- Konu Sahibi miss polat
-
funda216544 durumunu anlattığın için sağol. doktorun değişik bir yaklaşım sergilemiş. çoğunlukla ya aşılama yada tüp bebek derlerdi. senin kistin kaç cm di. ağrın filan oluyor mu? doktorum bana bu işler sabır isteyen hastalıklar demişti. hamile kalabilmen bile mucize, kk üyesi bir bayanın doktoru kesinlikle hamile kalamazsın demesine rağmen şimdi 2, bebeğine hamile kalmıştı. Allah verdikten sonra sebep sonuca bakmaz. herşeyin hayırlısı inşallah bebeşini kucağına alırsın, alırız.
bendeki kist sağ yumurtalıkta 3 - 4,5 arasında.ağrılarım çok oluyo.Ağrı kesici kullanmadan hiç regl geçirdiğimi hatırlamıyorum.sadece doğum kontrol hapı kullanırken adetlerim düzenli ve yok denecek kadar az sancıyla geçiyo.ama nereye kadar kullanabilirim ki.ayrıcı kahverengi lekelenmelerim adet öncesi olmaya başlıyo.şu an 35 gün oldu hala adet olmadım.5 gündür lekelenmem oluyo ama regl olamıyorum.sancılarımda cabası.Bu lekelenmeyi yaşayan başka arkadaş varmı ya?
emin ol bendede var canım benim, hatta portatif beşik bile var. uğurdan çok moral bozukluğu oluyor. onunlada baş etmesini öğreniyorum.canım benim ne yazık ki kaçmak çözüm değil. evet bazı yazılar çok sinir bozucu oluyor onları da okumuyorum ve o konulara fazlacana girmiyorum. girsem bile okuduğumda benden de beteri var diyorum. aman ne olursun morelini yüksek tut.benimde birkaç günden beri evim çocuk istilasına uğradı. dedim ki ben ne rahatmışım. gene Allah hayırlısını versin.hayırlı haberlerini bekliyorum.kaydirigubbakcemile3
canimcigim ben geldim
doktordaydim bugün kontrol etti saglikli dedi kistte yokmus cok sevindim..
dün cok karin agrim vardi anlattim yumurta catlamis onun agrisini hissetmissiniz dedi...
ikinci asilamanin startini verdik..
ayin 19 unda yine adet olmam gerekio sonra ovulasyonu bekleyip asilama yapilcak..
yine clomifenle yapilcak asilamam
catlatma icinde ovitrelle verdi yine..
ben igne tedavisini sorum o daha iyiyse onu yapalim diye ama benim zaten yumurtalama problemim olmadigi icin haplarla da yeterli yumurta gelistigi icin igne yazmadi..igneye belki asiri tepki verir vücudunuz ozamanda yarida kesmek zorunda kaliriz dedi...hemen aklima sen geldin....
sen ne alemdesin??
galiba bu gidisle bizim tedavi asamalari bereber ilerlicek..
canim hakkimizda hayirlisi olsun..
:Saruboceq:insallah bu sefer yüzümüz gülsün
canım benim nerelerdesin, çok sevindim inşallah hayırlı haberlerinide okuyacağım. teyze olucam desene hadi bakalım. ben valla karar veremedim. daha regli bile olmadım devamlı kahverengi akıntım var. iğnelerin kist yapmasından korkuyorum. velakil öyle de olmuş inşallah geçer de daha fazla üzülmem. çünkü herşeye sil baştan yaşamak istemiyorum. bilmiyorum. soğan suyunu denemek istiyorum. en az 2 ay dinlenmeyi düşünüyorum. senin haberlerini geçtiğin aşamaları yaz bak merak ederim.kaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlı haberler vericez buradan. sogan suyu tadı değil de kokusu beni mahvediyor. sen genede ihmal etme ara ara kendinden haber ver. hayırlı haberlerini bekliyorum.
canım benim hoşgeldin. soğan suyunu ilk ben 4 gün dayanabildim ve içtim akıntım oldu ama beyazla sarı gibiydi. sonra bıraktım. yeniden deneyim dedim ama regli olduğum için yapışkanlıklardan dolayı çok midem bulanıyor o yüzden soğan suyunu içerekte daha fazla bulandırmayım dedim. bazı kistler adet öncesi kistleri olurmuş.doktor benden radyoloji uzmanından röntgen istemişti. bende reglime yakın gitmişim. yumurtalıklarımda bariz büyük kistler vardı çok korktum. gene mi kist diye. doktoruma gösterdiğimde bunlar basit kist demişti. belki öyle bir şeydir.
kafana fazla takma bence herşey olunacağına varıyor. çarşamba günü psikiyatriye gittim. hap verdi. ben herşeye ağlar olmuştum. şimdi daha iyiyim. doktor hamile kalabilirim diye yarım içmemi söyledi.işe yarıyor. şimdi o kadar takmıyorum.
Çok teşekkür ederim canım. tüm yazdıklarınızı okudum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. doktorlar ne derse desin hamilelik işlerinde mucizevi bir taraf olduğuna inanıyorum. sanırım zamanı var. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.seldafid aramıza hoşgeldin. aynı dertten muzderip kişileriz. bekliyoruz. içini ferah tut inşallah seninde buradan haberlerini okuyacağız. stres yapma, olsun dedikçe strese giriyorsun. sonuçta hamile kalabiliyormuşsun. gene kalırsın. kistin çok küçük. dualarımız seninle, sende dua et bizim için. haberlerini bekliyoruz seninde
EliFatihEFU canım benim aynı dert bende de vardı. Allah yardımcıları olsun çok bekliyorlar bizi. bazen diyorum. onlardaki sabır keşke bende olsa diye. inşallah güzel haberlerini bekliyorum. az kaldı seninde, teyze olayım ya artık....................
hosgeldin dertlii kadinlar kulübüne..seldafid .!.:selam arkadaşlar. Ben başka bir topicte yazıyordum. bir göz atayım dedim buraya. Ben de de çikolata kisti var. 1,5 cm büyüklüğünde. Geçen yıl mart ayında tedavisiz hamile kaldım. ama 7 haftalıkken düşük yaptım. sonra 3 ay korunduk. ağustosta çalışmaya başladık Ekim kasım aralık aylarında klomen isimli ilaç ve pregnly iğnesi kullandım. ama yine gebelik oluşmadı. Dün rahim filmi çekildi. Onda da bi sorun yok. eşime sperm testi yapıldı o da iyi. Bu ay ilaca ara verdik. Şubatta ya son bi kez ilaç kullanacağız yada aşılamaya geçeceğiz. İnşalalh bu arada bi mucize olur da hamile kalırım. İnşallah dileyen herkes bebeğine kavuşur kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?