G
gullcan1988
Ziyaretçi
- Konu Sahibi miss polat
-
insallah fazla sürmez bizde yakin zamanda kavusuruz yavrularimiza....ALLAH bizleri cok agir bir sinavdan gecirio..insallah basarip mutlu sona ulasiriz....seldafid .!.:HOŞBULDUK CANIM. SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN. AMA AYNEN DURUYORDU KİSTİM. VE KLOMENDEN ÖNCE VARDI MAALESEF. AMA DOKTORUM OLUŞAN YENİ BİR KİSTTEN YA DA BÜYÜMEDEN BAHSETMEDİ. TAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE. BİR GÜN YÜZÜMÜZ GÜLER İNŞALLAH HEPİMİZİN
misspolat .!.:merhaba arkadaşlar bugun cuma herkese hayırlı cumalar olsun. hepimizin sorunu aynı bence hiç kafamıza takmıyalım. Allah hayırlısını versin. bende daha dinlenmediğim kafama takarsam olmayacağını biliyorum. o yüzden sizde aynısını yapın. dinlenin. dualarım sizlerle kızlar.............
insallah fazla sürmez bizde yakin zamanda kavusuruz yavrularimiza....ALLAH bizleri cok agir bir sinavdan gecirio..insallah basarip mutlu sona ulasiriz....
kuzucugum ben sana demedim mi yien kaybeden ben olurm diye 2 gün kaldi karnimda agri kimildanmaya basladi bile....haber verio umutlanma diyehayirlisi olsun hepimiz icin...en dogru zamanda gelicekler insallah:Saruboceq:
slm arkadaslar bendede kist var.doktorum daha onceden tedavi gormezsem bebegımın olmucanı soylemıstı ama bakalım allah bılır
arkadaşlar ne olur üzülmeyin ya bakıyorumda eninde sonunda çoğunun oluyo çocuksuz kalan pek az sıramızı bekleyelim bence, hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir Allah böyle uygun gördüyse böyle milletide boşverin herkesin az bunun kadar derdi var kimsenin kimsenin derdini konuşucak vakti de yok esasında hayat kısa önemli olan farkındalık ve pozitif düşünce
cok moralim bozuk benim kirmizilar tesrif ettiler yine..canım benim dert etme kendine ne olur. ben teyze olucam kendini bu kadar strese sokma hayırlısı en güzel yıllarını bu kadar düşünerek geçirme. senin aşılama zamanıda geliyor değilmi haberlerini bekliyorum.kaydirigubbakcemile3
sen ilac aliosun diye pek umursamaz oldun kuzucugumkaydirigubbakcemile3
hamile de kalirsin sen bu umursamazlikla insallah:Saruboceq:ilac etkisini sende baya bi gösterio..:roflol:
asilamayi hesapladim yarin klomene basliyorum 13.günde catlio benim yumurtam hep eger bi aksilik olmazsa yien ayni günde olur herhalde ayin 31 i asilamaya denk gelio..14 subatta da sonuc belli oluomirmirmirmir
niye bukadar uzun sürüyo ki ara kanamlarin kistlerden dolayi mi acaba??doktora soruddn mu?
bende olur olmaz herseye agliyorum hemen sinirleniyorum kendimi beceriksiz biri gibi hissetmeye basladim..destek almak icin burda türkce konusan bi psikolog bulmam gerek benim önce tatlim..oda cok zor görünüyo..
az önce ilk klomeni aldim..5 gün devam edicem.yaninda da bal-tarcin-cörekotu, üclüsünü yiyorum aksamlarida ada cayi iciyorum insallah bu sefer hayirlisiyla sans bize de güler..sanada beklemedeyken tesrif eder minik melegin insallah
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...banada doktor endo teşhisi koydu yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz fakat olmadı doktor bir sene bekleyelim dedi ancak yaşım yüzünde bu bir sene beklemek bana biraz uzun geldi. çevremizdeki insanlar anında hamile kalabilirken bizlerin uğraşması gerçekten haksızlık gibi gelsede sabır etmekten başka bir çaremiz yok...
allah sana yardimci olsun gercekten cok büyük bisey yasamissin..sagligina kavusmak senin icin daha öne gecmis bulunuyo bu durumda......ilk asilama takibin ignelerle yapildi senin demi onun icin bukadar zor oldu.benim hapla yapildi doktor dedi igneye asiri cevap verebilirsin..tamda senin durumun...canım benim ara kanamaların olması bana fazla iğne yüklemesi yapıldı. 13 folikülüm oluştu. zamansız foliküllerden sendrom oluşmuş şimdi adını hatırlamıyorum. çatlatma iğneside vururlarsa vücudum su toplarmış beynime bile etkisi olurmuş diye aşılama takip yarım bırakıldı. zaten yumurtalarım çatlamaya başladıktan bir hafta sonra kanamam başladı. o yüzden korktum.
hem bu arada sana ben yardımcı olurum şekerim. sen yeterki morelini yüksek tut. bu arada yaptığın karışım neyin nesi.............
canım benim ara kanamaların olması bana fazla iğne yüklemesi yapıldı. 13 folikülüm oluştu. zamansız foliküllerden sendrom oluşmuş şimdi adını hatırlamıyorum. çatlatma iğneside vururlarsa vücudum su toplarmış beynime bile etkisi olurmuş diye aşılama takip yarım bırakıldı. zaten yumurtalarım çatlamaya başladıktan bir hafta sonra kanamam başladı. o yüzden korktum.
hem bu arada sana ben yardımcı olurum şekerim. sen yeterki morelini yüksek tut. bu arada yaptığın karışım neyin nesi.............
allah sana yardimci olsun gercekten cok büyük bisey yasamissin..sagligina kavusmak senin icin daha öne gecmis bulunuyo bu durumda......ilk asilama takibin ignelerle yapildi senin demi onun icin bukadar zor oldu.benim hapla yapildi doktor dedi igneye asiri cevap verebilirsin..tamda senin durumun...
moralim iyi sayilir aslinda simdi adetliyim ya bana ne deyip geciyorum..hem aksam yaprak dökümüne baktim fikret te bizimle ayni durumda bütün dizilerdeki kadin oyuncular hamileyken ona kisirlik yazmislar.dizi bile olsa insan etkilenio..onu izleyince kendimi gördüm..göz yaslarimi tutamadim...
bal-tarcin -cörekotu yumurtlamaya faydasi var tatlim..hem biliosundur cörekotu cok faydali bir besin..belki yardimci olur diye yiyorum,tek kötü yani acayip istah yapio..devamli baska seyler de yemek istiyorum zor frenliyorum kendimi..delikafadulden
gerçekten çok geçmiş olsun bir süre sonra sanırım be de böyle bir süreçten geçeceğim, benim kistim 4 cm civarında olduğu için laparoskpiye gerek yok demişti doktor ama bir önce gittiğim doktor hemen alalım demişti insan böyle hangisine inanması gerektiğini anlayamıyor farklı tanımlamalar insanın kafasını karışıyor yeni doktorum ki daha çok güveniyorum öncekinden çikolata kisti dışında bir kisttimin daha olduğunu ama onun önemsiz olduğunu söyledi daha önce ki doktor onu görmemiş sanırım. bu çörekotu-bal-tarçın karışımını denesem mi ne dersiniz nasıl hazırlanıyor yardımcı olur musunuz sonuçta bir zarar olmayacağını düşünüyorum teşekkürler ve sevgiler...a.s.
gerçekten çok geçmiş olsun bir süre sonra sanırım be de böyle bir süreçten geçeceğim, benim kistim 4 cm civarında olduğu için laparoskpiye gerek yok demişti doktor ama bir önce gittiğim doktor hemen alalım demişti insan böyle hangisine inanması gerektiğini anlayamıyor farklı tanımlamalar insanın kafasını karışıyor yeni doktorum ki daha çok güveniyorum öncekinden çikolata kisti dışında bir kisttimin daha olduğunu ama onun önemsiz olduğunu söyledi daha önce ki doktor onu görmemiş sanırım. bu çörekotu-bal-tarçın karışımını denesem mi ne dersiniz nasıl hazırlanıyor yardımcı olur musunuz sonuçta bir zarar olmayacağını düşünüyorum teşekkürler ve sevgiler...a.s.
misspolat .!.:sağol canım benim gerçekten öyle oldu. birazda bana morel oldu desem yalan olmaz. keşkelerle de hayatın ilerlemeyeceğini çoktan anladım. o yüzden herşey de poliyannacılık oynuyorum.
bende yaprak dökümünü seyrettim. ağlayacaktım ama eşim yanımda diye yapamadım. benden çok etkileniyor diye sabır ettim. sonuçta oda sabır sabır taş olsa çatlar. ben daha çok eşref saatinde reyhanın bebeğini kaybettiğinde günlerce ağlamıştım. kürtaj oluşum aklıma gelmişti.
karışım iimiş aklımda bulunsun ama zaten ben fazla yumurtlamaya başladım. sonra bir ara denerim.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?