Çikolata kisti (Endometriosis) Sebebiyle Hamile kalamayanlarn paylam alan

bendeki kist sağ yumurtalıkta 3 - 4,5 arasında.ağrılarım çok oluyo.Ağrı kesici kullanmadan hiç regl geçirdiğimi hatırlamıyorum.sadece doğum kontrol hapı kullanırken adetlerim düzenli ve yok denecek kadar az sancıyla geçiyo.ama nereye kadar kullanabilirim ki.ayrıcı kahverengi lekelenmelerim adet öncesi olmaya başlıyo.şu an 35 gün oldu hala adet olmadım.5 gündür lekelenmem oluyo ama regl olamıyorum.sancılarımda cabası.Bu lekelenmeyi yaşayan başka arkadaş varmı ya?

bence anormal bir durum doktoruna sordun mu bu durumu, benimde adet öncesi ve sonrası lekelenmem oluyor. ağrım 2 gün sürüyor çok çekiyorum. ağrı kesici kullanmıyorum çünkü vücut bir süre sonra ağrı kesiciylede başediyor ve geçirmiyor. benim ağrıyla baş etme yöntemim tamamen doğal dene belki sanada ii gelir. yeşil çay içiyorum. ağrım başladığında. yabancı ülkede deneyini yapmışlar çikolata kistine ii geliyor damarları daraltıyor diye biliyorum. sıcak su torbam yanımda sadece ayaklarıma koyuyorum enson baş edemezsem sıcak banyo yapıyorum. emin ol ii gelir.bende işe yarıyor.
haberlerini bekliyoruz. kendine ii bak canım. stres yapma derim.kaydirigubbakcemile3

canimcigim ben geldim
doktordaydim bugün kontrol etti saglikli dedi kistte yokmus cok sevindim..
dün cok karin agrim vardi anlattim yumurta catlamis onun agrisini hissetmissiniz dedi...
ikinci asilamanin startini verdik..
ayin 19 unda yine adet olmam gerekio sonra ovulasyonu bekleyip asilama yapilcak..
yine clomifenle yapilcak asilamam
catlatma icinde ovitrelle verdi yine..
ben igne tedavisini sorum o daha iyiyse onu yapalim diye ama benim zaten yumurtalama problemim olmadigi icin haplarla da yeterli yumurta gelistigi icin igne yazmadi..igneye belki asiri tepki verir vücudunuz ozamanda yarida kesmek zorunda kaliriz dedi...hemen aklima sen geldin....

sen ne alemdesin??
galiba bu gidisle bizim tedavi asamalari bereber ilerlicek..
canim hakkimizda hayirlisi olsun..
:Saruboceq:insallah bu sefer yüzümüz gülsün

canım benim nerelerdesin, çok sevindim inşallah hayırlı haberlerinide okuyacağım. teyze olucam desene hadi bakalım. ben valla karar veremedim. daha regli bile olmadım devamlı kahverengi akıntım var. iğnelerin kist yapmasından korkuyorum. velakil öyle de olmuş inşallah geçer de daha fazla üzülmem. çünkü herşeye sil baştan yaşamak istemiyorum. bilmiyorum. soğan suyunu denemek istiyorum. en az 2 ay dinlenmeyi düşünüyorum. senin haberlerini geçtiğin aşamaları yaz bak merak ederim.kaydirigubbakcemile3

seni habersiz birakmam merak etme ama dedim ya fazla girmicem kk ya diye.kendi kararim bu cok fazla bebek konusunu kurcalayip sinirlerimi bozmak istemiyorum artik.

ben dün basladim sogan suyuna gerci doktor hic kist yok dedi cok sevindim ama yinede tedbir amacli...tadi cok kötü sayilmaz hatta ben icilebilir buldum diyebilirim sogani sevmedigim halde...
sogan suyuna basla seninde adetini söktürür bak görürsün bide cok akinti yapiyomus sogan suyu ama napalim ne asamalardan geciyoruz onada katlanicaz artik.

insallah canim yeni yil ugurlu gelicek ikimizede bol dua sabir pesinden de bebisler gelicek:CüvCüv::Saruboceq:

inşallah hayırlı haberler vericez buradan. sogan suyu tadı değil de kokusu beni mahvediyor. sen genede ihmal etme ara ara kendinden haber ver. hayırlı haberlerini bekliyorum.

inşallah hayırlı haberler vericez buradan. sogan suyu tadı değil de kokusu beni mahvediyor. sen genede ihmal etme ara ara kendinden haber ver. hayırlı haberlerini bekliyorum.

ben geldim yine nasilsin sekerim
ilik icince tadini fazla anlamiyosun bide yaninda hemen ya meyve yada icecek baska bisey bulundur.burnunu kapat bir dikiste bitirmeye calis.tadina varmadan da hemen agzina baska bisey at ozamana anlamiyosun...
sogan suyunda benim bugün 5.günüm..ama doktorun sitesinde yazioduki sogan suyuna basladiktan iki gün sonra falan koyu renkli akinti yapar..buda kistlerin iyilestiginin göstergesidir.kk da ki kizlarda hep aynisini söylüyodu acayip akintim oldu hatta bazilari kanama oldu diye yaziodu ama bende hicbisey yok...akintim öyle cok degil normal yani..sasirdim acikcasi acaba bende kist yok onun icin olabilirmi?doktor hic kist yok sende dedi..ameliyati yapan doktor beni yanlis bilgilendirdi herhalde..cünkü bana ameliyat ciktilarini resimlerle gösterdi kistler resimlerde bariz belliydi ama bu doktorda simdi kist yok diyo...:bbo:
ben bunca zaman bosuna mi üzüldüm yani kist var diye anlamadim ki

canım benim hoşgeldin. soğan suyunu ilk ben 4 gün dayanabildim ve içtim akıntım oldu ama beyazla sarı gibiydi. sonra bıraktım. yeniden deneyim dedim ama regli olduğum için yapışkanlıklardan dolayı çok midem bulanıyor o yüzden soğan suyunu içerekte daha fazla bulandırmayım dedim. bazı kistler adet öncesi kistleri olurmuş.doktor benden radyoloji uzmanından röntgen istemişti. bende reglime yakın gitmişim. yumurtalıklarımda bariz büyük kistler vardı çok korktum. gene mi kist diye. doktoruma gösterdiğimde bunlar basit kist demişti. belki öyle bir şeydir.
kafana fazla takma bence herşey olunacağına varıyor. çarşamba günü psikiyatriye gittim. hap verdi. ben herşeye ağlar olmuştum. şimdi daha iyiyim. doktor hamile kalabilirim diye yarım içmemi söyledi.işe yarıyor. şimdi o kadar takmıyorum.

cok iyi yapmissin psikiyatriste gitmekle cünkü bu dönem yardim almadan atlatilabilecek bir dönem degil malesef ki....bende düsünüyorum bir psikologla görüsmeyi.....bebeklerimiz cabuk gelsede bizde bu psikoljiden bir an önce kurtulsak..

ben sogan suyuna devam edicem gibi görünüyo..sen niye basladiktan sonra adet oldun ki???doktorun sitesinde adet bittikten 1 hafta sonra baslanir yaziodu bende öyle yaptim ama günde iki kere yazio ben bir kez iciyorum...simdiik iyi gibiyim ama gögüslerim acayip gerildi yine adetime 10 gün olmasina ragmen dokunamiyorum.bunuda yeni huy cikartti benim ikizler..kendi kendine sisiyolar bi havlar bi havalar sütyen bile giymiyorum acidan..kaydirigubbakcemile3naniknanik

canim o minik kistleri bende biliyorum döllenmeyen yumurta rahimde adete yakin kist olarak görünüyo ve adetle atilio..doktorun bana gösterdikleri tamamen cikolata kistleriydi.hatta laserle yaktim dedi..fazla yoktu falan dedi...
benim doktorumda ameliyat raporuna bakti cikolata kisti bulgusu yok sizde dedi..
ayy bilmiyorum yaa iyikide yok ....en azindan bir dertten kurtuldumhihoyyyt:teytey:

hayatım sıkma canını relax ol. yardım al bence. ben daha iyiyim. inşallah bebişleri kucağımıza alınca herşey yoluna girecek. soğan suyuna adetten sonra başlançağını ondan erken başlamışım. sende var mı daha farklı değişikler. kendine ii bak.

merhaba canım benim belkide hamilesindir. olmaz mı? inşallah en yakın zamanda inşallah. ben aynı ağrı sancı ve gaz devam ediyor.

4 günüm kaldi adete
sanmiyorum ama insallah diyelim ALLAH tan umut kesilmez...
hicbirsey hissetmiyorum cünkü gayet normal haldeyim sadece ovulasyon zamanimdan beri gögüslerimnin agrisi hic azalmadi..hatta esim bile dedi bugün yeter artik iki haftadir gögüslerin agriyo dokundurmuyorum bile..adam isyan etti :roflol:
zaten bu ayda olmadiysa ay sonu asilama var yine insallah ne hayirliysa bizim icin o olsun

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. Ben başka bir topicte yazıyordum. bir göz atayım dedim buraya. Ben de de çikolata kisti var. 1,5 cm büyüklüğünde. Geçen yıl mart ayında tedavisiz hamile kaldım. ama 7 haftalıkken düşük yaptım. sonra 3 ay korunduk. ağustosta çalışmaya başladık Ekim kasım aralık aylarında klomen isimli ilaç ve pregnly iğnesi kullandım. ama yine gebelik oluşmadı. Dün rahim filmi çekildi. Onda da bi sorun yok. eşime sperm testi yapıldı o da iyi. Bu ay ilaca ara verdik. Şubatta ya son bi kez ilaç kullanacağız yada aşılamaya geçeceğiz. İnşalalh bu arada bi mucize olur da hamile kalırım. İnşallah dileyen herkes bebeğine kavuşur kolayca...

EliFatihEFU canım benim aynı dert bende de vardı. Allah yardımcıları olsun çok bekliyorlar bizi. bazen diyorum. onlardaki sabır keşke bende olsa diye. inşallah güzel haberlerini bekliyorum. az kaldı seninde, teyze olayım ya artık....................

seldafid aramıza hoşgeldin. aynı dertten muzderip kişileriz. bekliyoruz. içini ferah tut inşallah seninde buradan haberlerini okuyacağız. stres yapma, olsun dedikçe strese giriyorsun. sonuçta hamile kalabiliyormuşsun. gene kalırsın. kistin çok küçük. dualarımız seninle, sende dua et bizim için. haberlerini bekliyoruz seninde

Çok teşekkür ederim canım. tüm yazdıklarınızı okudum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. doktorlar ne derse desin hamilelik işlerinde mucizevi bir taraf olduğuna inanıyorum. sanırım zamanı var. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.

yada ben teyze olayim senin haberlerini duyayim burdan.
senin kac günün kaldi ki???
bende yinede umut yok ama bak görürsün yazicam 3 gün sonra yine kaybeden ben oldum diye.

hosgeldin dertlii kadinlar kulübüne..
sen bize oranla sansli sayilirsin sonu kötü bile olsa hamile kalabilmissin..1,5 cm kist cok büyük problem sayilmaz sogan kürünü dene derim ben sana faydasini görürsün..seninkistin önceden m vardi yoksa klomene baslayinca mi oldu?cünkü klomen kullanip hamile kalmadiysan kist yapio diye biliyorum..
fazla takma kafana

hosgeldin dertlii kadinlar kulübüne..
sen bize oranla sansli sayilirsin sonu kötü bile olsa hamile kalabilmissin..1,5 cm kist cok büyük problem sayilmaz sogan kürünü dene derim ben sana faydasini görürsün..seninkistin önceden m vardi yoksa klomene baslayinca mi oldu?cünkü klomen kullanip hamile kalmadiysan kist yapio diye biliyorum..
fazla takma kafana[/QUOTE]

HOŞBULDUK CANIM. SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN. AMA AYNEN DURUYORDU KİSTİM. VE KLOMENDEN ÖNCE VARDI MAALESEF. AMA DOKTORUM OLUŞAN YENİ BİR KİSTTEN YA DA BÜYÜMEDEN BAHSETMEDİ. TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE. BİR GÜN YÜZÜMÜZ GÜLER İNŞALLAH HEPİMİZİN

merhaba arkadaşlar bugun cuma herkese hayırlı cumalar olsun. hepimizin sorunu aynı bence hiç kafamıza takmıyalım. Allah hayırlısını versin. bende daha dinlenmediğim kafama takarsam olmayacağını biliyorum. o yüzden sizde aynısını yapın. dinlenin. dualarım sizlerle kızlar.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…