- Konu Sahibi miss polat
-
- #1.141
merhaba, enfeksiyon çok sorun değil verdiği ilaçları kullan geçer. kalıcı bir mevzu değil yani. tüpün açık olup olmadığını muayenede nasıl anlamış bilmiyorum ama o hsg denen rahim filmi ile tespit edilebilir. bunu konuşmak erken olmuş bence film çekilmeden bilindiğini hiç duymadım. kistin için bişey söyledi mi? yani büyüklüğü kaç adet olduğu vs...? soğan kürünü yap bence. ben de yapmıştım 15 gün boyunca. rahim temizleniyor gerçekten... ibrahim saraçoğlunun sitesinden nasıl yapılacağını öğrenebilirsin.
inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat müjdeni vermeyi nasip eder. Allah yardımcın olsun. korkma hepsi geçecek atlatılacak şeyler.
merhaba, enfeksiyon çok sorun değil verdiği ilaçları kullan geçer. kalıcı bir mevzu değil yani. tüpün açık olup olmadığını muayenede nasıl anlamış bilmiyorum ama o hsg denen rahim filmi ile tespit edilebilir. bunu konuşmak erken olmuş bence film çekilmeden bilindiğini hiç duymadım. kistin için bişey söyledi mi? yani büyüklüğü kaç adet olduğu vs...? soğan kürünü yap bence. ben de yapmıştım 15 gün boyunca. rahim temizleniyor gerçekten... ibrahim saraçoğlunun sitesinden nasıl yapılacağını öğrenebilirsin.
inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat müjdeni vermeyi nasip eder. Allah yardımcın olsun. korkma hepsi geçecek atlatılacak şeyler.
ilgine çok teşekkür ederim öncelikle, bilmiorum ama özel hastanede muayene oldum çubuk kamera ile baktılar biri açık diğerini enfeksiyon sebebiyle görünmüo dedi bu ay hap tedavisi yapalım bi dahaki ay bakarız dedi ama tıbbi müdahale için çok erken dedi. rahim testini 5-6 ay sonra yapalım dedi. çnk 5 aydır korunmuyoruz. normal yollardan denemeye devam edin dedi. ama bu ay antibiyotik kullandıımız için korunucaz. çikolata kisti olduuğunda kesin karar kılındı ama. o kadar üzgünüm ki. Rabbim verdiği derdin dermanını da verir diye hep dua ediyorum. Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. evladı olanlara uzun ömürler nasip etsin inş.
kistin 4 cm büyüklüğünde ve bi tane olduğunu söledi. ama yapışık sıvı salgılayıp salgılamadığını tüpleri tıkayıp tıkamadığını bilmioruz
adetine yakın büyüyor adet sonrası küçülüyor, yapışıklık rahim filminde anlaşılır bildiğim kadarıyla... zaten 5 cm altına ameliyat yapılmıyor.
adetine yakın büyüyor adet sonrası küçülüyor, yapışıklık rahim filminde anlaşılır bildiğim kadarıyla... zaten 5 cm altına ameliyat yapılmıyor.
bide muayene sırasında rahim ağzından sanırım sıvı aldı patolojiye gönderdi yapışıklık o tahlilden anlaşılır mı ki?
kızlar psikolojimi mahvetti bu hastalık anne olamayacağım ben çok ümitsizim bugün bi tüp bebek merkezine gittim dr rahim filmi ve bi takım tahliller istedi yapışıklıklar olduğu sürece tüp bebekte de şansım olmayabilir gibisinden konuştu artık bunladımm yeter hiç bişey yapmak istemiyorum
benim yapışıklıklar ameliyat kaynaklı ameliyat raporumdan okudu dr şşimdi rahim filmi istedi ona göre karar vercek sanırımcnm merhaba.yapışıklar için ameliyat önermedilermi sana?
benim yapışıklıklar ameliyat kaynaklı ameliyat raporumdan okudu dr şşimdi rahim filmi istedi ona göre karar vercek sanırım
amin hiç ümidim yok zatenoff offf allah yardımcımız olsun((
Merhaba arkadaşlar. Bende endometriozis rahatsizligi ile bir sure önce tanıştım. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali hep sizin yazdiklarinizi okuyarak geçti vaktim. Ben 3,5 yıllık evli bir insanım. Evliliğimizin ilk 1 yılı bebek istememiştim. Daha sonra ev bana bombos gelmeye başladı. Sizde bu duygyu çok iyi bilirsiniz. Doktorlar gezmeye başladım. Her gittiğim hormon testleri istedi kist var dedi ve doğum kontrol hapı verip gönderdi. En nihayetinde 1 sene önce suanki doktorumu buldum oda 1 sene takipten sonra laparoskopi istedi ve teşhis 2. Evrede endometriozis. sol tupum zarar görmüş almışlar çok şükür sağ duruyor. Zaten insanların soruları ve yarami deşen tesellileride çoktan başlamıştı. Ameliyattan sonra iki kat arttı. Çevremde benden sonra evlenen herkesde hamile kalmis hatta çocukları bile büyümüştü. Bende içim sizlasada belli etmeden güçlü durmaya çalışıyor ve beni anlamayanlara derdimi hiç anlatmıyor sadece eşimin yanında sürekli agliyordum. Suan ameliyattan 3 ay geçti. Ilk aşılamamızı denedik. 12. Gundeyim. Ümitsiz bekliyorum çünkü negatif sonuç hayatimin gerçeği sanki. Imkansız geliyor bana hamilelik. Önümüzdeki ay da bir aşılama deneyip tüp bebeğe yönlendirecek dr. çünkü hastalık tekrarlar bebek olmazsa geçici menepoz dedi. Korkuyorum. Anlıyorsunuz beni biliyorum. Bu ne diyor demiyorsunuz. Acımıyor üzülüyorsunuz. Inanın bende ağlıyorum sizin yazılarınızı okurken bazen. Yalnız değilsiniz...
Merhaba arkadaşlar. Bende endometriozis rahatsizligi ile bir sure önce tanıştım. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali hep sizin yazdiklarinizi okuyarak geçti vaktim. Ben 3,5 yıllık evli bir insanım. Evliliğimizin ilk 1 yılı bebek istememiştim. Daha sonra ev bana bombos gelmeye başladı. Sizde bu duygyu çok iyi bilirsiniz. Doktorlar gezmeye başladım. Her gittiğim hormon testleri istedi kist var dedi ve doğum kontrol hapı verip gönderdi. En nihayetinde 1 sene önce suanki doktorumu buldum oda 1 sene takipten sonra laparoskopi istedi ve teşhis 2. Evrede endometriozis. sol tupum zarar görmüş almışlar çok şükür sağ duruyor. Zaten insanların soruları ve yarami deşen tesellileride çoktan başlamıştı. Ameliyattan sonra iki kat arttı. Çevremde benden sonra evlenen herkesde hamile kalmis hatta çocukları bile büyümüştü. Bende içim sizlasada belli etmeden güçlü durmaya çalışıyor ve beni anlamayanlara derdimi hiç anlatmıyor sadece eşimin yanında sürekli agliyordum. Suan ameliyattan 3 ay geçti. Ilk aşılamamızı denedik. 12. Gundeyim. Ümitsiz bekliyorum çünkü negatif sonuç hayatimin gerçeği sanki. Imkansız geliyor bana hamilelik. Önümüzdeki ay da bir aşılama deneyip tüp bebeğe yönlendirecek dr. çünkü hastalık tekrarlar bebek olmazsa geçici menepoz dedi. Korkuyorum. Anlıyorsunuz beni biliyorum. Bu ne diyor demiyorsunuz. Acımıyor üzülüyorsunuz. Inanın bende ağlıyorum sizin yazılarınızı okurken bazen. Yalnız değilsiniz...
kızlar merhaba ben de sizin gibi çikolata kisti hastasıyım bekarken 2 kere ameliyat oldum ilki kapalı ameliyattı 7.5 cm 3 sene önce oldum,sonra tekrarladı hemen ikincisi 13 cm açık oldum 2011 de.vee daha ameliyat acılarım geçmeden 1 ay geçti ve hemen 5 cm çıktı yeniden şaka gibiydievlendim 10 ay önce rutin kontrollerimde her zaman çıkan kist yine çoookkk büyümüş 11 cm olmuştu yeniden ameliyat dediler amiliyat hazırlıklarım yapıldı gün bekliyordum ki bir arkadaşım ısrarla izmir'de bir doktor önerdi kansere bile bitkisel ilaçlara çare bulduğunu söyledi sitesini inceledim o kadar çok hasta mektubu vardı ki.birinde şöyle yazıyordu
-Hocam hem kistimi hem de egzamamı geçirdiniz çok sağ olun vs...
Benim de egzamam var kistim var demekki tedavisi bir adam bu işi çözmüş dedim atladık gittik İzmir'e.Ve arkadaşlar normal bir tıp doktoru adam gidince tarama testine alıyor seni nerende ne varsa çıkıyor senin bir şey anlatmana gerek kalmıyor.Benim problemim böbreküstü bezlerimde çıktı.Çok çalıştığı için çok yakınında bulunan yumurtalıkta böyle kistler oluşturuyomuş.Adam dedi ki biz bu çok çalışmayı durdurmazsak yarın bi gün beynindeki hormon bezlerine kadar etkileyecek.Neyse çok uzattım başladık tedaviye bir aç bir tok çayım,bir bitkisel hap,bir kaşık da özel bir karışım balı var onu kullandım ilk ayın sonunda kistim 7.5 cm e,diğer ay 5 cm e düştü.kontrole gittim geçen ameliyatlık sınırdan çıktın aynen devam dedi çocuk için de bir engel yok dedi.yaniii hastalığımızın tedavisi var gidebilecek durumda olanlar bu şifa kapısına gitsin(Ben çok sık grip falan oluyodum nerdeyse aylardır grip bile olmadım bağışıklığım güçlendi egzamam geçti) doktorun sitesi Naturline
2 ameliyat oldun ve çocuk için engel yok dedi demek şaşırdım doğrusu.arkadaşım bende senin durumundayım hiç bi dr dan olumlu bişey duymadım bugüne kadar. çok şanslısın geçmiş olsunkızlar merhaba ben de sizin gibi çikolata kisti hastasıyım bekarken 2 kere ameliyat oldum ilki kapalı ameliyattı 7.5 cm 3 sene önce oldum,sonra tekrarladı hemen ikincisi 13 cm açık oldum 2011 de.vee daha ameliyat acılarım geçmeden 1 ay geçti ve hemen 5 cm çıktı yeniden şaka gibiydievlendim 10 ay önce rutin kontrollerimde her zaman çıkan kist yine çoookkk büyümüş 11 cm olmuştu yeniden ameliyat dediler amiliyat hazırlıklarım yapıldı gün bekliyordum ki bir arkadaşım ısrarla izmir'de bir doktor önerdi kansere bile bitkisel ilaçlara çare bulduğunu söyledi sitesini inceledim o kadar çok hasta mektubu vardı ki.birinde şöyle yazıyordu
-Hocam hem kistimi hem de egzamamı geçirdiniz çok sağ olun vs...
Benim de egzamam var kistim var demekki tedavisi bir adam bu işi çözmüş dedim atladık gittik İzmir'e.Ve arkadaşlar normal bir tıp doktoru adam gidince tarama testine alıyor seni nerende ne varsa çıkıyor senin bir şey anlatmana gerek kalmıyor.Benim problemim böbreküstü bezlerimde çıktı.Çok çalıştığı için çok yakınında bulunan yumurtalıkta böyle kistler oluşturuyomuş.Adam dedi ki biz bu çok çalışmayı durdurmazsak yarın bi gün beynindeki hormon bezlerine kadar etkileyecek.Neyse çok uzattım başladık tedaviye bir aç bir tok çayım,bir bitkisel hap,bir kaşık da özel bir karışım balı var onu kullandım ilk ayın sonunda kistim 7.5 cm e,diğer ay 5 cm e düştü.kontrole gittim geçen ameliyatlık sınırdan çıktın aynen devam dedi çocuk için de bir engel yok dedi.yaniii hastalığımızın tedavisi var gidebilecek durumda olanlar bu şifa kapısına gitsin(Ben çok sık grip falan oluyodum nerdeyse aylardır grip bile olmadım bağışıklığım güçlendi egzamam geçti) doktorun sitesi Naturline
offff arkadaşım bilmezmiyiz biz birbirimizin derdinden anlarız ancak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah aşılaman tutar da daha fazla yıpranmazsın. birimiz daha bu illetten bebekle kurtuluruz inşallah. geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun, inan ki söyleyecek birşey bulamıyorum, tabi ki seni en çok biz anlıyoruz, çünkü bizim derdimiz basit bir kist değil, başlı başına bir hastalık. olsun eğer eşinle aran iyiyse seni bunaltmıyorsa sıkıntı yapma. ben 6 yıllık evliyim, iki tarafta da büyük boyutlarda kist var. Ama elden ne gelir. biz tutup koymadık ya onları oraya. canını sıkma inşallah hepsi geçer, herşeyin başı moral, beni de doktor menepoza soktu, ama araya birsürü şey girdi bir türlü doktora gidemedim. 3 ay iğne olmuştum, ama beş ay oldu hala adet olmadım. hayırlısı artık. sen sıkma canını, bu kistle hamile kalan birsürü insan var. yaşın da küçükse zamana bırak.Allah yar ve yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?