...lütfen bu dertten muzdaripseniz soğan suyu için...hemen masaya yatıp kestirmeyin kendinizii ..arkadaşımda denedi onunda kistleri yok oldu ..bu konuda isteyenle msn de de dertleşirim hoşçakalın..
arkadaşlar endometriosisden tammm 5 kez ameliyat oldum...bende gebe kalamadım ve tam 17 yıllık evliyim ama hastalığı tıp çözebilmiş değil...doktorum bana demiştikii..mercimek kadar çikolata kistiyle hamile kalamayanlar var amaa portakal kadar kistle hamile kalanda.......yani bizim elimiz kolumuz bağlı bol bol dua et demişti...ettimm ama RABBıM BANA GEBELıĞı NASıP ETMEDı olmadıı..hayırlısı değilmiş bizde 20 günlük bir kız bebeği evlat edindik..:)ve kızım ,benim yüreğimmm, şuan 7 yaşında..annesinin kuzusu.. o herşeyim, canım onun olsun ....bundan 4 ay önce yıllar sonra yeniden kist oluştu ve hemen ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü denedim...ve 1 ay sonra kontrle gittim kist yoktu:))resmen mucize bu..sizlere bunu neden anlattım ...eskiden bilinseydi bende 5 kez ameliyat olmazdım...lütfen bu dertten muzdaripseniz soğan suyu için...hemen masaya yatıp kestirmeyin kendinizii ..arkadaşımda denedi onunda kistleri yok oldu ..bu konuda isteyenle msn de de dertleşirim hoşçakalın..
selam arkadaslar bn acık kıst amelıyatı olsum yanı sezeryan gıbı sımdı dr bnı 1 yıl menepoza sokmak ıstyor ama ebn ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım benım gıbı acık kıst amelıyatı olan vartmı amelıyat surecınız nasıldı lutfen yardım edın
arkadaşlar endometriosisden tammm 5 kez ameliyat oldum...bende gebe kalamadım ve tam 17 yıllık evliyim ama hastalığı tıp çözebilmiş değil...doktorum bana demiştikii..mercimek kadar çikolata kistiyle hamile kalamayanlar var amaa portakal kadar kistle hamile kalanda.......yani bizim elimiz kolumuz bağlı bol bol dua et demişti...ettimm ama RABBıM BANA GEBELıĞı NASıP ETMEDı olmadıı..hayırlısı değilmiş bizde 20 günlük bir kız bebeği evlat edindik..:)ve kızım ,benim yüreğimmm, şuan 7 yaşında..annesinin kuzusu.. o herşeyim, canım onun olsun ....bundan 4 ay önce yıllar sonra yeniden kist oluştu ve hemen ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü denedim...ve 1 ay sonra kontrle gittim kist yoktu:))resmen mucize bu..sizlere bunu neden anlattım ...eskiden bilinseydi bende 5 kez ameliyat olmazdım...lütfen bu dertten muzdaripseniz soğan suyu için...hemen masaya yatıp kestirmeyin kendinizii ..arkadaşımda denedi onunda kistleri yok oldu ..bu konuda isteyenle msn de de dertleşirim hoşçakalın..
kızlar akşam bir tartışma çıktı milka beyaz bilir bir grup öneren vardı lalizer48
o erkekmiş ben bunu ortaya çıkardım ve yönetime şikayet ettim tartışmalarımızı silmiş inşallah onu da silmiştir..teşekkür ederim yönetime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?