- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.161
ameliyattan kaçınmanı tavsiye ederim kistlerin küçükmerhaba arkadaşlar. ben 24 yaşındayım ve bekarım. 2 hafta önce öğrendim kistimin olduğunu sağ yumurtalıkta 0.8 cm ve 3.0 cm sol yumurtalıkta 3.5 cm. doktorum ilk başta hemen ameliyat demişti ama yumurtalık rezervim kötü olduğu için ameliyattan vazgeçti. bir an önce evlen ve hamile kalmaya çalış çünkü erken menepoza girersin dedi. tabi bide hamile kalabilmek var. neye üzüleceğimi bilmez hale geldim bitmek bilmeyen adet sancılarımamı hamileliğin çok zor olmasınamı kadınlığımın beni erken terkedecek olmasına mı. sabır diyorum sadece sabır.....
merhaba arkadaşlar. ben 24 yaşındayım ve bekarım. 2 hafta önce öğrendim kistimin olduğunu sağ yumurtalıkta 0.8 cm ve 3.0 cm sol yumurtalıkta 3.5 cm. doktorum ilk başta hemen ameliyat demişti ama yumurtalık rezervim kötü olduğu için ameliyattan vazgeçti. bir an önce evlen ve hamile kalmaya çalış çünkü erken menepoza girersin dedi. tabi bide hamile kalabilmek var. neye üzüleceğimi bilmez hale geldim bitmek bilmeyen adet sancılarımamı hamileliğin çok zor olmasınamı kadınlığımın beni erken terkedecek olmasına mı. sabır diyorum sadece sabır.....
öncelikle geçmiş olsun saraçoğlunun soğan kürünü öneririm sitesinden inceleyebilirsin burada çok kullanan var bende dahil sayfalara bakabilirsin. senin kistlerin küçükmüş benimde tek tesellim şimdilik tek 1 tane olması brnim boyutları 44*55 ten 30*35e düştü 3 ayda ameliyat sınırından döndüm. inşallah sanada şifa olur.
canım ya ben denedim hiç küçülme olmadı bende acep bendemi bi anormallik varr:44::44::44::44:
valla canım bilmiyorum ki bende işe yaradı çok şükür sen nasıl ne kadar kullandın o da önemli. ben 4. aydır devam ediyorum en fazla 1 ay daha kullanabiliniyomuş sonra ara vericem. inşallah yok eder başkada bi çaresi yok zaten inşallah sende de işe yarar.
sabah akşam taze hazırlıyorum canım 2.ayım bu ay 10 gün yapacam kız gelsene bizim topiğe dualarımız bitti ikinciye başlayacaz istersen dualara katıl
Merhaba arkadaşım, yazdıklarını bir çırpıda okudum, ben de birçok bitkisel kullandım. macunlar kullandım. ama bir türlü ne karın ağrım geçti ne kistler küçüldü. bu tür şeyleri duyunca da artık hemen art niyetli düşünüyorum. inşallah öyle birşey değildir. bazıları illaki reklamımı yap diye tutturuyor, biraz iyi gelirse. gerçekten artık ne sabrım kaldı öyle insanlara ne de verecek param. size güveniyorum elbette ama, macun yapan bir adam illa benim reklamımı yapın diye tuttturuyordu, ondan sonra bütün macun yapanlardan soğudum. hemen sormalıyım muayene fiyatı ilaçlar falan ne kadar tuttu toplamda, para elbet mühim değil ama gerçekten para için mi yapıyor onu öğrenmek istiyorum. kusura bakmayın lütfen, dediğim gibi şu 4 sene içinde yapmadığım şey kullanmadığım macun, bitkisel çay kalmadı, inşallah o kişi sizin gibi herkese çare olur da biz de şifamızı bulmuş oluruz. İnşallah allah hayırlısı ile anne olmanızı da nasip eder.
2 ameliyat oldun ve çocuk için engel yok dedi demek şaşırdım doğrusu.arkadaşım bende senin durumundayım hiç bi dr dan olumlu bişey duymadım bugüne kadar. çok şanslısın geçmiş olsun
ar
3.5 olan kistim büyümüş 5 cm olmuş. doktorum takip edelim büyümeye devam ederse almamız gerekiyor yumartalıklarına tamamen zarar verir dedi.doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorum.soğan kürünü 15 gün içtim ikincinin zamanının gelmesini bekliyorum. inşallah büyümez.....
kızlar ii geceler. 3 hafta önce sol tarafta 4.5 cm büyüklüğünde bir çikolata kistimin olduğunu öğrendim maalesef. dünya başıma yıkıldı ve hiç bitmeyen ağlamalarım başladı. 15 aydır evliyim 5 aydır korunmuyoruz. bebeğim olmuyor diye doktora gittim ve bu durumu öğrendim. içim içimi yedi hemen özele gittim dediler ki evet çikolata kistine benziyor ama enfeksiyonunda çok bu hapları iç sonra gel dedi. müdahaleye gerek yok biraz daha doğal yollardan deneyin dedi. tabi eve gelir gelmez başladım araştırmaya soğan kürünü duydum hala içiyorum günde 2 defa 3 defa hemde. sonra devlette çekilen kan tahlili smeer testi bu sonuçları aldım ve devletteki doktoruma gösterdim. renkli ultrosan istedi çektirdik emin olamadı pelvik emar istedi iste pazartesi onu çektiricem. sanırım kistin ne olduğunu tam anlayamadı yada içindeki sıvı falan die bişilerden bahsetti.hala içimde belkide yanlış anlamışlardır die bi umut var çnk bu hastalığı bildikçe kendimi rahatlatamıyorum. her bebek gördüğümde aklıma geliyor. bi bebek görünce ağlıorum. rabbim çok büyük bu mübarek cuma gecesinde tüm yürekten isteyenleri bi evlat nasip etsin inş. benm dualarım sizinle sizde benm için dua edin olur mu? hepinizden Allah razı olsun..
evet malesef tam da benim başıma gelenler gelmş seninde başına, dertdaşım bende 1 buçuk yıllık evliyken çocuk istemeye başladık 4 ay sonra hala olmamıştı. ve o ay adetten 3 gün önce lekelenme oldu bende kisti bilmiyrm ya yerleşme lekelenmesi sanıyrm tüm belirtiler hamilelik üzerine tansiyonum düşüyo vs. sonra adet başladı malesef diğer ay da aynı şey olunca bi tuhaflık var deyip doktora gittim ve 44*55 boyutunda ç. kistim olduğunu söyledi bende mahvoldum neredeyse 1 hafta boyunca hergün ağladım. ben de soğan kürünü buldum ve 4 aydır kullanıyrm ve 30*31 e düştü çok şükür. sanada tavsiye ederim devam et. inşallah hepimiz kurtuluruz bu dertten moralini yüksek tutmaya çalış ben 4-5 ayda anca yapmaya çalışıyrm ama napalım başka çaremiz yok. şimdi bebek için tedavilere başladık muhtemelen sende artık başlarsın.
sanada çok geçmiş olsunteşekkür ederim ilgine. inşallah en yakın zamanda dermanını verir Rabbim. 4 aydır korunmuyorsunuz dimi. bazılrına doğum kontrol hapı veriorlarmış die duydum bana hiç bişi vermedi sadece müdahale etmicez normal yollardan hamile kalmaya çalış dedi. birde soğan kürürünü uyguluyoum 10 gündür ama kanamam olmadı hatta adetim bile 3 gün gecikti şuanda. test yaptım ama bişi çıkmadı. senin tüplerine falan baktılar mı acık mı diil mi die.
selam kızlar.uzun zamandır yazmıyorum.çikolata kisti olup ne yapcam ben diyenlere yazıyorum bunu.9.5 aylık evliyim adet sancısı ağrılı ilişki ile başlayan bir süreç oldu benimki.doktora gittim çikolata kisti dediler.doğum kontrol hapı verdiler fakat bünyem kabul etmedi bu hapı ve bıraktm.bitkisel yolları denedim.aylarca soğan suyu kürünü denedim ayarca çörekotu bal karışımını denedim aylarca polen denedim aylarca karışımlı bitki çayları denedim ama maalesef sonuçsuz kaldı hepsi...benim çikolata kistimin boyutu sol yumurtalıkta 6 cm.ve evlendiğimden beri korunmuyoruz.çocuğumuzda olmadı.ankara başkent hastanesi maltepe kadın doğum prof dr esra kuşçu'ya muayene oluyorum.bu çarşamba laparoskopi ile kistimi almaya çalışacaklar.inşallah açık ameliyata dönüşmez diye dua ediyorum..ilaç ve bitkisel yollar çözüm bulamadı inşallah ameliyat iyi gelecek.çünkü ağrılara artık dayanamıyorum..ameliyat masrafı 1.250 tutacakmış.sormak konuşmak isteyenler mesaj atabilrler.ameliyattan sonra cevaplarım.canınızı sıkmayın sakın.umudunuzuda kaybetmeyin.ama uyduruk doktorlara gitmeyin sakın..dualarınızı bekliyorum aeo.
geçmiş olsun arkadaşım vallahi tek çare ameliyat diyolar sonra ameliyat olma yumurtalık rezervin düşer önce hamile kal diyolar hamile de kalınmıyo her ucu pis ne yapıcaz ben de bilmiyrm sadece soğan kürüyle biraz küçüldü ama bundan sonrası ne olacak bilmiyrm. ben bi de aşılama deneyeceğim. sen hamile kalmayı destekleyici tedavi oldun mu direkt ameliyat kararı mı aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?